Nagyon szép, de nem használok kéket. Nem is értem minek rendeltem meg
A ColourPop oldalán ismét leárazások vannak. A palettákat néztem csak…
Hogy van ez @Vicus? Meddig vámmentes? A szállítás pedig + $10?
41,48 USD-ig vám és áfamentes (legalábbis júliusban), de ebben már benne van a szállítási költség is (ami ugye Colourpoptól rendelve $10).
Köszi szépen!
Így van De a papírokat lehet, hogy bekérik, el kell küldeni a számlát stb. de a végén nem kell majd fizetned.
Köszi. Jááájjj, de nem hiányozna az nekem!
Ne aggódj, ha van valami szívesen segítünk
Tudom.
Már múltkor elmentettem azt a linket, amit voltál olyan kedves és belinkeltél, hogy mit kell írni ilyen esetben.
Mert olyan gusztán illegetik és kelletik magukat, hogy az ember egyből megkívánja őket!
Nekem pl.az egyik gyengém a palettánál, ha tükör van a tetejében. Illetve a púdereknél is, bárminél.
Én is nagyon szeretem a tükrös palettákat, ennek ellenére csak abban az egyben van, amit a legritkábban használok (Sleek)
Azt hiszem én vagyok az egyetlen ember az egész világon, akit nem érdekel a tükör. Sőt nem is szeretem ha van benne, mert nekem az annyit jelent, hogy nehezebb a paletta.
Nekem sem ad semmi pluszt a tükör Nem utazok annyit, hogy ez akkora nagy dolog legyen nálam.
örülnék, ha engem se érdekelne/nem adna semmi pluszt a tükör, de sajna a durva rövidlátásommal csak így tudok sminkelni. vagyunk egy páran ezzel szerintem
Kislányok, a colourpop-os rendelést a posta, vagy futár hozza? És kb. mennyi idő alatt ér ide?
Még nem fizettem ki, most azon agyalok 2, vagy 3 palettát vegyek-e.
Úgy emlékszem, posta hozta, és talán 2 vagy 3 hét volt.
Nah, addig zsonglőrködtem a 2-3 palettával, amíg elfogyott az, amelyikre a legjobban vágytam.
Melyik fogyott el?
2 órával ezelőtt még nem volt, aztán mostanra meg lett újra. Egyébként a MAR volt az:
És még ezt vettem meg:
Ezek nagyon szépek! Nekem a Good Sport van meg ès imádom!
Érdekes, szép színek! Szóval akkor megvagy vele elégedve…