Akciók - tudsz róla?

Notino , shopping night, -20%

2 Likes

Most megy a DM Live izé Shopping. Tesori d’Oriente kupont lehet szerezni.

Kód: MINIM

https://skinsmart.hu/mighty-melt-mini.html

8 Likes

Ha jól sejtem, ez fényvédő akar lenni a Notino dialektusában:

3 Likes

Végül is védeni véd. :grinning:

2 Likes

A rephr webshopban nagy leértékelés van, szinte minden féláron, de ami nem, azon is 40%-nál nagyobb a kedvezmény. A szállítás 50 USD felett ingyenes, és nekem egy ajándék szem ecsetet is tett a kosárba.
Merem őket ajánlani, mióta megvan az a néhány darab, azóta szinte csak azokat használom.
@szaldal -t kiemelem, mert ő kérdezett róla.

https://rephr.com/

7 Likes

Köszönöm, hogy gondoltál rám! :smiling_face_with_three_hearts:

Végül másfél napnyi mérlegelés után eladtam egy mini rendelést, nagyon kíváncsi vagyok, milyenek lesznek :blush:

1 Likes

Én is rendeltem néhányat, és most kipróbálok egy arcra valót is. Én totál szerelmes vagyok beléjük. :see_no_evil:
Remélem, neked is tetszeni fognak!

4 Likes

Na, én meg csak az arcra való ecseteknél nézelődtem :laughing: Bár, bevallom, egy mini szemecseten azért elgondolkoztam, annak ellenére, hogy elhagytam a szemfestést, ami a hétköznapi smink rutint illeti. De azok végül elég hamar elfogytak, így “csak” az ajándék ecsettel fogom e téren kielégíteni a kíváncsiságomat :grin:

1 Likes

Szemfestés nélkül én hozzá sem fogok. :smiley: Egyedül az “ér” valamit rajtam. Egy spirált hiába teszek fel, meg sem látszik önmagában.
Én elég jól elvagyok a Real Techniques, Docolor ecseteimmel. Azért rendeltem most egy arcra valót, mert annyira tetszenek a szem ecsetek, hogy muszáj kipróbálnom. :slight_smile:

1 Likes

Majdnem én is elcsábultam egy rendelésre, de most ügyesen nemet mondtam. Ha minden jól megy, hamarosan visszatérek dolgozni, és utána majd kicsit megengedőbb leszek magam felé újra, úgyhogy ha később látsz még ilyen lehetőséget, kérlek szólj róla!

3 Likes

Notino, csak ma

1 Likes

Igen, emlékszem, hogy évekkel ezelőtt rendszeresen mutattad, miket alkottál, annyira szépek és inspirálóak voltak :blush:

Szintén, én anno beruháztam a leárazásoknál egy nagyobb Zoeva ecsetkészletre + elszórtan hozzávettem pár Real Techniquest és Essence-t, ezek lefedik minden igényemet, szóval tényleg csak a “régóta szerettem volna már kipróbálni, na, itt a kiváló és kedvezményes alkalom” gondolat volt a döntő faktor nálam most a rendelésnél :smiley:

Rossz helyre a ruhák közé tettem a hozzászólásom az előbb, bocsi.
Tehát , a Notinon most a BRANDS kóddal 3365 Ft volt a Vichy deo, idejét sem tudom már, hogy mikor tudtam ilyen jó áron venni.

5 Likes

Niche Beauty Lab, flash sale mindenre 20%
van új 100% mineral fényvédőjük, 100 ml, ilyen nincs is :grinning:

2 Likes

Notino, discovery box, 200 Ft😀

https://www.notino.hu/beauty/discovery-box-notino-dream-curls-szett-holgyeknek/p-16275040/

2 Likes

Még így is drágák a cég termékei, de hátha valaki pont most akar innen vásárolni.

3 Likes

Douglasban night shopping van, -20%

2 Likes

25% akció

Van 2 új toner, azt muszáj volt. :grinning:

1 Likes

Ez így 7000 Ft, ingyenes szállítással.

8 Likes