Szerintem ez az egyik leggyengébb hírlevél próbálkozás nem tudom ki a cégvezető és a marketinges.Miért nem lehet tényleg jó akciókat leárazásokat simán csak fotókkal árakkal közzétenni és persze jó termékekkel. Olykor felnézek, de olyan igazán csábító akcióval rég találkoztam náluk. A hülyítés hamar visszaüt sajnos és a csalódott vevő nem fog többet onnan rendelni. A Pinkpandának voltak régebben borzalmas videói akciókkal kapcsolatban. Nem is értem ez a cég több országban jelen van és mégis sokszor annyira amatőr dolgai voltak az embereket sokszor hülyének nézték az akcióikkal sajnos.
Igen a P.P egyidőben az ingyen szállításos levelekkel bombázott . Igen valóban ingyen volt a szállítás egy bizonyos összeghatár felett,ami természetesen miniatűr betűkkel szerepelt a hirdetésben. Tiltottam is őket.
Nekem alapvetően nem volt bajom ezzel a marketinggel, kitűnt a többi szokásos email közül és amit linkelt az a megszokott fő oldalra vitt, más fórum társak már vásároltak innen és elégedettek voltak az alapján amit olvastam, de valahogy még sosem vitt rá a lélek hogy annyiért rendeljek ami az ingyen szállításhoz kell illetve pár korábbi Essence, Catrice kiadást leszámítva a termékek többségét egy dmbe besetalva meg tudom venni.
Budapestiek előnyben/ The Body Shop
CSAK MA!
EXKLUZÍV AJÁNDÉK
LIMITÁLT DARABSZÁMBAN
KIZÁRÓLAG BUDAPESTI ÜZLETEINKBEN
Vásárolj ma budapesti üzleteink egyikében 35.000 Ft felett
és mi meglepünk egy Demeter Chocolate desszert-kreációval,
a Dubai csokival, ami jelenleg csak nálunk elérhető!
Ha már ízekben Dubai-ba repítünk, gondoskodunk paraktikus utazós csomagodról is az édes finomság mellé!
Egész jó kis glamshop akciók vannak Ami viszont meglepett (hónapok óta nem néztem az oldalt), hogy eléggé lecsökkent a kínálat, legalábbis a szemhéjpúdereknél. Sok árnyalatot kivettek.
Sziasztok! Van esetleg valakinek egy felesleges Notino kuponja? Lemaradtam a hét végi akcióról. Igaz, ma már minden olcsóbb, mint tegnap a 10 %-kal. Előre is köszönöm!
Érdemes megnézni, a hőn áhított és abszolút elszállt árú kedvenc Lancaster naptejemet el tudtam hozni féláron
Még soha nem vettem innen semmit, referálok amint megérkezik a csomagom, hogy minden rendben volt-e vele.
Én ezen nem csodálkozom, sőt az eu glitter ban miatt számítottam is rá, hogy egy csomó spéci szemhéjfesték el fog tűnni.
Szia! Én már vásároltam tőlük kétszer. Ha megfogadjátok a tanácsom, persze nem kell rám hallgatni:
1.) Niche parfümöt ne vegyetek tőlük! Első rendelésem két Mancera parfüm volt, visszaküldtem. Kód le volt vakarva az üvegről, dobozon meg leragasztva, szívócső olyan girbe-gurba volt, hogy az őzike különbet pisil a hóba. Visszaküldtem, elfogadták a reklamációt, pénzt visszakaptam. Csak ugye az idő, energia és az ideg, amíg valóban megérkezik a visszatérítés.
2.) 2 hete rendeltem tőlük másodszor, 2 Boucheron parfümöt (elfelejtettem a Mancerás kalandot). Azok maximálisan rendben vannak.
Lejárati határidőket nézzétek meg mindig, és ha kell, he habozzatok reklamálni!
Utóirat: A Brasty-tól viszont óvakodjatok, akármilyen olcsó. Tőlük már sokszor rendeltem, a gyanúsan olcsó illatok 5-6 éve kerültek le a gyártósorról. Persze volt itt is olyan, amivel semmi gond nem volt, de én személy szerint meguntam a velük való huzakodást: ugyanis jelenleg is folyamatban van egy reklamációm, ráadásul a visszaküldés költségét is csak hosszas rábeszélés után hajlandók megtéríteni. Ami nem kevés Csehországba, packetával (mint legolcsóbb) 4.500,- Ft. Hát ez van.
Köszi, hogy leírtad.
Az unboxingban már kitettem, rendben megérkezett pàr nap alatt a csomag, eredeti volt benne a naptej és a deo is, mind a kettőt elkezdtem kenni, nincs semmi baja a termékeknek.
Parfümöt nem mernék ez alapján venni amit írsz a Mancerák tuti nem voltak eredetiek.
A Milani sminkcuccok ki vannak árusítva a DM-ben, most hoztam el egy kívánságlistás rúzst 2650 Ft-ért.
Résen kell lenni, mert az állványon az eredeti ár volt kint, az app-on láttam, hogy akciós.
Marianyónál 31 ezer forint feletti online vásárlás esetén 33% kedvezmény van most
Marionnaud-nál a 40. “születesnapja” alkalmával, csak a mai napon (szept.12) úgy üzletben, mint app-on, min. 40€ vásárlás esetén, mindenre 40% akció van a (nálunk) 393535 kóddal.
Notino-nál pedig a 20. évfordulója alkalmával (ha jól olvasom a telefonon a picurka betűket) szept. 19-ig, a notino20 kóddal mindenre 20% akció + ingyenes szállitás van (kivéve a már akciós termékeket, … sajnos ezt gyakran kijátszák egy apró 5% leárazással néhany terméknél👎, így “megúszva” a 20%-ot).
Banyek. Plusz egy hetet kellett volna várnom és akkor nem 33, hanem 40%-ra veszem meg az alapozót marianyónál