A sima gyöngyöt szeretném vagy golyócska vagy préselt változatban, az újjal nem kísérleteznék.
Pirosítót 2 kis tündér segített választani így azzal most 2 évig nem lesz gondom
Jaaa és újdonság nekem a MAC strobe krém is, abból a picit vettem meg és napi szinten kenem, nagyon szeretem. Biztosan meg fogom még venni, de elég a kicsi a nagyot teljesen esélytelen elhasználnom.
Úristen mutiiii légyszi! Tuti jól néz ki, kell is a fény ebbe a trutyis időbe
A Strobe Cream jó kis cucc, örülök, hogy neked is tetszik. Sok márkának van hasonló terméke, de csak a MAC jut eszembe, ami könnyen elerhető és van belőle hideg árnyalat (a Pinklite). Bár a te bőröd sztem meleg tónusú, nagyobb a mozgástered.
Nekem volt (vagy lehet, hogy még megvan) egy mini EL bronzerem, nagyon gyengén pigmentáltnak találtam (de ez ne vegye el a kedved).
Nem tudok sminket fotózni.
Igen ajánlotta a hölgy a peachliteot de abból se teszter se mini nem volt, vakra meg nem mertem elhozni egy bazi nagy tubust.
Estée Lauder ma éjjel, online
Lovebrands oldalon:
Ezt nagyon köszi! Még semmit nem használtam a márkától. 3 krémet is rendeltem, este 10-kor miután ezt posztoltad, ma délutánra pedig meg is érkeztek. Nagyon gyorsak voltak.
Jó tudni, h a Lovebrands a Primőré, nekem ez új infó, így legközelebb is nyugodtan rendelek.
Nagyon szívesen!
Eddig nekem is jó élmény volt a szállítási idő náluk/tőlük.
Miket rendeltél, ha szabad kíváncsiskodni? szerk: bocsi, utána láttam az unboxingban
Foxpost:
Mivel feliratkoztál hírlevelünkre és rendszeresen olvasod cikkeinket, most megajándékozunk egy 300 Ft értékű FOXPOST kuponnal, amivel 2024.07.10. szerdától 07.14. vasárnapig kedvezményesen adhatsz fel csomagot automatából automatába.
A csomaglétrehozás folyamán írd be HIRLEVEL300 kuponkódot, ez a fizetés során automatikusan biztosítja a kedvezményt, ami az érvényes szállítási díjból kerül levonásra.
Valaki tudna esetleg 2 Rossmann Glamour kupont fotózni?
Domestos és Gillette Venus érdekelne.
Köszönöm szépen!
Notino, ez valami bug lehet.
Legolcsóbb Dove mellé ingyenes Uriage C complex szérum, ami cirka 10000 HUF értékű. Teljes méret, mert a termék raktárkészlet csökkenésén lehet látni. 2-re lecsaptam, van még 3 darab.
Jó kis szérum, illat és alkoholmentes, 20% complex c-vitamin.
Az első rendeléshez bedobta, de újrapróbáltam és a Dove terméknél teszi kosárba.
@Gloria Ezer hála és köszönet, vettem egyet én is
Életemben ilyen gyorsan nem döntöttem még vásárlásról, a dezodort majd beviszem a melóba ott elfújkodom. Az Uriage termékek nagyon jók, ha megyek délután úszni akkor is egy vízálló naptejüket kenem, jól véd.
Még tavaly karácsonykor volt, hogy vettem ajiba két Korika maszk szettet és teljes méretű szérumot adtak mellé, nem akartam elhinni.
Kíváncsiságból megnéztem, nálam már csak egy 1,5 ml Garnier C-vitamin mintát ad hozzá, ugyanehhez a deohoz. Valószínűleg rájöttek a hibára.
Remélem azért nektek kiszállítják az Uriage-t.
Ha kettőt teszel be a kosárba, akkor megjelenik az Uriage. Nem rendeltem, csak kíváncsiságból megnéztem
Benne van a visszaigazolásban és a Garnier szérum is , valamint pofátlanul még egy 20%-os kedvezményt is érvényesítettem a vásárlásra