Akciók - tudsz róla?

A Rossmann appban vannak 15%-os végösszegi kuponok. Online és üzletben beváltható is.

7 Likes

Ha valakit érdekel a Nivea fényvédő stickje, akkor a Notino-n elérhető és van rá 20% kedvezmény (“shoppingdays” a kód), ha 7700 Ft felett vásárolsz. A kóddal 4570-re megy le az ára. Ha amúgy is vásárolnál az oldalon…

2 Likes

Sziasztok!

Az Alma gyógyszertárban most 25% kedvezmény van a La Roche Posay termékekre.
Cicaplast krémet kellett vennem és az a gyógyszertár van az irodánál. A kasszánál derült ki, hogy a 40ml-es kiszerelés így csak 3524 ft.

6 Likes

Iherb

4 Likes

A lookfantastic.at - nál vannak akciós szettek; 60€- tól a szállítás ingyenes.Szerintem Magyarországra is működik, próbáljátok ki!

8 Likes

s-he márka végkiárusításban, 30%-os kedvezménnyel

2 Likes

Nem akció, de nagyon jó ár-érték arányú szett, 3x5ml, 7800 Ft, miniatűr üvegek.

https://www.notino.hu/beauty/discovery-box-exclusive-notino-golden-whispers-ajandekszett-unisex/p-16326290/

1 Likes

Ez vajon eredeti? Túl olcsó :thinking::face_with_raised_eyebrow:

Dynasty krém

1 Likes

Fogalmam sincs :frowning: De bevallom (nem vagyok rá büszke), én rendeltem már emagról BOJ fényvédőt, mert messze ott volt a legcsolóbb, és még kuponom is volt rá :see_no_evil: Batch code alapján valid termék. A csomagolás picikét másabb, egymás mellé téve tűnik fel jobban. A bal oldali QR kódos emagos, a jobb oldali makeup.hu.

Egyébként a linkelt krém eladójánál vannak még érdekes termékek, BOJ szérumok és celimax retinol is jó áron van. A dynasty cream nekem is be van szivecskézve, de mindig lebeszéltem róla magam :smiley:

1 Likes

Remélem amikor sorra kerül nem lesz vele semmi probléma :crossed_fingers: :crossed_fingers: :crossed_fingers:

Ekozmetikum.

4 Likes

Aboutyou-n ez a szuper Birkenstock papucs akciós, és a CHLOE20 kóddal lejön még 20% az árból, úgy 29590 Ft, van méret is.
Ez a nagycsatos verzió nagyon jól néz ki élőben és szuper kényelmes. Szerintem ettől olcsóbban nem lehet megvenni.

Nézd meg ezt a terméket az ABOUT YOU oldalán:

Töltsd le most az Appot:

7 Likes

Nagyon szuper papucs! :smiling_face_with_three_hearts:
Nekem a Sydney bronz verzió van belőle. Először vissza akartam küldeni, mert olyan kényelmetlennek éreztem, nem is értettem mire ez a nagy felhajtás körülötte. Járkáltam benne picit itthon, aztán 10-15 perc után már le sem akartam venni többé. :joy:

5 Likes

Igen, be kell törni, nekem azért pár hét szokott lenni, de utána a világból kimegyek benne.
Én se hittem, de már csak Birkenstock. :heart_eyes:

1 Likes

Birki rajongó jelen én a sokadik Madridot nyúzom, ebben is dolgozom 10+ éve, elképesztően kényelmesek.
Ez a mostani benti pacskerom:

3 Likes

A Birki kisebb vagy nagyobb méretezésű? 40, 41es a lábam.

Hülye kérdés, de ebbe bele tud büdösödni a láb? :grin:

Van merettáblázata és jó, nekem 24,5 a lábam és a 38-as a méretem. Ez alapján lehet a kisebb elég, ha nagyon 2 méret között vagy.
Nem vettem észre szagot, természetes bőr a talprész.

1 Likes

Köszönöm szépen.
Lehet rendelek egyet.
Most ahogy állapotos voltam, iszonyat lábizzadással küzdöttem… :grimacing:
Smink cuccokat már úgyse veszek, mert kisbaba mellett nuku időm van már sminkelessel foglalkozni. :grin:

2 Likes

Én is vettem, nagyon szép nude színe van élőben.

1 Likes

Nekem 25,5 és a 40es pont jó méret.
Lehet érdemes lenne valahol üzletben próbálni egyet és utána online megrendelni egy jó akcióban. :relaxed:
Illetve az sem mindegy, hogy széles vagy keskeny a lábfej, mert az is külön van jelölve rajtuk.

1000045391

2 Likes