Lábizzadásra ezt nagyon tudom ajánlani, nálunk az egész család használja évek óta. 
DM-ben kapható.
Hát újszülött mellett sehova nem tudok menni. Marad a webes rendelés. 
Max küldöm vissza.
Nekem 25 cm a lábam és a 39-es a tökéletes 
Egyébként szerintem én vagyok az egyetlen, akinek nem jött be teljesen a sima bőr birki, nekem az EVA az, ami nagyon kényelmes. Pici gyerek mellé praktikusabb is, félig a játszótéren élünk, így nekem jobb hogy könnyebben tisztítható
Évek óta nyúzok egy fekete Gizeh evát, idén pedig beszereztem egy taupe Florida evát, imádom!
Az EVA anyagból készült Madridot szeretném megvenni strandpapucsnak, örülök, hogy neked így bevált.
Még nem tudom hogy maradjak- e a fekete verziónál vagy legyen egy fehér vagy esetleg mentazöld belőle. Olyan szépek vannak.🥹
Köszi az ajánlást @Gloria 🩷 Ma megérkezett a papucs, és meg kell mondjam sokkal jobb mint ahogy elképzeltem. Alapvetően 38-as cipőket hordok, 25cm-s talphosszal, így a mérettáblázatot figyelembe véve a Birkenstockból 39-eset rendeltem - tökéletesen passzol. 
Ha jól emlékszem, az új bikinid khaki színű… nálam a mentazöld a nyerő, de ahhoz a zöldhöz nem annyira passzolna, tehát a fehérre teszem a voksom. 
Nagyon csini lábon és nem mellesleg nagyon kényelmes. És annyira szép a színe.
Örülök, hogy tetszik. 
Igen khaki és van hozzá egy zöldes strandruhám, így akkor vagy fehér vagy fekete lesz.
Majd amelyikből lesz méret 
Ez a strandruha:
Lehet, hogy csalókák a színek a képen, de ebben a ruhában van egy csomó menta… úgy látom legalábbis. 
Nagggyon csalóka, mert valójában nincs:D
Majd próbálok róla értelmes képet készíteni, eddigiek bénák lettek színügyileg, a bikinit rátéve az meg iszap színnek látszott 
Figyu, a fehér joker szín. Ha jövőre veszel egy hupikéktörpikék színű bikinit, ahhoz is jó lenne egy fehér papucs. Mert ugyebár azéééé ez a Birkenstock nem egy óccó mulatság.
Gondolom, nem egy szezonra vennéd. Szóval szerintem és nekem maradna a fehér… de remélem, nem befolyásollak nagyon.
Vagy fekete vagy fehér lesz 
A bőrökhöz képest kedvezőbb az ára, kiguberálom, hátha lesz valami jó kis akció is 
Óriási akció a MAC oldalán.
Gondolom nemsokára javítják.
https://m.maccosmetics.hu/product/strobe-beam-liquid-bronzelighter
Nem rendeltem.
Valószínűleg törölni fogják ezeket a rendeléseket, bár aztán ki tudja. 
Sziasztok! A Müller appban szokott lenni valamilyen születésnapi kedvezmény? Idén a DMnél nem kapok, Müllernél pedig nem dereng, hogy adnak -e.
Köszönöm.
Gemini szerint:
Igen, a Müller ad születésnapi kedvezményt, de ehhez a Müller App hűségprogramját kell használnod.
Köszönöm szépen.
Na erre kíváncsi vagyok, mert nemsokára aktuális lesz, de egyelőre nem látok róla semmit a Müller applikációban. Lehet, hogy vásárolni kell és adnak plusz virágokat…?
Douglas-nél is megszűnt sajnos a szülinapi kupon. 

Neked sikerült megrendelned 99Ft-ért?