Akciók - tudsz róla?

Ha esetleg valakit érdekel, Cultbeauty-n 55 euró költés Paula’s Choice-nál ingyenes szemkrémet ér, C5 super boost.
A -20% CBSALI működik.

6 Likes

Az unboxingban volt szó erről, hogy már nem lehet olcsón hozzájutni, erre tessék.

Screenshot_20240316_095803_Samsung Internet

2 Likes

Ki is használtam, köszönöm szépen!!!
Mini méretű Laura Mercier színezett krémek landoltak is a kosaramban. :heart_eyes:

3 Likes

Skinsmart 10% fényvédőkre. Hátha pont innen kell valami…
image

5 Likes

Douglas

image

2 Likes

Niche Lab Beauty 25% akció

3 Likes

Paula kezdő szett

https://www.cultbeauty.com/paula-s-choice-x-cult-beauty-edit-box/15245463.html

3 Likes

Screenshot_20240403-203954

Kód nélkül, holnap estig - 25%, majdnem mindenre.

1 Likes

Ez jó kis akció. Én kipróbáltam és olcsóbb (delux mini) termékekre is elfogadta a vásárlást és elvileg magkapom az ajándékot is.
(bocs, a kivágás, béndzsó lett)

image

5 Likes

Ez mekkora, Notino akció, hátha érdekel valakit.
Engem a fruit extrait összetevő visszatart, hozzáadott parfüm nincs és elég szép INCI, de a végeredmény valószínűleg kicsit illatos.

De egy 5000 Ft feletti termék mellé ajándék spf (100 ml) + alapból választható termékekből hidratáló krém (50 ml) Szállítással 6730 Ft-ból teljes rutin.
Na jó egy lemosó is kell. :grinning:

Screenshot_20240415_181743_Notino

12 Likes

Óh, nekem nem ajánlja már csak a fényvédőt :cry: bizti kifogyott a készlet.

1 Likes

Nekem még beletette, de a hidratáló eltűnt.

1 Likes

Nem adta ajándékba neked sem? :confused:

Gondolom, már elfogyott.

1 Likes

@Kokapu és aki még szereti ezt a fényvédőt! Itt megint van és ákcijjós (igaz, min. 6000-ért kell vásárolni).
revuele oil control fényvédő
(Ja, és a :roll_eyes: R. drogéria most töltötte fel nagyjából a bp-i készleteit belőle, de ott nem akciós)

2 Likes

Nagyon kedves vagy!
De inkább nem rakom ki, hogy hány fényvédő van itthon (bontatlan). :see_no_evil:

5 Likes

Mutiiiii! Hadd csorgassam a nyálamat :laughing: Vagy csak írj egy számot, sztem senki nem ítél meg, mivel sokan vagyunk itt mókusok :chipmunk: és hörcsögök :hamster:

2 Likes

Ha holnap este lesz időm (ma biztosan nem lesz), akkor összeszedem a készletet, és lefotózom.
Ami így hirtelen eszembe jut, hogy a Revuele-ből is van egy kék csíkos és egy színezett, Aloevera márkából van SPF30 és SPF50 is, egy Canmake, és a Transparent Lab SPF50-es.
Mondjuk a Revuele színezett nem tudom mennyire használható önmagában? Van egy nemrég bontott Face Republic Full bloom sun tint, az is SPF50, és bár az nem konkrétan színezett, nem hiszem, hogy bárki is fel tudja belőle vinni a megfelelő mennyiséget. Így aztán én a Revuele fölé használom.

2 Likes

https://www.douglas.hu/b/shiseido/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=SEA_Brand&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwrIixBhBbEiwACEqDJad2UmyVhfnlRV6ZiFvNzVx-riw7kW7vV6zMypj0CQbG9od4xpJcWhoCW6YQAvD_BwE

1 Likes

1000007709
30% kedvezmény alapozókra