Akciók - tudsz róla?

A korrektornál már megtanultam, hogy elég belőle egy (nekem). A Dior Forevert nyúzom hónapok óta, nagyon kevés kell belőle és nem látszik rajta a fogyás.

3 Likes

Akkor hasonlóan vagyunk,ennek ellenére van vagy 3… :sweat_smile: Egy barátnőm alapozónak is használja őket, még nem próbáltam ki így. Néhány pöttyöt ken szét az arcán.

Én a KVD korrektort kipróbáltam alapozó helyett (sikerült túl világos árnyalatot venni), jobban bevált erre a célra.
Az más kérdés, hogy két bontott alapozóm és skin tintem is van.:smiley:

1 Likes

Nem ítéllek el :smiley:
Hú én Lisa Eldridge skin tintjét próbálnám ki nagyon :smiley: De sikerült elhasználnom egy Amuse cushiont. Mondjuk nagyon szeretem, utántölthető már beletettem az újat. Mondjuk lehet feleslegesen, lassan leolvad rólam a bőröm is.

3 Likes

Szereted a Diort? :slightly_smiling_face: Egy időben nagyon szemeztem vele, de úgy emlékszem, hogy nagyon erős fedésűnek/ “vastagnak” jellemezték valahol, így végül a Lancome Teint Idole-t vettem meg. Amit egyébként nagyon szeretek, de azért azóta is birizgál a Dior.

1 Likes

A LE-vel én is szemezek egy ideje. Ha megvennéd, mindenképpen számolj be a tapasztalataidról! :relaxed:

1 Likes

Feltétlenül! Most egyelőre senki nem jön látogatóba Angliából, legutóbb bevallom elfelejtettem kérni :see_no_evil:

Ha elítélsz, az se baj.:smiley:
Ügyes vagy! Ezer éve nem próbáltam cushiont, pedig anno szerettem.
Nálam az ABH alapozó fogyott el, olyan büszke voltam magamra.

1 Likes

Igen. Tényleg magas fedésű (nekem kell is), de krémes, nem szárító állaga van. Az applikátor végét lehúzom az üvegcse száján és úgy érintem hozzá a Chilly Vanillyvel előkészített katonai árkokhoz és egy puha ecsettel dolgozom el, így nem képez ráncokat és nem is úgy nézek ki, mint aki a fél üveget magára kente. A PIE-kre (nem a passzív időbeli elhatárolásokra) bátrabban kenem, egy kicsit rajuk hagyom a korrektort, addig mást tatarozok, így jobban elfedi őket.

Anno egyáltalán nem érdekelt a Dior, de annyian dicsérték, hogy őt választottam, a Marionnaudban vettem.

2 Likes

Köszi szépen, jól hangzik! Lehet, hogy ez lesz a következő, ha elfogy a 1,5 tubus Lancome. A fentiekhez kapcsolódóan, régebben én is táraztam a korrektorokat, teljesen feleslegesen - a mostani adag is biztosan még jó sokáig kitart.

Kész vagyok :rofl:

2 Likes

Ha erős maradsz, lesz időd végiggondolni, hogy tényleg ez legyen-e a következő korrektor (lehet, hogy elérhető tasakos minta formájában? Az megkönnyítené a dolgot).
Van pár terméktípus, amiből elég egy-két darab, de a bronzerek, pirosítók, szemhéjfestékek, ceruzák, rúzsok, na, ezeknél gőzerővel megy az ereszdelahajam. Bár meg is pusztulnék, ha ezekből is csak egyet használnék…

Ui.: A 4711 kölni nevétől is a hideg futkos a hátamon.:rofl:

3 Likes

Douglas shopping hours ma este.

Egy este, ami csak rólad és a szépségről szól! Új illatról vagy sminkről álmodozol? Ha a válaszod igen, jó hírünk van: látogass el a douglas.hu-ra vagy a Douglas APP-ba, hiszen most 20% kedvezménnyel* kedveskedünk a teljes vásárlásodra a SHOPPING20 kuponkóddal!

*A kedvezmény online és a Douglas APP-ban érvényes a ‘SHOPPING20’ kuponkóddal 2024. június 9. 19:00 és 23:59 között. Leértékelt árura nem vonatkozik, más kedvezménnyel nem összevonható. A kedvezmény a Rituals, Dr. Vranjes Firenze és FAQ termékekre nem vonatkozik.

3 Likes

Úúú de jó, hogy mondtad a mintát! Áttúrtam őket, mert valami rémlett és van egy :grin: Úgy emlékeztem, hogy alapozó minta és félretettem, hogy majd…de jóó, akkor le is tesztelem a napokban (ezért nem szabad elsuvasztani a mintákat a fiók mélyére)

Néha irigylem azokat, akiknek van egy minden nap ugyanolyan “signature” sminkjük, amihez elég egy neszi. Nekem ez nem megy, nálam olyan a smink, mint a ruha: minden nap más, hangulattól függően. De hát mindenkinek van valami hobbija/ szenvedélye, engem boldoggá tesz a “kis” gyűjteményem.

8 Likes

Ügyes vagy te is! Olyan jó érzés valamit elhasználni.
Áh, egy másik gyűjtögető, hogyan ítélkezhetne? :smiley:

3 Likes

Látnátok ahogy reggelente össze vagyok zavarodva, mert van BB es CC krémem is és korrektorból is kettő.
Nézegetem, forgatgatom, hogy most akkor melyiket és hova kenjem plusz kaptam ajiba egy highlitert azzal is pamacsolok így az 5 perces sminkem már inkàbb 7 :slight_smile:
Rajtatok nagyon szeretem látni amiket kentek, de mindig oda lyukadok ki, hogy ha még több terméket behoznék a szettbe azzal nekem csak bajom lenne, hogy na most akkor mit is kenjek.
Alig vàrom, hogy elfogyjanak és visszaálljon a békés mindenből 1 db van állapot,egyszerűbbnek érzem a rutint így, hogy nem kell választanom.
Ennek ellenére van még 2 termék amire vágyom és ha lesz fogyás akkor szerintem meg fogom venni őket, itt is az 1 megy- 1 jöhet elvet követve. Majd úgyis beszámolok róluk, meg a használathoz tanácsot is kell majd kérnem tőletek :slight_smile:
Annyira szeretem, hogy ilyen sokszínű a csapat, itt ezt szó szerint is lehet érteni a sminkekre :slight_smile:

8 Likes

Már csak az a kérdés, hogy az árnyalat jó-e, de max. otthon teszteled. A fiók néha kincseket rejt!:smiley:
Nekem egy Ikea Hemnes komód a neszeszerem.:see_no_evil: Szintén hangulat-, valamint időfüggő, milyen arcot alkotok (minél fáradtabb vagyok, annál inkább a harci festés felé tendálok).

4 Likes

Igen, pláne, amikor a termék végig jól szolgált.

1 Likes

Az a jó ebben a hobbiban, hogy maximálisan személyre szabható, minden nüansznyi igényt kielégítő, Dunát rekesztő kínálat, tutorial, tipphadsereg áll rendelkezésre a pár száz forintos árkategóriától a százezres nagyságrendig.:slightly_smiling_face:
7 perc! De ügyes vagy! Én egy kerületnyi pasit kipusztítanék, ha meg kellene várniuk, mire egy teljes sminket összetákolok.:rofl: 7 perc, mire megalkotom a szemöldököm…
Milyen termékekre vágysz?

5 Likes

Nekem azért egyszerű a dolgom, mert tetoválásom és műpillám van meg igen kevés igényem :smiley:
A Guerlain Meteorites az amit szó szerint 20 éve nézegetek, hogy kell-e, a másik termék az egy EL Bronzer, amit akkor szeretnék megvenni, ha eltűnik a homlokomon lévő pigmentfolt. (Szerintem télen már oké lesz, még 2-3 lézeres kezelés kell neki.)
Cserélni majd a Shiseido BB-t szeretném @Mse mutatott Chanelt ami tetszett és Armani is volt még amit meg kell néznem, meg az új Shiseido alapozó is esélyes lehet.

1 Likes

Sajnos nekem a természet szűkmarkúsága miatt a tetoválás és a műszempilla kevés lenne. Vagy teljes smink, vagy semmi. A festési szenvedélyem más kérdés, ma olyan diszkóláz van a szemhéjamon, hogy a napra lehet nézni, de rám nem.:smiley:
A kis meteoritok nagyon megosztóak, nekem nem jött be, de a pirosító és az új kiadás legsötétebb árnyalata (amit bronzernek használok) nagy szerelem.
Az alapozó nehéz kérdés, de biztosan megtalálod az igazit.

3 Likes