Akciók - tudsz róla?

Szinte mindig van akció, 20-25%, vagy rendelési értékhez kötött 30%, de azt vettem észre, hogy régen a Dior-ra is ment, most nem, max 25%.
A legjobb akció Black Friday, ott általában nincs semmi megkötés, meg akkor jönnek ki a Holiday termékek.

3 Likes

A Notinon 24.940 forint a Womanity a MOBILE kóddal ( gondolom appból), ha valaki szeretne.

1 Likes

Dermo.hu -n 20% kedvezménnyel kapható La Roche, Vichy és a Cerave is. De úgy láttam, hogy még csomó akció fut, csak nekem ezek a kedvenceim…

2 Likes

Rossmannban 10 %-os ősznyitó kupon mindenkinek, az üzletekben található szórólapokon van a kód. A pénztáraknál ki van rakva, csak érte kell nyúlni.

2 Likes

Appban is meg lehet találni hozzá a kódot, ha nem találnátok újságot.

2 Likes

3 Likes

Október 1-től bónuszhetek a DM-ben. Ez eddig is így volt, hogy ilyenkor a pontok összege a vásárlás végösszegétől függ? Vagy csak nem figyeltem eddig?
bónusz hetek dm Kicsit lentebb vannak a kérdések, ott találtam.

1 Likes

Nem, sőt eddig 10ezer alatt is járt szerintem.
Arra viszont nem emlékszem, hogy hányszoros pontok voltak.

1 Likes

20x-os pont járt eddig a teljes vásárlásra - függetlenül a végösszegtől.
Mindkét népszerű drogéria hónapról hónapra szűkíti a kedvezményeket.
Szeptember 1-től pl. a Rossmann megszünteti a 15%-os kupont a VIP tagoknak, és ha jól tudom az eddigi 4 helyett már csak 3 db 10 %-os kupon lesz elérhető arany fokozatban.
Nagyon oda kell figyelni, hogy mit hol vesz meg az ember, mondok példát: 120 darabos Finish mosogatógéptabletta a DM-ben 7109,- Ft, amire most 50x-es pontot adnak, azaz 3660,- Ft a vége.
Finish Mosogatógép tabletta Ultimate lemon XL, 120 db | dm.hu

Ugyanez a Rossmannban 9806,- Ft és csak online elérhető, 40 %-os Glamour kuponnal 5883,- Ft.
Finish Powerball Ultimate All in 1 Citrom mosogatógép kapszula - 120 db

9 Likes

Ha akciós topik: volt erről itt már szó, de tényleg nézzetek körül vásárlás előtt itt-ott, ha nem vagytok a saját pénztárcátok ellensége, mert a Rossmannak az utóbbi időben elgurult a gyógyszere. Nem mondom, hogy minden olcsóbb a DM-ben, de régebben az egy berögzült tény volt, hogy olcsóbb a Rossmann. Hát ez már sajna nem állja meg a helyét, ezen a mosogatógép-tablettán rendesen elcsodálkoztam.

8 Likes

Bizony, sokszor jobban jössz ki a DM-ben a pénzecskédből.
Én is akkor megyek a Rossmannba, ha valami olyat veszek, ami nincs a DM-ben (ritka eset).

2 Likes

Ugyanez a tapasztalatom: általánosságban a Rossmann nekem drágábbnak tűnik, mint a DM, kivéve, amikor a Rossmannban rendszeresen leakcióznak 20-25%-al bizonyos márkákat.
Illetve bizonyos termékek tapasztalatom szerint a Müllerben a legolcsóbbak (de csak bizonyosak), csak ugye Müllerből kevés van.

4 Likes

Elvileg az összeghatár a pontszorzónál az árrésstop miatt van és a rossmann is tuti azért fukarkodik a végösszegi kedvezménnyel. Valahol megértem, de én állandóan töltögetem itthon a készleteimet és figyelem az akciókat, ritkán érem el egy vásárlással a 10 000 ft-ot. Az appban a live videóra kattintás például ad szerdánként márkakupont, most denk mit cuccokat vettem így 25x-ös pontokkal. A klasszikus újságos kuponokat már évekkel ezelőtt elengedtem teljesen, de úgy tűnik, idén a dm pontszorzó sem lesz megérős.

2 Likes

Ha már az áraknál tartunk. Én ma döbbentem le a Tesco F&F ruhák árain. Jól felmentek. Egy egyszerű fekete póló 5000 Ft. Ez valami vicc?
A kedvenc alsóneműm amit mindig ott vásárolok 7000/csomag legutóbb még 5000 volt. A H&M -ben olcsóbban jövök ki.

2 Likes

Ja… hát én nem mertem felhozni ezt az árrésstop dolgot, de teljesen egyértelmű. Amit levetettek velük az alapvető termékekről, azt szépen rápakolták másra.
A búzasikér 990,- Ft volt a stop előtt a DM-ben. Most 1300,- Ft. Az egyszerhasználatos gumikesztyű 1990,- Ft volt, most 2600,- Ft. Szóval köszönjük szépen, megint egy hiábavaló hülyeség. Nem is tudom hogy képzelték, hogy majd egy multi lenyeli ezeket a veszteségeket? (És adjátok hozzá, hogy az utóbbi időben extra erős volt a forint az éves teljesítményéhez képest. Szóval erre sem lehet ráfogni a drágulást.)
Kérdés: a live video nem csak úgy érvényes, hogy online és akkor vásárolsz, akkor adnak kedvezményt? Elég csak bekapcsolódni?

4 Likes

:joy: :joy: Igen, vicc.
Az F&F ruhák kivételesen elég jól kivitelezett cuccok (eldolgozásra, varrásra gondolok), nekem volt nem 1, nem 2 kabátom, pulcsim, amit ott vettem és nagyon szerettem őket. Kedvenc pihe-puha fürdőköntösöm is tőlük van. Lenézik sokan, mert “tescos”, de ez hülyeség szerintem.
Viszont amit most művelnek árképzés tekintetében, az barokkos túlzás. 10ezer egy pulcsi. Nem cashmir. :smiley:

2 Likes

A Dm appban minden szerda este 7-től van egy 1 órás live, abba elég csak 1 másodpercig becsatlakozni, és máris elérhető a kupon, amit az adott hét vasárnapjáig használhatsz fel. Asszem online rendelésre is vonatkozik, én személyesen szoktam, és akkor is működik

3 Likes

12 ezer annyiért sikerült vennem egyet tegnap.Volt egy cuki kardigán is ami tetszett 13 ezerért. Nem jött velem. A H&M -es pulóverek pár használat után annyira szöszösek lesznek mintha ezer éve viselném. Az F&F sokkal jobb.
De az árak!

4 Likes

Köszönöm! Abban a tévhitben éltem, hogy csak a live alatt lehet vásárolni online adott termékeket.

Szerintem teljesen nyugodtan felhozhatod, ebben élünk…A multik meg nyilván gazdasági társaságok nem fogják hagyni az árbevételüket… nem velük van a gond…ez könnyen belátható agysebész diploma nélkül is :shushing_face: (…ahhoz, már nagyon egybitesnek kell lenni, hogy az ember ezt ne lássa - vagy érdekeltnek, de ez más téma) :money_mouth_face:

3 Likes