Vagy azoknak jó, akik meg tudnak rajta osztozni.
De azoknak lehet a legjobb, akik majd a limitált időben le is tudnak rá csapni.
Ha jól gondolom, nem egész napos lehetőség lesz…
A kiírás valóban ezt sugallja… mondjuk, meglepődnék, ha lenne olyan, akinek egy ABH palettája sincs még. Mármint az akciót figyelők között.
És itt láthatjuk a 4:1-ben swatch-okat is:
Thanksgiving sale a yesstyle-on, akár 60+12%-os akciókkal a kedvelt koreai termékekből is:
Hááát, nem estem hasra se a Cultbeauty, se a Feelunique akciós kínálatától…
A Zoeva saját honlapján -25% kedvezmény van (de BeautyBayen is van egy csomó akciós dolog a márkától), 23-ától, péntektől.
A Pupánál 50%-os kedvesség is van, online és a boltokban egyaránt.
Lehet, hogy érdemesebb most is a karácsony utáni napokra várni, tavaly nagyon jó akciók voltak. Egy 30%-os akció egyáltalán nem hoz lázba, a bankkártyám ilyenkor még egyáltalán nincs veszélyben…
Jó neked, én bűnbe estem. Mondjuk jobban örültem volna, ha cult beauty-n többféle akció van, de még így is megérte, legalábbis most úgy érzem.
Milyen akciók voltak tavaly?
Colourpop free international worlwide shipping 24 órán át!
Szolid és mértékletes vásárló voltál.
Te rendelsz valamit?
Én is gondolkodtam, de nem tudok választani a Chasing Rainbows és a Perception paletták között.
Pedig nem ismerem a márkát, jó lenne kipróbálni.
Ok, meggondoltam magam. Most kaptam e-mailt, a Kell a púdernél 40% kedvezmény lesz az ecsetekre (minden másra pedig 30%), inkább arra költök.
Hát igen, meg kell gondolni, mire költsünk.
Én imádom a palettáikat, nagyon pigmentáltak, ár-érték arányban szuperek. És az USA-ban gyártják.
Beautybay 40% kedvezmény ABH highlighterekre!!
Ennyire jók a KAP ecsetei? A többi terméküket próbáltad már?
Szerintem igen, nekem nagyon beváltak. Igaz, csak a szemre való ecsetek vannak meg (sőt a nagy satírból és a kúpból 2-2), de azokat annyira szeretem, hogy leggyakrabban azokat használom egy-egy sminknél, plusz a MAC 217-et, és Sigmából a E30-at és E32-t. És míg korábban mindig próbálgattam az ilyen-olyan ecseteket, mióta ezek megvannak, már kényszert sem érzek másra.
És már régóta fáj a fogam a pirosító ecsetre is, csak eddig nem akartam 5300 forintos ecsetet venni, hát most itt az alkalom.
Más terméküket egyébként nem ismerem (a blendert használom még, azt is szeretem), de a primert is szívesen kipróbálnám, és a rúzsaikat is, szóval most két napig főhet a fejem, hogy miket is rendeljek.
Ráadásul ekkora mértékű akciót még nem is láttam náluk.
Köszi! Hát, azt hiszem, nálam most kimarad. Igazából egyébként is túl sok palettám van (szemem meg továbbra is csak kettő ), csak azért venném, hogy kipróbáljam.
Ja, és ráadásul november végén a Nabla is kihozza a karácsonyi kollekcióját, hát egy képet láttam, de besírtam rajta, olyan gyönyörűnek tűnnek a rúzsok.
Ez jó. Szerintem egy idő után a többséget a kíváncsiság hajtja, nem az, hogy ó, ilyen meg olyan színem még nincs.
Jaj, ne már, ez kész anyagi csőd!