A Rossmann appban vannak 15%-os végösszegi kuponok. Online és üzletben beváltható is.
Ha valakit érdekel a Nivea fényvédő stickje, akkor a Notino-n elérhető és van rá 20% kedvezmény (“shoppingdays” a kód), ha 7700 Ft felett vásárolsz. A kóddal 4570-re megy le az ára. Ha amúgy is vásárolnál az oldalon…
Sziasztok!
Az Alma gyógyszertárban most 25% kedvezmény van a La Roche Posay termékekre.
Cicaplast krémet kellett vennem és az a gyógyszertár van az irodánál. A kasszánál derült ki, hogy a 40ml-es kiszerelés így csak 3524 ft.
A lookfantastic.at - nál vannak akciós szettek; 60€- tól a szállítás ingyenes.Szerintem Magyarországra is működik, próbáljátok ki!
Nem akció, de nagyon jó ár-érték arányú szett, 3x5ml, 7800 Ft, miniatűr üvegek.
Fogalmam sincs
De bevallom (nem vagyok rá büszke), én rendeltem már emagról BOJ fényvédőt, mert messze ott volt a legcsolóbb, és még kuponom is volt rá
Batch code alapján valid termék. A csomagolás picikét másabb, egymás mellé téve tűnik fel jobban. A bal oldali QR kódos emagos, a jobb oldali makeup.hu.
Egyébként a linkelt krém eladójánál vannak még érdekes termékek, BOJ szérumok és celimax retinol is jó áron van. A dynasty cream nekem is be van szivecskézve, de mindig lebeszéltem róla magam 
Remélem amikor sorra kerül nem lesz vele semmi probléma

Aboutyou-n ez a szuper Birkenstock papucs akciós, és a CHLOE20 kóddal lejön még 20% az árból, úgy 29590 Ft, van méret is.
Ez a nagycsatos verzió nagyon jól néz ki élőben és szuper kényelmes. Szerintem ettől olcsóbban nem lehet megvenni.
Nézd meg ezt a terméket az ABOUT YOU oldalán:
Töltsd le most az Appot:
Nagyon szuper papucs! 
Nekem a Sydney bronz verzió van belőle. Először vissza akartam küldeni, mert olyan kényelmetlennek éreztem, nem is értettem mire ez a nagy felhajtás körülötte. Járkáltam benne picit itthon, aztán 10-15 perc után már le sem akartam venni többé. 
Igen, be kell törni, nekem azért pár hét szokott lenni, de utána a világból kimegyek benne.
Én se hittem, de már csak Birkenstock. 
Birki rajongó jelen én a sokadik Madridot nyúzom, ebben is dolgozom 10+ éve, elképesztően kényelmesek.
Ez a mostani benti pacskerom:
A Birki kisebb vagy nagyobb méretezésű? 40, 41es a lábam.
Hülye kérdés, de ebbe bele tud büdösödni a láb? 
Van merettáblázata és jó, nekem 24,5 a lábam és a 38-as a méretem. Ez alapján lehet a kisebb elég, ha nagyon 2 méret között vagy.
Nem vettem észre szagot, természetes bőr a talprész.
Köszönöm szépen.
Lehet rendelek egyet.
Most ahogy állapotos voltam, iszonyat lábizzadással küzdöttem… 
Smink cuccokat már úgyse veszek, mert kisbaba mellett nuku időm van már sminkelessel foglalkozni. 
Én is vettem, nagyon szép nude színe van élőben.
Nekem 25,5 és a 40es pont jó méret.
Lehet érdemes lenne valahol üzletben próbálni egyet és utána online megrendelni egy jó akcióban. 
Illetve az sem mindegy, hogy széles vagy keskeny a lábfej, mert az is külön van jelölve rajtuk.