Akciók - tudsz róla?

Nagyon szép, de nem használok kéket. Nem is értem minek rendeltem meg :smiley:

1 Likes

A ColourPop oldalán ismét leárazások vannak. A palettákat néztem csak…
Hogy van ez @Vicus? Meddig vámmentes? A szállítás pedig + $10?

41,48 USD-ig vám és áfamentes (legalábbis júliusban), de ebben már benne van a szállítási költség is (ami ugye Colourpoptól rendelve $10).

2 Likes

Köszi szépen! :kissing_heart:

1 Likes

Így van :slightly_smiling_face: De a papírokat lehet, hogy bekérik, el kell küldeni a számlát stb. de a végén nem kell majd fizetned.

2 Likes

Köszi. Jááájjj, de nem hiányozna az nekem! :roll_eyes:

Ne aggódj, ha van valami szívesen segítünk :slight_smile:

Tudom. :blush:
Már múltkor elmentettem azt a linket, amit voltál olyan kedves és belinkeltél, hogy mit kell írni ilyen esetben.

1 Likes

Mert olyan gusztán illegetik és kelletik magukat, hogy az ember egyből megkívánja őket! :smiley:
Nekem pl.az egyik gyengém a palettánál, ha tükör van a tetejében. Illetve a púdereknél is, bárminél.

1 Likes

Én is nagyon szeretem a tükrös palettákat, ennek ellenére csak abban az egyben van, amit a legritkábban használok (Sleek) :confused:

1 Likes

Azt hiszem én vagyok az egyetlen ember az egész világon, akit nem érdekel a tükör. Sőt nem is szeretem ha van benne, mert nekem az annyit jelent, hogy nehezebb a paletta.

3 Likes

Nekem sem ad semmi pluszt a tükör :smiley: Nem utazok annyit, hogy ez akkora nagy dolog legyen nálam.

örülnék, ha engem se érdekelne/nem adna semmi pluszt a tükör, de sajna a durva rövidlátásommal csak így tudok sminkelni. vagyunk egy páran ezzel szerintem :slight_smile:

1 Likes

Kislányok, a colourpop-os rendelést a posta, vagy futár hozza? És kb. mennyi idő alatt ér ide?
Még nem fizettem ki, most azon agyalok 2, vagy 3 palettát vegyek-e.

Úgy emlékszem, posta hozta, és talán 2 vagy 3 hét volt.

Nah, addig zsonglőrködtem a 2-3 palettával, amíg elfogyott az, amelyikre a legjobban vágytam. :roll_eyes:

Melyik fogyott el?

2 órával ezelőtt még nem volt, aztán mostanra meg lett újra. :laughing: Egyébként a MAR volt az:

És még ezt vettem meg:

2 Likes

Ezek nagyon szépek! Nekem a Good Sport van meg ès imádom!

1 Likes

Érdekes, szép színek! Szóval akkor megvagy vele elégedve…