DPD appot letöltve az első csomagküldés árából 90% kedvezményt ad.
Glamour Beauty születésnap, minden órában más termék 40-50% kedvezménnyel.
https://glamourbeauty.hu/glamourbeauty-szulinap-2024-04-24-minden-oraban-mas-termek/
Nem tudom, hogy kérdeztem már vagy csak akartam, hogy szoktátok-e nézni a dmLIVE Shopping adást? A mostaniba véletlenül botlottam bele és eddig ehhez kaptam a legrelevánsabb kuponokat. Oké, nem mindig akar az ember arcápolási cuccokat venni (én igen ), viszont ezekhez a márkákhoz voltak 25x-ös pontok: G&G, Pem Delian, Biobalance, Bondi Sands, Balea.
Nézni csak annyira szoktam, hogy be van kapcsolva, lenémítva és lemegy a műsor. Csakis a pontok miatt
Igen, most pont emiatt nem voltam hétvégén a DM-ben nagybevásárolni, hanem megvártam ezt az adást.
Csak olyankor nézem, amikor valami számomra érdekes kupon van (bár néha elfelejtem).
Én is szoktam nézni! Vagy legalábbis addig, amíg a kuponok megjelennek.
De 1-2x végighallgattam a műsort, egészen ki tud kapcsolni és érdekes termékajánlók vannak.
Azt sajnálom, hogy pár napig lehet csak felhasználni a kuponokat és nem mindig jutok el a DM-be.
Én csak a kuponok miatt szoktam bekapcsolni. Mentségemre szóljon, hogy mindig fürdetési időben van.
Láttam az applikáción, hogy mik lesznek most, de a pelenkával már nem lehetett várni így a nagybevásárlást múlt héten lerendeztük. De lehet fogok még utólag rendelni egyet.
A mai dmLIVE adásban Rétegi Tícia volt a vendég. Én még sosem hallottam róla, de nagyon cuki volt, ahogy mondta és mondta és mondta. Mintha egy Gilmore Girls epizód lett volna.
Erről pont lemaradtam, de visszanézem később.
Hasznos kupon volt?
25X Ebelin
Hol lehet visszanézni? Az app-on?
Igen, ha belépsz a kezdőlapon látszik még. Viszont kupont már nem ad, azt hiszem, csak az élő adás alatt lehet szerezni. De remélem valaki megcáfolja!
Sajnos nem tudlak megcáfolni, kupon csak az élő adás alatt jár.
Azóta szerverhiba van náluk… imádom az akciókat
Csak a szokásos
Kitöltöttem egy kérdőívet és a SURVEY20 kódot kaptam , ami 20% kedvezményre jogosít az Estée Lauder webáruházban. Valószínűnek tartom, h mindenki ezt kapja. Használjátok, ha kell
Valóban mindenki ezt a kódot kapja
https://www.notino.hu/bioderma/photoderm-autobronzant-napvedo-permet-spf-50/p-16231540/
2 db Photoderm fényvédő permet egy áráért, és 15% kedvezmény is, elég jó ajánlat.
A K-Beauty kedvelőknek: Korean Skincare | Biggest K-beauty store in EU - Little Wonderland -en a hétvégén -10% van.
(Én innen szoktam rendelni, ha valakinek rossz tapasztalata van az oldallal pls írja le, hadd okuljak.)