Akciók - tudsz róla?

Szia Gloria, és a Day Maker ajándék milyen feltételekhez kötött? Vagy az csak péntekig volt opció?

1 Likes

Most is működik, böngészés közben bedobja ezt a felugró ablakot. Direkt kipróbáltam most, tettem valamit a kosárba és már jött is a felugró.
E-mailben küldenek egy kódot.

1 Likes

Nekem nem ugrik fel semmi, bár én nem telóról böngészek. :slight_smile: Lehet, hogy ez lehet a hiba. Egyébként és nem mellékesen köszönöm szépen az ajánlást! :slight_smile: Lányom odavan ezekért a színezett ajakkencékért, de most van neki kettő, önző módon magamnak szeretnék venni valamit kipróbálásra.

Megnéztem gépen, ott is feldobja. Nincs véletlenül letiltva a felugró ablak nálad? Vagy törölj böngészési előzményeket, valami beakadthatott.

1 Likes

Nagyon kedves, köszönöm, nagy nehezen sikerült. :grinning_face_with_smiling_eyes: Val.színű az előzményektől már besokallt a gépem, kb. 5 hónapja nem töröltem semmit, de amint az elmúlt időszakot töröltem, már dobálta fel az ablakot. Már használtál valamit tőlük?

Még amikor elindultak használtam pár terméket, de nem hagyott mély nyomot bennem.
De az új mistek a listámon voltak. :grinning:

1 Likes

Rossmann

5 Likes

Köszi szépen :kissing_heart:

1 Likes
  • itt egy Rossmann 10% végösszeg kupon, ami a héten érvényes: 2525000079729
    Üzletben, az újságban megtalálható.

3 Likes

Cosibella akció. Tonik 50 Ft-ért ajcsiba, ha 5000 felett vásárolsz az Eqqualberry márkától.

3 Likes

Tudom, hogy pont én jöttem a spórolással :sweat_smile: dehát van, akinek nem kell vagy nem akar spórolni, akkor meg ezek jó ajanlatok. Szívem szerint én is spájzolnék pár holmit :wink:
Masko Beautynál akciók aug.31-ig.

Bocsi, Masko Hungary, tehát fent látható a web oldal címe.

4 Likes

Hú, arról a tonikról csupa jót hallottam! :heart_eyes:

1 Likes

Pörgettem egy kupont a Pingvin patika oldalán.

Kuponkód YY2UHMVMMM64
Kupon megnevezés Tropy 50% kedvezmény

A Tropy 50% kedvezmény kupon felhasználható, bármely kosárban szereplő Tropy termék vásárlására. A Tropy 50% kedvezmény kupon a kosárban, a megvásárolni kívánt, beváltható termékek internetes árának összegéből kerül levonásra. Az akció más engedménnyel és egyéb kuponos akciókkal nem vonható össze. Egy vásárlás alkalmával egy kuponkód érvényesíthető. A kupon a rendelés leadását követően, utólag nem érvényesíthető. A kuponok beváltásának határideje: 2025. augusztus 29. 11 óra 59 perc

Ha valaki szeretne rendelni, használja el.

2 Likes

Pem Delian 20% mindenre

3 Likes

Akinek esetleg útba esik, arra jár: Váci úton van egy kis eldugott Tesco, a Praktikerrel szemben. Nem a nagy Tescora gondolok, hanem Vác felé bal oldalon, Garam utcában.
Egy raklapnyi Yankee Candle 70 %-50 %-kal leértékelve. Tegnap még elég sok volt belőle.
A képen látható 200 gr-os, nagy gyertyák kemény 1.047,- Ft-ba kerültek, a díszdobozos 2250,- Ft volt.

8 Likes

4 Likes

Kaptam egy e-mailt a Poda Beauty-tól, hogy 1 hét múlva végleg bezár a webáruház.

Több minden le van árazva, viszont eléggé le van már fosztva.
Én innen rendeltem a Huda Rose Quartz palettámat, amikor Douglasban még nem volt kapható a márka.

Poda Beauty

3 Likes

Notinon nagy Mediblanc leárazás van. Fogkefék “fillérekért” :wink: 4500 fölött pedig ingyen szállítják.

4 Likes

Köszönöm szépen, rendeltem is. Jól jött az infó! :kissing_closed_eyes:

1 Likes

Tudtok esetleg abban segíteni, hogy Marionnaudban szoktak e és kb milyen akciók lenni decemberben vagy év elején?
Talán egyszer rendeltem tőlük eddig, de nézem, hogy most is elég jó akciói vannak.
Lehet, hogy beszereznék pár dolgot az ünnepi időszakban.
Köszönöm!

1 Likes