Akciók - tudsz róla?

Egy hete még láttam a Mexikói úti dm-ben. Vegyek neked?

1 Likes

A Lurdy Dmben mèg egy csomò volt pàr napja

1 Likes

@Amadea köszönöm szépen! Ha a szívecskés izékre gondolsz, akkor nem kérek, nagyon kedves vagy! :smiling_face_with_three_hearts: Ha a sárkányos tokra gondolsz, akkor jöhet :wink: :blush: Köszi!

@Ralynna hát arra nem megyek egy darabig, de köszönöm az infót! :smiley:

@Montelino el tudtam olvasni így is, hogy törölted és így is köszönöm :wink: :heart:

Screenshot_20240301_065401_Gmail

2 Likes

Screenshot_20240301_065643_Gmail

1 Likes

Mivel a sárkányos rúzstok érdekel, nyilván azt venném meg, de akár mosószerrel is szolgálhatok.:smiley:
Felírtam magamnak, remélhetőleg nem felejtem el.

1 Likes

Köszönöm szépen, nagyon kedves tőled! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Megvan! Megszereztem! Üzenetben majd egyeztessünk, mikor és hol fussunk összze.:slight_smile:

1 Likes

A dm-ben pár koreai termék akciós (plusz néhány Bondi Sands):

20240302_103612

20240302_103754

20240302_103557

Nem rakom be az összesről a képet, érdemes szétnézni.

5 Likes

Juhú, köszönöm! :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Vettél valamit közülük?

Igen. Sok mindent.:see_no_evil:

1 Likes

Mutiiiii :yum:

P.pandán Nyx akció: 2 db-ot veszel és a harmadik legolcsóbb ajándék ezzel a promó kóddal: NYX-GIFT. Leolcsózótt cumóval is működik.
(3 terméket teszel a kosárba, beírod a kódot és a legolcsóbbat kinullázza a kosárban.)

Úgy tudom sokan szeretitek a glitter primert meg fixáló spray-ket a Nyxtől. Azt nem tudom, hogy az árak mennyire jók ebben az áruházban.

image

5 Likes

Screenshot_20240303-143344
Osztrák Douglas.

1 Likes

Charlotte

image

4 Likes

Cultbeauty, e-mailben jött értesítő, 175 euró felett 40 euró kedvezmény + összevonható a 20% kuponnal, pl. CBSALI
Paula’s Choice-nál 95 euró felett ingyenes termék, Clinical retinol + bakuchiol treatment. Pont ezt akartam megvenni, így ajándékba még jobb.
Végre volt a Dr.Jart+ beauty balm és abból is lejött a kedvezmény, 40 helyett 25 euró.
Kár, hogy nem 350-ben váltják, az lett volna az igazi.
De így is kb. majdnem féláron volt. :v:

https://www.cultbeauty.com/

6 Likes

20% kedvezmény, 2 új arctisztító.

2 Likes

Notino kedvezmény, hátha valaki hasznát veszi
IMG_20240311_203340

5 Likes

Jelentem épp kapható az Essence Skin Tint 30as árnyalatban az N betűsön, ha valaki arra vár.

Ritka, h jön nekem értesítés, pedig minden s.zarra feliratkozom :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Likes