Egy hete még láttam a Mexikói úti dm-ben. Vegyek neked?
A Lurdy Dmben mèg egy csomò volt pàr napja
@Amadea köszönöm szépen! Ha a szívecskés izékre gondolsz, akkor nem kérek, nagyon kedves vagy! Ha a sárkányos tokra gondolsz, akkor jöhet Köszi!
@Ralynna hát arra nem megyek egy darabig, de köszönöm az infót!
@Montelino el tudtam olvasni így is, hogy törölted és így is köszönöm
Mivel a sárkányos rúzstok érdekel, nyilván azt venném meg, de akár mosószerrel is szolgálhatok.
Felírtam magamnak, remélhetőleg nem felejtem el.
Köszönöm szépen, nagyon kedves tőled!
Megvan! Megszereztem! Üzenetben majd egyeztessünk, mikor és hol fussunk összze.
A dm-ben pár koreai termék akciós (plusz néhány Bondi Sands):
Nem rakom be az összesről a képet, érdemes szétnézni.
Juhú, köszönöm!
Vettél valamit közülük?
Igen. Sok mindent.
Mutiiiii
P.pandán Nyx akció: 2 db-ot veszel és a harmadik legolcsóbb ajándék ezzel a promó kóddal: NYX-GIFT. Leolcsózótt cumóval is működik.
(3 terméket teszel a kosárba, beírod a kódot és a legolcsóbbat kinullázza a kosárban.)
Úgy tudom sokan szeretitek a glitter primert meg fixáló spray-ket a Nyxtől. Azt nem tudom, hogy az árak mennyire jók ebben az áruházban.
Osztrák Douglas.
Charlotte
Cultbeauty, e-mailben jött értesítő, 175 euró felett 40 euró kedvezmény + összevonható a 20% kuponnal, pl. CBSALI
Paula’s Choice-nál 95 euró felett ingyenes termék, Clinical retinol + bakuchiol treatment. Pont ezt akartam megvenni, így ajándékba még jobb.
Végre volt a Dr.Jart+ beauty balm és abból is lejött a kedvezmény, 40 helyett 25 euró.
Kár, hogy nem 350-ben váltják, az lett volna az igazi.
De így is kb. majdnem féláron volt.
20% kedvezmény, 2 új arctisztító.
Notino kedvezmény, hátha valaki hasznát veszi
Jelentem épp kapható az Essence Skin Tint 30as árnyalatban az N betűsön, ha valaki arra vár.
Ritka, h jön nekem értesítés, pedig minden s.zarra feliratkozom