Kihagyom én is, mert megfogadtam, hogy semmilyen impulzus vásárlás nem jöhet szóba, csak ha rajta van a “kívánságlistán” és elfogadható az ár. Viszont @Gloria nem semmi tipp, nagyon szemfüles voltál, ilyesmi tényleg nagyon ritkán van -ha van.
Nekem tegnap reggel lehelte ki a lelkét a La Roche Posay MELA B, szintén pigmentfoltokra való szérumom, így ennél jobbkor nem is jöhetett volna az infó.
Sajna már úgysem teszi bele, lemaradtam, nem baj, van elég kence itthon úgyis
Akkor tényleg rájöttek, hogy itt valami hiba volt a rendszerben
Köszi, kár, hogy nekik is feltűnt végül.
Remélem, benne lesz a csomagban, mert morci leszek, ha mégsem.
Hasonló bug volt nekem is egyszer, talán megírtam itt. Vasárnap este betettem egy akciós terméket a kosárba, de lusta voltam egyből megrendelni, gondoltam majd hétfőn napközben. Ekkor még nem tudtam, h hétfőnként jönnek ki az új heti akciók és valahogy rajta maradt a kosárban már benne lévő terméken az előző akciós ár plusz hozzájött még valami kedvezmény, ami indult azon a héten. Na akkor villámgyorsan nyomtam a rendelés gombra.
Azóta mindig hétfő reggelente nézem az oldalukat, hátha beakad megint valami.
Ha valaki szeretne 20000 HUF körül Birkenstock papucsot rohanjon az Aboutyou-ra, még van méret.
20%-os kedvezmény a FENYVEDO20 kuponkóddal a Korff fényvédőkre:
https://dermatopik.hu/termekkategoria/osszes-termek/korff/fenyvedelem/
Az imént voltam a Blaha Müllerben és 30%-al le vannak értékelve egyes YSL kiárusítás alatt lévő sminkcuccok, a pénztár előtt egy fémkosárban lehet böngészni. Rúzsok, szemhéjpúder paletták, talán ajaklakkok is. Ha valakit érdekel.
Nem is tudtam hogy rossmannban vannak Numee termékek… jók, megéri vakon rendelni?
Nem próbáltam sosem, és most vásárlási stop-on vagyok, úgyhogy nem fogom megtudni. 🥹
Én a peptides Game on 1up Supercombo szemkörnyékápolójukat használom pár hónapja, nekem tetszik, mert zsíros bőrűként én a “mintha ott se lenne”-pikk-pakk eltűnő szemkrémeket szeretem (és bár megosztó, hogy szükség van-e külön szemkrémre, ha az ember lánya oda is használja a szérumait, nekem ez benne maradt a rutinban, valahogy így komfortos), de más terméküket még nem próbáltam. Viszont ez a termék nem szerepel a kiárusításban, és teljes áron annyiért adják, hogy - bár én is a Rossmannban láttam meg - nem ott, hanem egy weboldalon vásároltam meg, ahol konkrétan plusz postaköltséggel együtt is kevesebbe került
Én kaptam valami Lovebrands fesztivál briefet, nem tudom eldönteni hogy ez most egy email ami félre ment, vagy így reklámozzák hogy lesz valami akció hamarosan
Ugyanez. Szerintem minden hírlevélre feliratkozó megkapta. Kétszer is elolvastam, de csak pislogtam. Lehet, hogy ez a marketing része…
Igazad volt:
Sziasztok,
A tegnapi levelünkre több száz megkeresés érkezett, és telefonon is sokan hívtak, mindenkivel nagyon jót mosolyogtunk, amikor elmondtam nekik, hogy ez a heti tervezett hírlevelünk volt.
A rengeteg aggódó választ nagyon köszönjük! Örülünk, hogy ennyien figyeltek a hírleveleinkre!
Az akció természetesen él, az ajándékok sorban állnak, megnézhetitek a nyár legnépszerűbb termékeit!
Még egyszer köszönjük a sok kedves reakciót! Jó hétvégét!
Üdv,
Ákos & a Lovebrands csapat
Igen, amikor jó sok telefonom van, feleslegesen, akkor én is jókat szoktam mosolyogni, persze
Nekem most nincs szükségem tőlük semmire, úgyhogy nevethet, de az tény hogy x ideje kb most kattintottam csak a hírlevélre,úgyhogy valamilyen szinten bejött a számításuk.( a tracking link persze benne maradt ahogy kimásoltam és már 4en kattintottak rá, namindegy)
Valahogy mégis olyan kamuszagúnak tűnik ez a magyarázkodás, na mindegy.