Akciók - tudsz róla?

Bocsi, ez tényleg fontos.

Normál a bőröm. Összességében jó állapotú az analízis szerint. Ráncom tényleg nem nagyon van, de látok a bőrömön egyenetlenségeket, nagyobb pórusokat. Ezeken szeretnék kicsit javítani.
A karomon keratosis pilaris van, időnként hámlasztót használok rá (pont a PC BHA-ját).

Írok a bőrápolás topikba.

1 Likes

4 Likes

A DM adventi kalendárium mai ablakában 15X vásárlás végösszegi kupon van, december 31-ig érvényes.

4 Likes

Ez hol elérhető?

Én az applikációban nyitom, de lehet a weboldalon is fent van, ezt nem tudom.

1 Likes

Az Uriage cica krémet nagyon ajánlom, érzékeny bőrre. Szuper állag, szép INCI-vel, gyorsan felszívódó, igazi téli zárókrém.
Notino-n most nagyon jó áron van.
APP ajánlat!

https://www.notino.hu/uriage/bariederm-cica-reparativ-krem-cinkkel-es-rezzel/p-636787/

7 Likes

:yum:

3 Likes

Ekozmetikumnál az LRP-kre 25+10% kedvezmény van LRP10 kóddal vasárnap éjfélig :slightly_smiling_face:

3 Likes

Sziasztok,
Kosé Softymo White arclemosó olaj utántöltő maradékom van, székesfehérvári átadással esetleg érdekelne valakit ajándékba? Van kis csőre a tasaknak, át lehet tölteni pumpás flakonba. Talán 70-100 ml lehet benne.

1 Likes

2 Likes

Azt olvastam, hogy dubaiban nem is hallottak róla.
Csütörtökön próbáltuk a cégnél, én csak a mogyorót éreztem, a pisztáciát nem. Nekem nem ér meg 10 Eurót egy tábla belőle.

1 Likes

Nálunk is készíti az egyik cukrászda, egy tábla 5000 Ft. :joy:
Az Aldis 500, annyiért hajlandó vagyok megkóstolni.

2 Likes

Gondolom az aldis kisebb. Bécsben már több helyen keresték a vevők, már kint a Müller is forgalmazza.

Nem kimondottan akció, csak nem tudtam, hogy hová is tegyem:

5 Likes

Láttam, nagyon sajnálom, legjobb, leggyorsabb patika. Jó akciók voltak. És a mindent egy helyről is bukott így. :roll_eyes:

1 Likes

És ezzel a lendülettel az összes eddigi állandó kedvezményt leszedték a termékek áráról… :roll_eyes: Gondoltam még betárazok ebből-abból, de így akkor én már el is búcsúztam a Sipotól :cry:

Nem tudom van-e rajtam kívül olyan őslény, aki nem olajos lemosóval mossa le a sminket, koszt az arcáról, hanem micivízzel a habzó lemosó előtt?
Itt épp akciós a bazi nagy Bioderma Sensibio micellás víz, de közeli a lejárata és korlátozott számú a készlet: https://pingvinpatika.hu/sensibio-h2o-arc-sminklemoso-torlokendo-bioderma-1000ml-25db?keyword=Bioderma%20Sensibio%20H2O%20arc-%20%C3%A9s%20sminklemos%C3%B3%20micell%C3%A1s%20v%C3%ADz%20%2B%20t%C3%B6rl%C5%91kend%C5%91

1 Likes

Én maradtam a rózsaszín Garnier micellás víznél, sok év után is ez a befutó :slightly_smiling_face:

Nekem is az volt a megfelelő, aztán a szemem úgy döntött, hogy érzékeny lesz (még ha spirál nincs rajtam és csak korrektort mosok le akkor is bajos), azóta kénytelen vagyok mélyen zsebbe nyúlni, mert csak ezt a drága sz@rt hajlandó elfogadni.
Úgy érzem van különbség a teljesítményük között is, a Bioderma javára. A másikhoz dupla mennyiség kell textil-korongból/vattakorongból és a lötyiből is.
Pénzügyileg így is szívás a Bioderma… :cold_sweat:

2 Likes