Nem fura, hogy két hónapja minden 30% kedvezménnyel kapható? A héten kiderült, hogy egy decemberben vásárolt Dolce parfümnek nem oké a batch kódja. Nem vették vissza, állítják, hogy náluk minden eredeti. A többi náluk vásárolt termékemre is rákerestem, de egy problémás is túl sok.
Nahát! Sajnálom, hogy ilyen történt, hogy nem vették vissza!
Amit rendeltem azoknak nincs bajuk, de ez lehet szerencse is
90%-ban minden rendben, de meglepett, hogy ilyen nagy cégnél is lehet furcsaság, és rosszul reagálják le a reklamációt.
A színes dobozost rendeltem, úgy tudom, az most a standard csomagolás. De a Vivantison nem is volt más kiadás, csak ez a kis vidámka. A Warm árnyalatot rendeltem, a Cool Rose már megvan.
Az N betűs weboldalon több kedvezmánykód is érvényes éppen. Nézzetek fel a főoldalra, ott rögtön látható.
Nem olyan hatalmasak a kedvezmények, bár van 1-2 jobb.
De ahogy anyukám mondja mostanában: “ha kell, akkor most vedd meg, mert holnap már drágább lesz”. Ez nagy szó tőle, mert egy igazi aszkéta, aki sosem vesz magának semmit és éveken át macerált engem is, hogy “minek az neked”. De sokat fejlődött és elfogadta, hogy engem bizonyos holmik boldogabbá tesznek
Bocs a kitérőért!
Kedden adtam is le rendelést, a szállítás ingyen volt, koreai termékekre és a körmös cuccomra is volt beváltható kód, így össze tudtam szedni kb. 4 ezer ft kedvezményt aminek nagyon örültem.
A Holika BB-t persze elfelejtettem, meg akartam narancsvirágos / citrusos testápolót azt is, szóval ebben a hónapban még lesz egy kör rendelésem, mert ostoba vagyok
Hahaaa, be is ugrált 2 cucc meg a maszk-pakk a kosaramba Köszi!
Jó vétel volt.
Összehasonlítottam az árakat, így kedvezménnyel + free termékkel nagyon megérte.
Megrendeltem a tonert is, Yesstyle-on az 25 euró körül van, a maszk 30 euró.
Köszönöm, Gloria, én is megrendeltem Tényleg jó vétel és nagyon beváltak a maszkjaik. Most a c-vitaminos kencéjükre szavaztam.
(Ma azt játszom, hogy próbálok mindenre igent mondani, ami szembejön. Eddig bevált.)
Notinon ingyenes szállítás van egész héten, így nem fájt megrendelnem amiket a múltkor elfelejtettem.
Jön Nesti szappan és Holika zöld BB is
Marionnaud-nál még mindig tart a 23000 fölötti vásárlás esetén 30% kedvezmény online. Igen, itt magasabbak az árak legtöbb esetben, de még így se rossz az ajánlat (vásárolnék, csak elfogyott a keret )
A nap akciója, fátyolmaszk 360 Ft + ingyenes szállítás.
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg, mi a jelenleg aktuális Douglas szülinapi kuponkód? Be szoktam próbálkozni vele és volt, hogy elfogadta.
Ez ugynan nem “olyan” akció, de hátha érdekel valakit:
DM Live Shopping holnap este 19h-kor az applikációban. Most koreai termékekre lesznek többszörös pontok. Persze az áruk nem itt a legjobb Ha jól láttam csak 4-féle termék vesz részt ebben.
Az egyiket azert lehet, h beszerzem: Wooshin Labottach Dark Spot tapasz.
dm Magyarország - dm.hu Online Shop Nekem!