Reservedben vettem nemrég egy pulcsit, 7600 forint volt, cserében 70% viszkóz, 30% poliamid. 
Viszont annyira gyönyörű színe van, hogy nem hagyhattam ott, ráadásul pont megy egy őszies szoknyámhoz is.
És persze, ha vége lesz az árrésstopnak, akkor ezek az árak már nem fognak lejjebb menni…
Sziasztok, tudja valaki hogy az Office Shoes ad kedvezményt glamour-napokon? kupon nincs de sok üzlet ilyenkor anélkül is akciózik. Köszi.
bolondnak is megéri! 
Niche Beauty Lab® | Innovativ is forradalmi kozmetikumok – NICHE BEAUTY LAB https://share.google/v4afF5hl2zcFmJbBu
-30 % Inkey List!
Az öblítőit imádom, kedvenc a vaníliás.
A Karma tusfürdőt próbáltam még csak, az bejött.
Az légfrissítővel van valakinek tapasztalata?
( Kár, hogy nincs a teljes szortiment. Ázsia “diszkontban” szagoltam sötétkék, vmi Ägypt nevű tusfürdőt, ami nagyon tetszett. )
Nekem a Persion dream öblítő jött be nagyon. A többi sem rossz, de az a kedvenc.
Pem Deliannál újra ajándék kistatyó 7000,- Ft-os rendelés fölött magenta és ezüst színben + ajándék mini arctisztító. Szépek a neszesszerek, nem gagyi kategória.
És van új, macaronos szájfényük is.
Ezen kívül, ha esetleg valakit még érdekel: kb. fél éve vadászom Chopardék Jasmin Malika illatát. Csak egyetlen helyen lehetett kapni eddig (makeup.hu), de húztam a szám az ára miatt.
Most leértékelték és a Notinon is elérhető kb. ugyanannyiért. Én inkább a makeup.hu-n rendeltem meg ingyenes szállítással. 

Érdekes, a Chopard illatokat időről időre felárazzák, kb. 40 ezerre, utána meg féláron akciós.
A vaníliás verzió érdekelne, de nem merem vakon megvenni.
Rám ne hallgass, mert átlagon felül elfogult vagyok a Chopard illataival. Nekem megvan a vaníliás is, imádom. Van néhány márka, melyek ritkán vagy sosem okoznak csalódást: Cartier, Molinard, Chopard, Reminiscence. Minden illatukat vakon vettem, és mindegyiket nagyon szeretem.
Ti ezt értitek? Forint erősödött reggel óta… Ma délelőtt rendeltem meg ezt az illatot 23.000,- Ft volt az ára. Most ezt látom:
Dinamikus árazás 
Mit veszel? 
Sziasztok! Az e-magon gyanúsan olcsón kínálnak kozmetikai termékeket. Pl. Vichy krémeket. És itt van ez a Skinceuticals szérum is pl. SkinCeuticals bőrápoló szérum, C vitamin, E vitamin, 30 ml - eMAG.hu Mit gondoltok, mi lehet ennek az oka?
Kamu termék. Láttam Paula’s Choice terméket is fillérekért, nem mernék rendelni.
Emagról soha nem rendelnék semmit. Olcsó kutyának híg a leve…