Akciók - tudsz róla?

Sziasztok! Parfimo-hu oldalon néhány arab parfümmárkára -30 % a SALEOR30 kóddal.
Az összes Lattafára is érvényes.

3 Likes

3 Likes

Ha hamisítvány, tudsz reklamálni, és visszakapod a pénzed. Én nem vettem ugyan még, eladni szoktam :slight_smile:

Igen, ezt olvastam, köszönöm!
Inkább csak a macerától akartam magam megkímélni, hogy vajon előre szűrhető-e… 🥲 Olyan horror sztorikat olvastam, hogy lehet inkább kozmetikumot nem veszek onnan… 🫣

Igazán nincs mit! Sajnos ebben nincs tapasztalatom, hogyan lehet kiszűrni.

1 Likes

Douglas, szerintem ez egy szép kis elárazás, mert a többi árnyalat 16990 Ft. Megrendeltem kártyával, törölték a tranzakciót. Mindegy, velem nem baxtok ki alapon megrendeltem kp-ra. :grinning:
Sajnos nem tudok linkelni, mert bedob az app-ba.
De könnyen megtalálható, ha vkit érdekel.

És feladták. Nem értem a kártyás fizetés miért nem működött.

5 Likes

Nagyon köszi a tippet, megrendeltem és meg is kaptam ezen az áron. :partying_face:

1 Likes

Én már 7590 Ft-ért látom jelenleg. Egyébként még az is kb feleannyi mint az eredeti ára.

1 Likes

gondolom észrevette valaki a hibát :grinning:

1 Likes

:heart_eyes: :face_with_hand_over_mouth:

7 Likes

Mutasd a színét. :grinning:

Elbűvölt a csomagolás, nagyon luxi. :sweat_smile:

Már csak lámpafénynél tudom fotózni, íme. Nagyon ‘sheer’ árnyalat, elvégre ajakápoló, de nekem bejön.

10 Likes

Á, szép, jó lesz. Örülök, hogy megcsípted.

2 Likes

Használd örömmel!!! :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:
Nagyon tudok örülni, ha valaki elcsíp egy extra jó ajánlatot, és sikerül rendelni. A német douglasban ütötték el 1x a tom ford arcpaletta triót, 156 helyett15 euróba kerüült. Mivel fbs szépség csopiban meg is osztották, jó pár tagnak sikerült rendelni, és kiküldték , mire észlelték a hibát. Később sikerült egy alig használtat vennem , hát akkora csalódás volt! A színek, a bronzer natancssárgàs a pirosító malacka rózsaszín a highlighter csillámokkal. Ezért 160 eurót elkérni a név miatt , hihetetlen. Nem is ért többet, mint 15€

4 Likes

Köszönöm szépen! :smiling_face_with_three_hearts:
Hála Glorianak, aki megosztotta itt az infót. :blush: :partying_face: És hogy munkaidőben felnéztem a fórumra, hogy kicsit lenyugtassam a lelkem. :grin:

Őszintén, nem érne 17.000 Ft-ot ez a BB ajakápoló sem. Szép, kíváncsi vagyok mennyire ápol, de az eredeti ára irreális. A 7500 Ft-ot talán-talán megfontolnám érte.

3 Likes

Tegnap szétnéztem a Douglasban, már rég rendeltem és elájultam az árakon. Hálistennek a CT meg PatMG, It Cosmetics stb. vásárlásokon túlvagyok, már nem érdekel.
Mainstream designer parfümök minimum 1000 Ft/ml, az már niche ár.

Ez a Bobbi balm is vicc 16990 Ft-ért. A termék általános közepes, de a csomagolás nagyon szép.
1690-et megért. :grinning:

4 Likes

Gloria, írtam egy üzit. :slightly_smiling_face:

1 Likes

25LARAS kóddal 20ezer forint felett 25% kedvezmény az About youn.

3 Likes

4 Likes