Akciók - tudsz róla?

Kihagyom én is, mert megfogadtam, hogy semmilyen impulzus vásárlás nem jöhet szóba, csak ha rajta van a “kívánságlistán” és elfogadható az ár. Viszont @Gloria nem semmi tipp, nagyon szemfüles voltál, ilyesmi tényleg nagyon ritkán van -ha van. :blush:

2 Likes

Nekem tegnap reggel lehelte ki a lelkét a La Roche Posay MELA B, szintén pigmentfoltokra való szérumom, így ennél jobbkor nem is jöhetett volna az infó.

3 Likes

Sajna már úgysem teszi bele, lemaradtam, nem baj, van elég kence itthon úgyis :smiley:

2 Likes

Akkor tényleg rájöttek, hogy itt valami hiba volt a rendszerben :slight_smile:

Köszi, kár, hogy nekik is feltűnt végül.
Remélem, benne lesz a csomagban, mert morci leszek, ha mégsem. :grinning:

1 Likes

Hasonló bug volt nekem is egyszer, talán megírtam itt. Vasárnap este betettem egy akciós terméket a kosárba, de lusta voltam egyből megrendelni, gondoltam majd hétfőn napközben. Ekkor még nem tudtam, h hétfőnként jönnek ki az új heti akciók és valahogy rajta maradt a kosárban már benne lévő terméken az előző akciós ár plusz hozzájött még valami kedvezmény, ami indult azon a héten. Na akkor villámgyorsan nyomtam a rendelés gombra. :smiley:
Azóta mindig hétfő reggelente nézem az oldalukat, hátha beakad megint valami. :grinning_face_with_smiling_eyes:

8 Likes

Ha valaki szeretne 20000 HUF körül Birkenstock papucsot rohanjon az Aboutyou-ra, még van méret.

2 Likes

20%-os kedvezmény a FENYVEDO20 kuponkóddal a Korff fényvédőkre:
https://dermatopik.hu/termekkategoria/osszes-termek/korff/fenyvedelem/

3 Likes

3 Likes

6 Likes

Az imént voltam a Blaha Müllerben és 30%-al le vannak értékelve egyes YSL kiárusítás alatt lévő sminkcuccok, a pénztár előtt egy fémkosárban lehet böngészni. Rúzsok, szemhéjpúder paletták, talán ajaklakkok is. Ha valakit érdekel. :slight_smile:

2 Likes

Nem is tudtam hogy rossmannban vannak Numee termékek… jók, megéri vakon rendelni?

Nem próbáltam sosem, és most vásárlási stop-on vagyok, úgyhogy nem fogom megtudni. 🥹

Én a peptides Game on 1up Supercombo szemkörnyékápolójukat használom pár hónapja, nekem tetszik, mert zsíros bőrűként én a “mintha ott se lenne”-pikk-pakk eltűnő szemkrémeket szeretem (és bár megosztó, hogy szükség van-e külön szemkrémre, ha az ember lánya oda is használja a szérumait, nekem ez benne maradt a rutinban, valahogy így komfortos), de más terméküket még nem próbáltam. Viszont ez a termék nem szerepel a kiárusításban, és teljes áron annyiért adják, hogy - bár én is a Rossmannban láttam meg - nem ott, hanem egy weboldalon vásároltam meg, ahol konkrétan plusz postaköltséggel együtt is kevesebbe került :open_mouth:

Én kaptam valami Lovebrands fesztivál briefet, nem tudom eldönteni hogy ez most egy email ami félre ment, vagy így reklámozzák hogy lesz valami akció hamarosan

Ugyanez. :rofl: Szerintem minden hírlevélre feliratkozó megkapta. Kétszer is elolvastam, de csak pislogtam. Lehet, hogy ez a marketing része… :thinking:

Igazad volt:
Sziasztok,

A tegnapi levelünkre több száz megkeresés érkezett, és telefonon is sokan hívtak, mindenkivel nagyon jót mosolyogtunk, amikor elmondtam nekik, hogy ez a heti tervezett hírlevelünk volt.

A rengeteg aggódó választ nagyon köszönjük! Örülünk, hogy ennyien figyeltek a hírleveleinkre! 🙂

Az akció természetesen él, az ajándékok sorban állnak, megnézhetitek a nyár legnépszerűbb termékeit!

Még egyszer köszönjük a sok kedves reakciót! Jó hétvégét!

Üdv,

Ákos & a Lovebrands csapat

Igen, amikor jó sok telefonom van, feleslegesen, akkor én is jókat szoktam mosolyogni, persze :joy:

3 Likes

Nekem most nincs szükségem tőlük semmire, úgyhogy nevethet, de az tény hogy x ideje kb most kattintottam csak a hírlevélre,úgyhogy valamilyen szinten bejött a számításuk.( a tracking link persze benne maradt ahogy kimásoltam és már 4en kattintottak rá, namindegy)

Valahogy mégis olyan kamuszagúnak tűnik ez a magyarázkodás, na mindegy. :sweat_smile: