Douglas Ausztria (holnapig).
Nagy kár, hogy olyan .z@r most a forint , mert az akciós árak is magasak így arrafelé.
Pedig olyan kedves vagy, hogy mindig felajánlod, hogy bevásárolsz nekünk
Ezt úgy értik, hogy ami pl. 50%-os kedvezménnyel kapható, abból még 10%-ot engednek? Szóval az 60%-os kedvezménnyel vehető meg?
Én leadtam egy kis rendelést. Általában változnak az árak az oldalon külön akció nélkül is, ezt mostanában vettem észre. A sale részen is egész más árat látok néhány terméknél, mint pár napja, pedig akkor is ugyanabban a kategóriában voltak.
Az a Chilly krém kapható a Notino oldalán, amit éppen véleményeztél, ha feltankolnál. Ezt biztos nem hamisítják.
Én úgy értelmeztem, bár nem próbáltam ki, hogy működik-e.
Köszi a tippet , már vettem 2 pótdarabot pont onnan
Köszi! Működik
Szia, az mit jelent az oldalon ANGEBOT ? - azt értem ajánlat, de nem sale cikk, akkor mi az ajánlat ?
Hol látsz ilyen feliratot? Kínálat, ajánlat, szószerint, de nem mindegy a szövegkörnyezet. Ahol 2 árat látsz a termék alatt, ott a kisebb ár érvényes, mert akciós, a nagyobb ár az eredeti ajánlott fogyasztói ára. Akciós termék árából nem jön le a 20-25%. Van pár márka ami eleve kivételt képez.
Ez kivétel a százalékos akció alól, azért szerepel ott.
Alul csillagozva írják a főoldalon. Ahol ezt látod kivételt képez. Tom Fordra nem szokott érvényes lenni semmilyen kód.
Jaj, azt tudom hogy erre nem jön le % , nem is azért hanem csak általában érdekelt ha ez Angebot, akkor mennyibe kerül, ha nem Angebot…vagy ez a normál ár ?
Szerintem ez a normál ára, mert nincs ott mégegy ár mellette, de a Tom Ford sminkeket nem szoktam figyelni, a parfümöket se kedveltem meg. Gondolom ez prémium márkának számít. Kivették, hogy a drága Tom Ford parfümök ne legyenek sokkal olcsóbbak.
Az Armani is olcsóbb jelenleg, kód nélkül is. Douglasban gyakori az akció, gondolom a gazdasági helyzetre való tekintettel mégtöbb lesz, nyilván árat is emeltek.
Amikor legutóbb az üzletben átvettem a csomagomat annyian voltak bent, mint karácsonykor szoktak.
Hétvégén voltam Bécsben, de menekültem ki az üzletből, mert tényleg mozdulni se lehetett ( belvárosi…sétáló utcai).
Gondoltam egyszerűbb megrendelem online és átveszem a boltban.
A kérdésem arra vonatkozott, mivel ez az első online Douglas Austria rendelésem, hogy az Angebot a termék mellett mit jelent,
mi az ajánlat, ez nem világos, pl. bizonyos márkák bizonyos termékei mellé ajándék jár…de nem találok erre semmi utalást
Ahol ajándék jár mellé, ott látod a termék alatt az ajándékot és azt is, hogy milyen összeg felett jár a készlet erejéig. A fő oldalon látod a kódos akciókat, ahogy a magyar oldalon is. A Dein Geschenk a fő oldalon szintén mutatja mi jár 49 Euro összegtől kóddal. Nem olyan bonyolult. Ha valamire nem érvényes a kód, írja fizetés előtt piros betűkkel. Szerintem az Angebot jobban hangzik, mint az Ausnahme (kivétel) , ezért azt írták inkább. A 4-es szemhéjfesték, ajakbalzsam ára változatlan és nincs alatta Angebot, akkor nem az egész márkát vették ki az akcióból. A többi ára nem tudom mennyi volt korábban, nem szoktam ezt a márkát keresni.
Mivel a csomagokat a DPD szállítja, én kizárólag üzletben veszem át, akkor fizetem ki helyben, ha előttem van.
A Kärntner Straße és a Mariahilfer Straße mindig tele van, ott van emeletes Douglas, utóbbi utcában van egy kicsi is, a “pandémia” alatt zárt be a 3. A Mariahilferen van a TK is, nem messze a Douglastól.
Van felül jobbra egy Aktionen fül is, ott is látható az ajándék termék, jelenleg 3 van, Armanihoz, It Cosmeticshez és Tulához bizonyos összeg felett. Az ajándék terméket nem szabad biztosra venni, ha elfogy szimplán nem lesz a csomagban. Lehet választani 2 termékmintát, valószínűleg nem azt küldik, hanem ami maradt. Telefonon nehezebb átlátni a dolgokat, mint képernyőn.
Jaj, nagyon aranyos vagy, köszönöm, hogy ilyen szépen részletesen leírtad. Átvételt kértem én is személyes üzletben és ott fizetem, de most a SCS-ben lesz a kiszemelt üzlet, nem megyek be a belvárosba.
Hát kiváncsi vagyok, rendeltem a férjemnek egy TF szettet ami 131 EUR, az is Angebot, de ez a Sephora oldalon 153 EUR akcióban , Oberwarti EO ban a Müllerben meg 190 EUR sima áron, úgyhogy valami akció ez is, de hogy mi ki tudja, a lényeg jó áron volt.
A Douglasban ami nekem nem tetszik, az főleg az eladók hozzáállása, ott a vevő nem érzi magát annyira szívesen látottnak, mint egy Marionnaud (szerintem a legdrágább) vagy Müller esetén. SCS-ben régebben 2 Douglas volt, lehet most is. A visszaigazolást vinned kell majd telón, hogy megérkezett a csomagod, esetleg elkérik a személyidet is. Van olyan átvételi lehetőség is, hogy lefoglalod online a honlapon az üzlet raktárkészletéből (ha raktáron van) az adott terméket, az aznapi online áron (kódot nem lehet használni) 2 órán belül jeleznek, hogy 2 napig átveheted. A DPD lassabb.
A Müllerben - 20% akció volt a Donauzentrumban szombatig (3 napig) mindenre (arra nem emlékszem, hogy a Tom Ford megint kivétel lett volna). Vettem mappát, nyomtatópatront, tollakat, cicanasit, aztán hősiesen elsétáltam a parfümök mellett.
Őszintén, nekem sem tetszik a dolgozók hozzáállása, ezért is rendelek már 90% ban online.
Sziasztok! A DMnél megszűnt az a kupon, ami nem márkára, hanem termékkategóriá4a v9natkozott? PL szájápolás,hajápolás? Szerintem januárban sem volt már és ma sem látom az applikációban.