Nekem is csak a Bioderma nem bántotta a bőröm, pedig általában nem érzékeny semmire. Kipróbáltam sokfélét, mindegyik csípett sajnos. Drága a Bioderma, de megéri.
Az a tokakezelő izé nekem is kéne
Jelentkezem!!! Nekem is kedvencem a Bioderma micellás és pontosan úgy csinálom, ahogy Te. Micellás víz utána habzó lemosó. Semmilyen olajos cuccot nem tudok elviselni, még a kétfázisú lötyiktől is az univerzum széléig futok, a sokak által imádott Nuxe mindenreisjó szuper ápoló olajat pedig addig rakosgattam a szekrényben, amíg a kukában végezte szegény. Utálom, ha csúszik-mászik rajtam valami. .
Yves Rocher online (és biztos boltban is képeslappal) 2 vagy több termék vásárlása esetén 50% kedvezmény van. Kód: SALE25.
(Testápoló, hajöblítő málnaecet, szappanok, ezeket szeretem itt, de ha nincs nagy leárazás, akkor nem érdekel.)
A Krém Patika féláron kínálja a teljes termékpalettáját, még a mai napon (január 31). Kicsit elaludtam… de a sheavajas testvajukat azért beszerzem.
Notinon számomra jó akciók vannak, de olyan idegesítő, hogy nem tudom rangsorolni a termékeket újdonság szerint. Pl. meg szeretném nézni, hogy mik a Catrice márka legújabb termékei, de sosem találom így kifejezetten. Van tippetek erre?
Nem túl logikus módon van egy olyan fül (böngészőben oldalt a szűréseknél, applikációban fent), hogy “Ajándékok és akciók” .
Ott lehet bejelölni, hogy “Újdonságok”.
Köszi, megpróbálom így.
Valentin napi kis akció a Profimednél, rendeltem is Lee Staffordot, mert elfogy a hajkrémem és kipróbálom az SOS csibétlenítő Purple Toning Hot Shots kezelést. Az új póthajam csak árnyaltuk a fodrásznál a mosóban, nem lett rendesen befestve, úgy érzem adnék egy löket lilát még ennek amíg eljutok vele megint festésre.
Esetleg tudja valaki, hogy a jövő héten érvényes Glamour kuponok benne vannak-e más újságban is? Csak a Difeel (Rossmann) kuponra lenne szükségem, azért nem éri meg megvenni a G magazint. Előre is köszönöm!
Kiskegyed, Meglepetés, valamelyikben szokott lenni, az előzőnél láttam.
Köszi szépen, Rossmannban most Kiskegyedet árulnak öccászért, nem Glamour Magazint 2790,- Ft-ért. És a Blikk Nőkben lesz még benne, szerintem pont ma vagy holnap fog megjelenni. Az 400,- Ft, ha valakit esetleg érdekel.
Akit esetleg nem csak a niche vonal érdekel parfümök tekintetében: a DM-ben elég sok illatot 50 %-kal leértékeltek. Például: Furla Authentica, néhány Monotheme (ajánlanám a Black Oud illatot), Banderas, Gin Tonic, Police, és online Cacharel I’m kollekcióból 3-féle is. Néhány DM-ben Clinique Happy Heart és Burberry is van.
Épp megy a Dm Live Shopping (19:17) Ebelin cuccokra van 25x-ös pontszorzó, ha valakit érdekel.
Vivantison ma és holnap minden -15% a VIVA15 kóddal. Nyugodtan lehet tőlük vásárolni, többször rendeltem onnan, nem volt semmi gond. Guerlain Meteorites gyöngyök kb. 16-17ezer Ft színtől függően mínusz a 15 %.
Vivantison ma olcsóbb a Guerlain mint pár napja a kedvezménnyel, úgyhogy örülök, hogy vártam.
A poralapozó utánpótlás, mert már látom a szilke alját. A Terracotta alapozót legutóbb is szerettem volna kipróbálni @Anilorak ajánlására, de a múltkot végül az ismerős Parure Gold mellett döntöttem. Hát most a Terracotta is megmérettetik. A Clinique Melon Pop rúzs pedig mert a Müllerben tegnap swatcholtam és rájöttem, hogy per pillanat nincs ilyen színűm, amit mindenképp orvosolni kellett.
Én Guerlain Meteorites gyöngyöket rendeltem, az nem lett olcsóbb, mint 2 napja. De örülök, hogy jól jártál, nem tudom kilogikázni, hogy mikor mitől függ az árképzésük. Gondolom Ft/Euro árfolyam és raktárkészlet alakulása.
A Parure Gold poralapozó utántöltő akkor 16zer körül volt, és végül akkor úgy döntöttem, hogy talán nem is kell. De 12 500 Ft-ért nem tudtam otthagyni. A Terracotta alapozó árára nem emlékszem, de szerintem most az is valamival olcsóbb lett. Annyit tudok, hogy akkor nem rendeltem végül, most meglátva az árakat úgy voltam vele, a hülyének is megéri. Főleg az olyan hülyének, mint én.
A normál gyöngyöket rendelted, vagy az új csomagolásút? (Aminek olyan színes, zománc-szerű a teteje.)