Nem is vettél sminket? Nem semmi! Majd karácsonyra…
Sebaj, most nagyon jó áron voltak, és előbb-utóbb úgyis megvetted volna őket, szóval ha így nézzük… tulajdonképpen spóroltál!
Hát ugye, múlt pénteken jött meg a Nabla Poison Garden, és a hétvégén rendeltem 3 Deborah Milano rúzst a Notinoról, a nyaralás óta nagyon rákattantam erre a márkára.
Szóval annyira nem volt nehéz megállni a sminkrendelést.
Mindenre van akció? Csak mert bizonyos dolgoknál teljes árat látok, másoknál akciósat.
Én is úgy láttam, hogy nem mindenre van.
Köszi. Az rémlik, hogy a Black Friday idején mindenre 20-30% volt a Beauty Bayen, de mérget nem vennék rá.
Azért találtam fogamra valót…
Lehet kérni majd a rúzsokról swatch-ot? Szerintem ez a márka többet érdemelne, valamiért nem igazán ismert. És a választék is elég gyér, sajnos! Köszönöm szépen, előre is
Persze! Én korábban egyáltalán nem ismertem, Caorléban nyaraltunk, és bementünk a Tigotaba. Ott tetszett meg belőle egy szín, este kipróbáltam, másnap vettem még kettőt.
Fiorentina, feltettem a rúzsokról a képeket.
Nov. 23-án Black Friday Deciem-nél Valószínűleg ekkor lesz, de nem 100%. Tavaly ilyen szuper akciós csomagok voltak: https://www.bestbeautyever.com/deciem/deciem-black-friday-2017/
Nagyon szépen köszönöm, már megyek is megnézni!
A Pupánál dec. 25-ig 9.990 Ft feletti vásárlás esetén - 15 % kedvezmény, 15.990 Ft feletti vásárlás esetén - 20% kedvezmény van, akit érdekel
Sziasztok!
Én kérdezni szeretnék, hogy szerintetek lesz valamilyen akció Geek&Gorgeous termékekre mostanában, karácsony előtt? Akár a skinsmart, akár a helia-d oldalán. A Joy-napokról sikeresen lecsúsztam, ezért már többször is hátba veregedtem magam…
El tudnék viselni egy Black Fridayt a Skinsmarton.
Abh USA és UK nov. 23.
Rendeltetek Krémmánia dobozt?
A Pupa születésnapi akciója tényleg kedves dolog, mert ilyenkor 50% kedvezményt adnak 2 általad kiválasztott termékre. Egyetlen feltétele van, a klubtagság.
Na ezt hívják úgy, hogy Black Friday!
Tényleg szuper ajánlat. A Soft Glam és a Subculture megvan, nagyon szeretem őket. Kár, hogy nem lehet magunknak összeállítani. Mondjuk igazán nem kellene még négy paletta, úgyhogy talán jobb is így.