Akciók - tudsz róla?

DPD appot letöltve az első csomagküldés árából 90% kedvezményt ad.

3 Likes

Glamour Beauty születésnap, minden órában más termék 40-50% kedvezménnyel.

https://glamourbeauty.hu/glamourbeauty-szulinap-2024-04-24-minden-oraban-mas-termek/

3 Likes

Nem tudom, hogy kérdeztem már vagy csak akartam, hogy szoktátok-e nézni a dmLIVE Shopping adást? A mostaniba véletlenül botlottam bele és eddig ehhez kaptam a legrelevánsabb kuponokat. Oké, nem mindig akar az ember arcápolási cuccokat venni (én igen :laughing:), viszont ezekhez a márkákhoz voltak 25x-ös pontok: G&G, Pem Delian, Biobalance, Bondi Sands, Balea.
Nézni csak annyira szoktam, hogy be van kapcsolva, lenémítva és lemegy a műsor. Csakis a pontok miatt :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

Igen, most pont emiatt nem voltam hétvégén a DM-ben nagybevásárolni, hanem megvártam ezt az adást. :laughing:
Csak olyankor nézem, amikor valami számomra érdekes kupon van (bár néha elfelejtem).

1 Likes

Én is szoktam nézni! Vagy legalábbis addig, amíg a kuponok megjelennek. :grinning_face_with_smiling_eyes:
De 1-2x végighallgattam a műsort, egészen ki tud kapcsolni és érdekes termékajánlók vannak.

Azt sajnálom, hogy pár napig lehet csak felhasználni a kuponokat és nem mindig jutok el a DM-be.

1 Likes

Én csak a kuponok miatt szoktam bekapcsolni. Mentségemre szóljon, hogy mindig fürdetési időben van. :innocent:

Láttam az applikáción, hogy mik lesznek most, de a pelenkával már nem lehetett várni így a nagybevásárlást múlt héten lerendeztük. De lehet fogok még utólag rendelni egyet.

1 Likes

A mai dmLIVE adásban Rétegi Tícia volt a vendég. Én még sosem hallottam róla, de nagyon cuki volt, ahogy mondta és mondta és mondta. Mintha egy Gilmore Girls epizód lett volna. :smiley:

1 Likes

Erről pont lemaradtam, de visszanézem később.
Hasznos kupon volt? :wink:

1 Likes

25X Ebelin

1 Likes

Hol lehet visszanézni? Az app-on?

Igen, ha belépsz a kezdőlapon látszik még. Viszont kupont már nem ad, azt hiszem, csak az élő adás alatt lehet szerezni. De remélem valaki megcáfolja!

1 Likes

Sajnos nem tudlak megcáfolni, kupon csak az élő adás alatt jár. :pensive:

1 Likes

Screenshot_20240511_152123_Gmail

4 Likes

Azóta szerverhiba van náluk… imádom az akciókat :unamused:

2 Likes

Csak a szokásos :grinning:

1 Likes

Kitöltöttem egy kérdőívet és a SURVEY20 kódot kaptam , ami 20% kedvezményre jogosít az Estée Lauder webáruházban. Valószínűnek tartom, h mindenki ezt kapja. Használjátok, ha kell :wink:

8 Likes

Valóban mindenki ezt a kódot kapja :slight_smile:

1 Likes

https://www.notino.hu/bioderma/photoderm-autobronzant-napvedo-permet-spf-50/p-16231540/
2 db Photoderm fényvédő permet egy áráért, és 15% kedvezmény is, elég jó ajánlat. :slightly_smiling_face:

2 Likes

https://www.douglas.hu/c/akciok/early-bird/
Ma 5:00-10:00 elvileg.

A K-Beauty kedvelőknek: Korean Skincare | Biggest K-beauty store in EU - Little Wonderland -en a hétvégén -10% van.
(Én innen szoktam rendelni, ha valakinek rossz tapasztalata van az oldallal pls írja le, hadd okuljak.)

1 Likes