Akciók - tudsz róla?

Gondolom azert jó/jobb ha van benne egy kis, lapos jégaku, én valamikor, valahol (talan a Coin-ban) belefutottam ebbe a nagyon praktikus, lapos darabba, sokszor jó szolgalatot tesz👍
20190627_201951

Vagy pl. az Amazonon (vagy akar az eBay-on is) beszerezheto ilyen szinten flexi valtozat:
Screenshot_20190627-205053_Amazon%20Shopping

Jégakkus kis hűtőtáskám nekem is van, vállon hordhatós, de még sosem gondoltam sminkszereket tenni bele. Jó az ötlet egyébként.

Igen, azért is kérdeztem, hátha valaki volt mostanában Pupa üzletben, és mégis találkozott ott ilyennel.
Emiatt azért nem rendelek online, de a remény hal meg utoljára. :smiley:

Ma (28-án) ingyenes szállítás a MAC-nél a MACFREE kóddal!

1 Likes

Töltsétek le a Honey bővítményt Chrome böngészőhöz. Minden webshophoz végigpróbálja az összes működő kuponkódot és azt adja be, amelyikkel a legtöbbet spórolhatunk. Nagyon szupi.

6 Likes

Colourpop - 30% ezzel a kóddal: FIREWERK (Még kb. 4 órán át érvényes)

1 Likes

Ne is mondd, láttam… :roll_eyes: De az ingyenes szállítás meg csak 50 dollár fölött. :roll_eyes:
És már csak 50 perc maradt. :roll_eyes:

Nekem 38 helyett 26 dollárba kerültek a termékek ( + $10 shipping), de így még a szállítási költséggel együtt is megéri, ráadásul áfát sem kell fizetnem.

2 Likes

Igazad van, de nekem most nem szabad. Különben kitagadnak otthonról. És joggal. :roll_eyes:

2 Likes

Ne aggódj, lesz még ennél jobb akció is. Legfeljebb blackfridayig nem veszünk semmit :smiley: Tavaly rengeteg pénzt hagytam akkor náluk.

1 Likes

Kapásból 3 palettát tudtam volna venni náluk, és nem is lett volna drága. De azért drogériából a kis nesszeszerben hazamenteni a cuccost teljesen más, mint ha külföldről kapsz pakkot. :smiley: Jobb a nyugalom! :smiley:

1 Likes

Volt tőlük összesen vagy nyolc palettám, de mindet eladtam, illetve van ami most is ott díszeleg a zsibin. Nagyon jó minőségűek, de a többi mellett nem használom őket. A monoikat viszont szeretem, az SSS-ek és a préseltek is nagyon jók. Én úgy döntöttem több palettát nem veszek tőlük. Ha több palettád van, akkor érdemes megnézni, hogy a bennük lévő színek között van-e ugyanolyanok vagy nagyon hasonló.

1 Likes

Én most a kék és a zöld különböző árnyalataira vadászok és abban a 3 palettában, amiket kinéztem, szinte csak ezek dominálnak. Az egyikben még van sárga, a másikban ezüst pluszban, szóval ideálisak lennének. :blush:
Mit árulsz? Belinkeled?

Naa azért ne vedd el a kedvemet :smiley: szerintem ez is egész jó akció. Főleg, hogy már majdnem rendeltem a 20%-os kóddal.

2 Likes

Persze, hogy jó! Ahogy kiszámoltam, nekem is free shippingre jött volna ki!

Nem mondtam, hogy nem jó. Nagyon is jó jelenleg. Tudom blackfriday még nagyon messze van. Ez a 30% valóban egészen jó, ha több dolgot veszel.

1 Likes

https://kremmania.hu/elado/blackxentric-colourpop-lit-pressed-powder-shadow-palette-31d9b0e7-8a0c-4dd9-b7e2-4d3a22664026
https://kremmania.hu/elado/blackxentric-colourpop-wet-pressed-powder-shadow-palette
A Lit és a Wet paletták plusz vannak SSS-ek is, mert nem bírtam magammal :smiley:

1 Likes

Igen, tényleg csak így éri meg, több dolog vásárlása esetén. Így, hogy ezek meglesznek, free shippingkor már csak 1-2 dolgot fogok venni, amik most nem fértek bele a vámhatár miatt.

1 Likes

Bár ne lenne olyan alacsony az a vámhatár. Legalább tudnánk free shippinggel rendelni.

1 Likes

A Wethez hasonló színkombókat néztem ki én is…