Sziasztok! Parfimo-hu oldalon néhány arab parfümmárkára -30 % a SALEOR30 kóddal.
Az összes Lattafára is érvényes.
Ha hamisítvány, tudsz reklamálni, és visszakapod a pénzed. Én nem vettem ugyan még, eladni szoktam 
Igen, ezt olvastam, köszönöm!
Inkább csak a macerától akartam magam megkímélni, hogy vajon előre szűrhető-e… 🥲 Olyan horror sztorikat olvastam, hogy lehet inkább kozmetikumot nem veszek onnan… 🫣
Igazán nincs mit! Sajnos ebben nincs tapasztalatom, hogyan lehet kiszűrni.
Douglas, szerintem ez egy szép kis elárazás, mert a többi árnyalat 16990 Ft. Megrendeltem kártyával, törölték a tranzakciót. Mindegy, velem nem baxtok ki alapon megrendeltem kp-ra. 
Sajnos nem tudok linkelni, mert bedob az app-ba.
De könnyen megtalálható, ha vkit érdekel.
És feladták. Nem értem a kártyás fizetés miért nem működött.
Nagyon köszi a tippet, megrendeltem és meg is kaptam ezen az áron. 
Én már 7590 Ft-ért látom jelenleg. Egyébként még az is kb feleannyi mint az eredeti ára.
gondolom észrevette valaki a hibát 
Mutasd a színét. 
Elbűvölt a csomagolás, nagyon luxi. 
Már csak lámpafénynél tudom fotózni, íme. Nagyon ‘sheer’ árnyalat, elvégre ajakápoló, de nekem bejön.
Á, szép, jó lesz. Örülök, hogy megcsípted.
Használd örömmel!!! 

Nagyon tudok örülni, ha valaki elcsíp egy extra jó ajánlatot, és sikerül rendelni. A német douglasban ütötték el 1x a tom ford arcpaletta triót, 156 helyett15 euróba kerüült. Mivel fbs szépség csopiban meg is osztották, jó pár tagnak sikerült rendelni, és kiküldték , mire észlelték a hibát. Később sikerült egy alig használtat vennem , hát akkora csalódás volt! A színek, a bronzer natancssárgàs a pirosító malacka rózsaszín a highlighter csillámokkal. Ezért 160 eurót elkérni a név miatt , hihetetlen. Nem is ért többet, mint 15€
Köszönöm szépen! 
Hála Glorianak, aki megosztotta itt az infót.
És hogy munkaidőben felnéztem a fórumra, hogy kicsit lenyugtassam a lelkem. 
Őszintén, nem érne 17.000 Ft-ot ez a BB ajakápoló sem. Szép, kíváncsi vagyok mennyire ápol, de az eredeti ára irreális. A 7500 Ft-ot talán-talán megfontolnám érte.
Tegnap szétnéztem a Douglasban, már rég rendeltem és elájultam az árakon. Hálistennek a CT meg PatMG, It Cosmetics stb. vásárlásokon túlvagyok, már nem érdekel.
Mainstream designer parfümök minimum 1000 Ft/ml, az már niche ár.
Ez a Bobbi balm is vicc 16990 Ft-ért. A termék általános közepes, de a csomagolás nagyon szép.
1690-et megért. 
Gloria, írtam egy üzit. 
25LARAS kóddal 20ezer forint felett 25% kedvezmény az About youn.