Akciók - tudsz róla?

Igaz, csak egy szérum árát vetettem össze a Liluland shopéval, de az utóbbi korrekt, nem 3x-os áron értékesítik.

1 Likes

A Transparent Lab Ceramide Repair Moisturizert nagyon tudom ajánlani.:slight_smile:

2 Likes

https://sipo.hu/

Screenshot_20240116_074556_Gmail

3 Likes

Skinsmart hűségkupont kérhetek valakitől, akár privátban? Nagyon köszi!

1 Likes

Nem tudom, érvényes-e még, illetve a kedvezmény sem nagy, esetleg egy próbát megér.

IMG_20240120_142011

3 Likes

Mar tegnap is próbáltam idemásolni, de valamiért nem mentette a bejegyzést.
LOYAL5V8D

3 Likes

Nagyon köszönöm mindkettőtöknek!

Lookfantastic: LNY2024 kóddal változó kedvezmény.
A ND I need a nude palettára pl 25%.

3 Likes

Niche Beauty Lab, ingyenes szállítás van + SASCHA20 kóddal 20% kedvezmény.
Meg is rendeltem ezt a fényvédőt, mert az spf 50 mellett a ppd 45 ritka jelenség.
100 ml 6500 Ft, itthon 11000 Ft-ért lehet megvenni.
Spanyol oldal, nincs plusz költség.

10 Likes

Köszi a tippet, kipróbálom! :slightly_smiling_face:

1 Likes

De jó, köszi! Amióta megismertem a ceramidos szérumot, ácsingózom a társai után.:see_no_evil:

1 Likes

Nem ismerem, de pont ilyen terméket kerestem. Azt hiszem megrendelem a pehelysúlyú társával együtt. :upside_down_face:

1 Likes

Nem mertem mindkettőt. Sokszor van akció, majd ha bevált. Ezt a szilikonos fajtát nagyon élem, csak készlethiányos volt.
Van most egy Naked Sunday mineral spf-em, az is full szilikon és nagyon kényelmes használni.
A Theramid szérumokat érdemes megnézni, a c-vitaminost használtam és nagyon jól formázott, újra fogom venni. Van egy aox, meg retinol, azokra is fáj a fogam, de majd szépen sorban, nem pörgök rá. A csomagolás álomszép.

2 Likes

Ezt vegyétek, ugyan a csomagolás oldschool, de a beltartalom fantasztikus. Legjobb ajakápoló.

https://sipo.hu/primus-ajakir-natur

Screenshot_20240127_083724_Gmail

3 Likes

Ezt én is aláírom :writing_hand:

1 Likes

Van! @Alsace javaslatára szereztem be. Ugyan még mindig a Carmex a csúcstartó, a Primus eddig a második helyezett.

3 Likes

Nem akkora ákcijó, de jól jöhet a mindenre 20x-os pont a végösszegre online vásárlás esetén jan. 31-ig.
image

6 Likes

Screenshot_20240127-203515_Samsung Internet

Notino ingyen szállít még ma, tegnap be is csúszott egy rendelés… :see_no_evil:

1 Likes

Nekem is be fog :sweat_smile: épp faragom le a bevásárlólistát :laughing:

2 Likes