Akciók - tudsz róla?

Reservedben vettem nemrég egy pulcsit, 7600 forint volt, cserében 70% viszkóz, 30% poliamid. :neutral_face:
Viszont annyira gyönyörű színe van, hogy nem hagyhattam ott, ráadásul pont megy egy őszies szoknyámhoz is.

4 Likes

És persze, ha vége lesz az árrésstopnak, akkor ezek az árak már nem fognak lejjebb menni…

4 Likes

Sziasztok, tudja valaki hogy az Office Shoes ad kedvezményt glamour-napokon? kupon nincs de sok üzlet ilyenkor anélkül is akciózik. Köszi.

Antiakció a Notinon. :sweat_smile:

3 Likes

bolondnak is megéri! :laughing:

4 Likes

Niche Beauty Lab® | Innovativ is forradalmi kozmetikumok – NICHE BEAUTY LAB https://share.google/v4afF5hl2zcFmJbBu

2 Likes

10 Likes

-30 % Inkey List!

3 Likes

Az öblítőit imádom, kedvenc a vaníliás.
A Karma tusfürdőt próbáltam még csak, az bejött.

Az légfrissítővel van valakinek tapasztalata?

( Kár, hogy nincs a teljes szortiment. Ázsia “diszkontban” szagoltam sötétkék, vmi Ägypt nevű tusfürdőt, ami nagyon tetszett. )

Nekem a Persion dream öblítő jött be nagyon. A többi sem rossz, de az a kedvenc.

1 Likes

Pem Deliannál újra ajándék kistatyó 7000,- Ft-os rendelés fölött magenta és ezüst színben + ajándék mini arctisztító. Szépek a neszesszerek, nem gagyi kategória.
És van új, macaronos szájfényük is.

Ezen kívül, ha esetleg valakit még érdekel: kb. fél éve vadászom Chopardék Jasmin Malika illatát. Csak egyetlen helyen lehetett kapni eddig (makeup.hu), de húztam a szám az ára miatt.
Most leértékelték és a Notinon is elérhető kb. ugyanannyiért. Én inkább a makeup.hu-n rendeltem meg ingyenes szállítással. :slight_smile:
Képernyőkép_6-11-2025_162216_www.bing.com

3 Likes

Érdekes, a Chopard illatokat időről időre felárazzák, kb. 40 ezerre, utána meg féláron akciós.
A vaníliás verzió érdekelne, de nem merem vakon megvenni.

Rám ne hallgass, mert átlagon felül elfogult vagyok a Chopard illataival. Nekem megvan a vaníliás is, imádom. Van néhány márka, melyek ritkán vagy sosem okoznak csalódást: Cartier, Molinard, Chopard, Reminiscence. Minden illatukat vakon vettem, és mindegyiket nagyon szeretem.

Ti ezt értitek? Forint erősödött reggel óta… Ma délelőtt rendeltem meg ezt az illatot 23.000,- Ft volt az ára. Most ezt látom:

1 Likes

Dinamikus árazás :grinning:

2 Likes

2 Likes

Mit veszel? :smiley:

Sziasztok! Az e-magon gyanúsan olcsón kínálnak kozmetikai termékeket. Pl. Vichy krémeket. És itt van ez a Skinceuticals szérum is pl. SkinCeuticals bőrápoló szérum, C vitamin, E vitamin, 30 ml - eMAG.hu Mit gondoltok, mi lehet ennek az oka?

Kamu termék. Láttam Paula’s Choice terméket is fillérekért, nem mernék rendelni.

2 Likes

Emagról soha nem rendelnék semmit. Olcsó kutyának híg a leve… :smiley:

1 Likes