Akciók - tudsz róla?

Én is rühellem, ha sok helyről kell összevadászni a szükséges dolgokat, rengeteg plusz ktg. és idő. Ennek az akciónak nagyon megörültem, mert amúgy is akartam venni G&G Cheer Upot.
A Mixa urea+cica testápolója nagyon tetszik, de testápolóval egyelőre el vagyok látva, arclemosóból viszont rendeltem kettőt (G&G és BOJ).

3 Likes

Köszi, hogy szóltál, valami ilyesmire vártam egész évben! :smiley:
Le is adtam egy Geek&Gorgeous rendelést a szokásos dolgokra, most el leszek látva egy darabig. :blush:

1 Likes

Nagyon szívesen! Nem semmi türelemmel bírsz! Én a Mighty Meltet és a Cheer Up!-ot rendeltem meg, te miket hörcsögösködtél össze?

3 Likes

Igazából csak azért voltam türelmes, mert van még rajtuk kívül más, amit tudok használni, de ők alapdarabok, és ha van valami jó akció, akkor többet veszek, hogy kitartson mondjuk egész évre. :slight_smile:

4 Likes

Akció a skinsmarton. Élnék is vele, ha nem pont ma érkezett volna meg a rendelésem az új A-game szérummal :roll_eyes:

image

3 Likes

Jaj köszi az infót, be is tárazok szokásosan a Mighty Meltből :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm én is a tippet :blush: Általában a pingvinről rendelek, a sipot sosem nézegettem, csak tudtam, hogy van ilyen is. Szuper, hogy GG-t is lehet náluk kapni.

1 Likes

Douglas webshophoz kedvezményre jogosító kupon van most esetleg?

1 Likes

Kb. minden kedden van 20% valamilyen akció keretében, vagy tudok egy 10% birthday kódot: DOUG2410

Köszönöm szépen.

1 Likes

BACK24, november 1-17. között ad 20%-ot.
Két teljes áru termék vásárlásakor vehető igénybe. Chanel, Rituals, Dr. Vranjes Firenze, Foreo FAQ, Bvlgari Allegra termékekre nem érvényes.

2 Likes

Ez meg most jött e-mailben:

3 Likes

Köszi szépen.

1 Likes

2 Likes

4 Likes

Próbaképpen bedobtam 2 ND terméket a kosárba, levonta a kedvezményt.

2 Likes

Kedves Amadea (és mindenki)! Kérem, ne nézzetek marslakónak, de Pupán és Kikon kívül kb. 13 éve nem rendeltem külföldről. Vámmal ilyesmivel mi a helyzet? Mert azóta sokminden változott, az angolok kiléptek az EU-ból, szóval abszolót tájékozatlan vagyok. A Cult Beauty és a Huda Beauty miben különbözik? Tudom, tudom, nézzek utána meg olvassak stb., de azért megköszönnék néhány alapvető infót. :heart_eyes:

A cultbeauty.com az EU oldal, nincs vám. Ez egy webshop, a Huda Beauty Huda Kattan sminkes-youtuber smink-és szépségápolási márkája.

2 Likes

Köszi szépen, viszont én találtam egy Hudabeauty oldalt is, ahol lehet vásárolni, persze szerintem az amerikai, mert minden dollárban van megadva.
New | HUDA BEAUTY

Azt nem kérdezted, hogy van-e saját webshopja, ill. hogy pontosan mit akarsz venni.
Nála van vám, azt nem tudom, hogy előre ki lehet-e fizetni, de a posta valószínűleg megsarcol min. egy kezelési ktg-re.
Hudát amúgy itthon is lehet kapni.

1 Likes