A Singles’ day akció, ami aznap már nem érvényes.
Jól nyomják.
Írtam nekik, hogy vegyék fel a Nerds Beauty-t is, és visszaírt egy munkatárs, hogy továbbították a beszerzési osztálynak.
Azt is szeretném kipróbálni, tök jó lenne egy helyről rendelni.
Elyn’s Lab 30%-os akció Black Friday keretein belül!
Xpertbeauty.hu-n egész jó akciók vannak professzionális hajápolási termékekre, Kerastase, K18 stb.
Notino: ingyér szállítás a delivery kóddal és -15% a flash kóddal.
Marionnaud 33%
Cultbeauty 25% 25 márkára
Paula’s Choice 25%, ami nem semmi! + ingyen termék
Még tartom magam.
A gyengéknek tudsz ajánlani PC termékeket?
Az a baj, hogy az évnek ebben a szakában egy csomó termék felugrik a kívánságlistámra, amiről eddig nem is tudtam, hogy kell nekem😅
Addig jó, amíg csak a kívánság listára
Nem merek.
Mármint attól, hogy nekem bevált vagy szeretem használni, nem biztos, hogy másnak is jó lesz. Sajnos nekem is volt csalódás, pl. a fényvédőiket nem szerettem soha, a tonerek, szérumok között van szuper, de a sima esti hidratálók nagyrésze nope.
Mindenképpen elsőre travel méretet javaslok, sok pénzt meg lehet spórolni.
Szerény véleményem szerint a Clinical, a Calm sorozat igazán jól sikerült. Valamint a boosterek és aox szérumok is szépek.
Nekem most a 5% nia body serum a kedvenc, all in one termék és szuper emulziós állag.
Az amerikai oldalon van egy nagyon jó skin analizer, azt érdemes végignyomkodni, a végén van ajánló.
Még valami, a Cultbeautyn is 25% van a Paula’s Choice-ra.
Bár nem engem kérdeztél, de engedelmeddel megosztom az én kedvenc PC termékeimet:
Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant | KremMania?
Paula's Choice Resist Super Antioxidant Concentrate Serum | KremMania?
Paula's Choice C15 Super Booster - EU verzió | KremMania?
Paula's Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask | KremMania?
Ó, én még ott voltam lemaradva, hogy a cult beauty oldaláról nem lehet rendelni Paula’s Choice termékeket.
Az analízist megcsináltam anno, csak pont niacinamideos terméket ajánlott, ami nálam nagy mumus, mert rendszerint kiüti a bőröm. De ha azt mondod, hogy a formulája jobb, más márkáknak, akkor benevezek rá.
Köszönöm szépen az ajánlásokat!
A BHA nekem is kedvencem, az az egyetlen állandó PC termékem.
A C vitaminos szérum mennyire ragadós érzetű?
Most milyen bőrtípusra keresünk terméket? Segítség lenne.