Colourpop ingyenes szállítás. Érdekes, hogy ez régebben mennyivel jobban felvillanyozott.
Pont most akartam megosztani.
Hmm. Valahogy már az egész márka nem villanyoz fel annyira. Pedig semmi baj nincs velük továbbra sem… talán csak elmúlt a szerelem. Nem baj, így sem okoz gondot elkölteni a pénzem
Amúgy ha rendelnétek / rendeltek tőlük most, akkor mit?
Én rendeltem, magamnak egy multikróm folyékony szemhéjfestéket.
Hát a multikróm cuccaikat kipróbálnám
Nem is tudom ki keresett babakék szemceruzát nemrég. Na azt vennék tőlük!
@zalla
Igen, tényleg nagy választék van a szemceruza színekben náluk
@Alsace @Kokapu
A multikróm cuccaik engem is érdekelnek. Felmentem a honlapra és rögtön a multikróm szemhéjfestékeket kezdtem el nézni. majd talán egyszer… Ha akarnék, végülis tudnék bármikor rendelni, mert húgom a nyarat kint tölti és utána haza is tudná hozni, de most kisebb pénzügyi szorongással élek, hogy mi lesz velem a következő másfél évben. A GYED sajnos nem túl kedvező a vásárlásmániámra nézve… De kapuzárási pánikomban még gyorsan vettem pár könyvet, illetve anyagot (varráshoz). Smink ráér később, úgysem fogy el soha.
Végem van a multikrómoktól Mit varrsz? Én már lassan 10 éve kapuzárási/életközépi válsággal élek Én turiztam szerdán
Engem érdekelt volna, szeretem a CP-t, de most már csak 60$ felett ingyenes a nemzetközi szállítás. Lemaradtam
Estée Lauder üzletekben a készlet erejéig minden Bronze Goddess termék vásárlása mellé teljes méretű Double Wear szemceruza az ajándék 11 Bronze árnyalatban.
És mihez kaptad? Azt is megmutizod?
Hú, mindent, ami eszembe jut… Azzal kezdtem, hogy kisbabámnak varrtam takarót, aztán azóta takaró már vagy 4-5 különböző készült, meg minden ismerős babás családnak ajándékba… Meg mosható pelenkázó alátét is ezen felül húgomnak mosható tisztasági betét, nővéremnek székpárna, magamnak kistáska, és most szeretnék még nyári nadrágot, ruhát, egy shopper táskát, kislányomnak nadrágot, stb. És mindig akad egy két apróbb projekt is, pl body hosszabbító, vagy szoknya alakítás. Húgomnak a menyecske ruhájából vettem be. Nagyon leköt, és célt ad a mindennapokban, ez most nagyon fontos nekem. Imádom, amikor kisminkelem magam, és nőnek érzem végre magam, de alapból ez most nem lángol bennem annyira, túl ideiglenes a hatása. A varrás viszont kihívás, meg nagyon sokat kell tanulnom, és mindig van valami újabb ötletem.
Kedves @umpalumpa, a Bronze Goddess Flora Verde illathoz kaptam
Vagy az illatot kaptam a szemceruzához Külön-külön talán egyiket sem vettem volna meg, de így együtt nagyon csábító volt
De szuper vagy! Örülök, hogy találtál egy újabb kreatív hobbit
Sziasztok!
A lovebrands oldalán elérhető a chilly vanilly szemkörnyékápoló, sokatok szereti
Chilly Vanilly
Köszi szépen!
Vajon kell nekem egy kettes számú tartalék?..
Naná, nekem alapból kettő van, elgondolkodtam a harmadikon is de tuti rámrohadna
Pont ettől tartok. Még ami használatban van, az is alig fogy és a High Beauty korrektorból is van bontott.
Nagyon kevés kell beőle ami jó valahol Fuh nekem is van még bontott korrektorom Ragyákra jó lesz az