Igen. Feelunique eu oldal, szállítás 60 eurótól ingyenes.
Viszont áprilisban bezár, megvette a Sephora.
Én is tervezek meg egy utolsó rendelést.
Lehet, hogy nem várom meg, míg lesz náluk ND paletta. Most olyan vagyok, hogy döntésre jutottam és azonnal kell.
A Lookfantastic-on 20% kedvezményt kapok, ha első rendelésemet az app-ban adom le (APP20).
Most regisztrálok, szóval ha valaki egy “referral”-lal meghívna, nagyon megköszönném.
A lookfantastic.at-re megtudlak hívni, ők szállitanak haza is.
Köszönöm, írok üzenetet!
Osztrák Douglas. A kedvezményt levonta az árból már ahol érvényes, nem minden márkára, de elég sokra.
Megette a fene, semmilyen kód nem ad akciót a ND palettára a Lookfantastic-on. Appban sem.
Szia!
Nézz szét a Vintiden én ott vettem jó áron.
Köszönöm, meg is néztem, most nincs, de figyelni fogom
Ezek a ND-ra érvényesek? Én folyamatosan belefutok abba, hogy berakok 2-3 dolgot a kosárba, és kiderül, hogy nem érvényes az adott márkára az akció (A héten a bezárás hírére fel akartam tankolni a Rare beauty, Charlotte Tilbury kedvencekből. Természetesen nem volt rájuk érvényes az aktuális akció).
Kipróbáltam két ND palettára, azokra igen, a Nude nincs készleten, azt nem tudom kosárba tenni, de szerintem arra is működni fog.
CT, RareB, ezekre nem fogadja el. De a múltkor pakoltam a kosárba ezekből a márkákból és levonta, de már nem tudom milyen akció volt.
Paula’s Choice-t is vettem 30%-al, de már nem lehet, nem is engedi kosárba tenni.
Én is így jártam látszólag benne voltak a kiválasztható listában a termékek mégsem vont le egy centet sem a végösszegből… Nem is vettem semmit .
Douglas
A CultBeauty-n sikerült egy 15%-os kupont érvényesíteni az ND palettára, szóval meg is rendeltem (61,47 €). Első vásárlásom, a FIRST15 volt a kód.
Szerk.: Mastercard kártyámmal fizettem, így 381,9 Ft. volt 1 Euro. (több pénzt foglaltak le, de a kifizetés szerint ennyi az árfolyam)
Mennyi volt az EUR ???
Szerkesztettem a hsz-t, a számlámon lefoglalt, függőben lévő kifizetés alapján számoltam először. Huh, most már nyugodtabb vagyok.
Így már más…
A tegnapi MNB középárfolyamon 379,3 Ft volt 1 EUR. Elég tűrhető a 382 Ft-os váltás
Igen, szerintem is. Tegnap néztem az árfolyamot és megrendelés, fizetés után benéztem a netbankomba. Először sokkot kaptam.