Szinte mindig van akció, 20-25%, vagy rendelési értékhez kötött 30%, de azt vettem észre, hogy régen a Dior-ra is ment, most nem, max 25%.
A legjobb akció Black Friday, ott általában nincs semmi megkötés, meg akkor jönnek ki a Holiday termékek.
A Notinon 24.940 forint a Womanity a MOBILE kóddal ( gondolom appból), ha valaki szeretne.
Dermo.hu -n 20% kedvezménnyel kapható La Roche, Vichy és a Cerave is. De úgy láttam, hogy még csomó akció fut, csak nekem ezek a kedvenceim…
Rossmannban 10 %-os ősznyitó kupon mindenkinek, az üzletekben található szórólapokon van a kód. A pénztáraknál ki van rakva, csak érte kell nyúlni.
Appban is meg lehet találni hozzá a kódot, ha nem találnátok újságot.
Október 1-től bónuszhetek a DM-ben. Ez eddig is így volt, hogy ilyenkor a pontok összege a vásárlás végösszegétől függ? Vagy csak nem figyeltem eddig?
bónusz hetek dm Kicsit lentebb vannak a kérdések, ott találtam.
Nem, sőt eddig 10ezer alatt is járt szerintem.
Arra viszont nem emlékszem, hogy hányszoros pontok voltak.
20x-os pont járt eddig a teljes vásárlásra - függetlenül a végösszegtől.
Mindkét népszerű drogéria hónapról hónapra szűkíti a kedvezményeket.
Szeptember 1-től pl. a Rossmann megszünteti a 15%-os kupont a VIP tagoknak, és ha jól tudom az eddigi 4 helyett már csak 3 db 10 %-os kupon lesz elérhető arany fokozatban.
Nagyon oda kell figyelni, hogy mit hol vesz meg az ember, mondok példát: 120 darabos Finish mosogatógéptabletta a DM-ben 7109,- Ft, amire most 50x-es pontot adnak, azaz 3660,- Ft a vége.
Finish Mosogatógép tabletta Ultimate lemon XL, 120 db | dm.hu
Ugyanez a Rossmannban 9806,- Ft és csak online elérhető, 40 %-os Glamour kuponnal 5883,- Ft.
Finish Powerball Ultimate All in 1 Citrom mosogatógép kapszula - 120 db
Ha akciós topik: volt erről itt már szó, de tényleg nézzetek körül vásárlás előtt itt-ott, ha nem vagytok a saját pénztárcátok ellensége, mert a Rossmannak az utóbbi időben elgurult a gyógyszere. Nem mondom, hogy minden olcsóbb a DM-ben, de régebben az egy berögzült tény volt, hogy olcsóbb a Rossmann. Hát ez már sajna nem állja meg a helyét, ezen a mosogatógép-tablettán rendesen elcsodálkoztam.
Bizony, sokszor jobban jössz ki a DM-ben a pénzecskédből.
Én is akkor megyek a Rossmannba, ha valami olyat veszek, ami nincs a DM-ben (ritka eset).
Ugyanez a tapasztalatom: általánosságban a Rossmann nekem drágábbnak tűnik, mint a DM, kivéve, amikor a Rossmannban rendszeresen leakcióznak 20-25%-al bizonyos márkákat.
Illetve bizonyos termékek tapasztalatom szerint a Müllerben a legolcsóbbak (de csak bizonyosak), csak ugye Müllerből kevés van.
Elvileg az összeghatár a pontszorzónál az árrésstop miatt van és a rossmann is tuti azért fukarkodik a végösszegi kedvezménnyel. Valahol megértem, de én állandóan töltögetem itthon a készleteimet és figyelem az akciókat, ritkán érem el egy vásárlással a 10 000 ft-ot. Az appban a live videóra kattintás például ad szerdánként márkakupont, most denk mit cuccokat vettem így 25x-ös pontokkal. A klasszikus újságos kuponokat már évekkel ezelőtt elengedtem teljesen, de úgy tűnik, idén a dm pontszorzó sem lesz megérős.
Ha már az áraknál tartunk. Én ma döbbentem le a Tesco F&F ruhák árain. Jól felmentek. Egy egyszerű fekete póló 5000 Ft. Ez valami vicc?
A kedvenc alsóneműm amit mindig ott vásárolok 7000/csomag legutóbb még 5000 volt. A H&M -ben olcsóbban jövök ki.
Ja… hát én nem mertem felhozni ezt az árrésstop dolgot, de teljesen egyértelmű. Amit levetettek velük az alapvető termékekről, azt szépen rápakolták másra.
A búzasikér 990,- Ft volt a stop előtt a DM-ben. Most 1300,- Ft. Az egyszerhasználatos gumikesztyű 1990,- Ft volt, most 2600,- Ft. Szóval köszönjük szépen, megint egy hiábavaló hülyeség. Nem is tudom hogy képzelték, hogy majd egy multi lenyeli ezeket a veszteségeket? (És adjátok hozzá, hogy az utóbbi időben extra erős volt a forint az éves teljesítményéhez képest. Szóval erre sem lehet ráfogni a drágulást.)
Kérdés: a live video nem csak úgy érvényes, hogy online és akkor vásárolsz, akkor adnak kedvezményt? Elég csak bekapcsolódni?
Igen, vicc.
Az F&F ruhák kivételesen elég jól kivitelezett cuccok (eldolgozásra, varrásra gondolok), nekem volt nem 1, nem 2 kabátom, pulcsim, amit ott vettem és nagyon szerettem őket. Kedvenc pihe-puha fürdőköntösöm is tőlük van. Lenézik sokan, mert “tescos”, de ez hülyeség szerintem.
Viszont amit most művelnek árképzés tekintetében, az barokkos túlzás. 10ezer egy pulcsi. Nem cashmir. 
A Dm appban minden szerda este 7-től van egy 1 órás live, abba elég csak 1 másodpercig becsatlakozni, és máris elérhető a kupon, amit az adott hét vasárnapjáig használhatsz fel. Asszem online rendelésre is vonatkozik, én személyesen szoktam, és akkor is működik
12 ezer annyiért sikerült vennem egyet tegnap.Volt egy cuki kardigán is ami tetszett 13 ezerért. Nem jött velem. A H&M -es pulóverek pár használat után annyira szöszösek lesznek mintha ezer éve viselném. Az F&F sokkal jobb.
De az árak!
Köszönöm! Abban a tévhitben éltem, hogy csak a live alatt lehet vásárolni online adott termékeket.
Szerintem teljesen nyugodtan felhozhatod, ebben élünk…A multik meg nyilván gazdasági társaságok nem fogják hagyni az árbevételüket… nem velük van a gond…ez könnyen belátható agysebész diploma nélkül is
(…ahhoz, már nagyon egybitesnek kell lenni, hogy az ember ezt ne lássa - vagy érdekeltnek, de ez más téma)