Iherbes csomaggal ugyanígy jártam tegnap…
Én sem szeretek fizetni a szállításért,csak ha nagyon muszáj.
Mondjuk szerencsém van, mert pl. A Notinoba is be tudok menni, mert akkor úgy intézem, hogy azon a héten járjak a Mammut felé.
De a közelemben van sokféle csomagautomata és átvevőhely is.
A futáros kiszállítást mindig utolsó lehetőségként választom, mert nem akarok miatta itthon ülni. Kivételt képez az Expressz one, mert ők jönnek már reggel fél 9 előtt.
Ma pl. a UPS jön elvileg, az értesítés szerint “péntek nap végéig” várhatom.
(Igaz, ebben az esetben ez az egyetlen lehetőség volt, ingyenesen.)
Felénk az expressone a legszemetebb futár, dél és 2 között jön és mindig muforc (ha van ha nincs borravaló)…4 éve ugyanaz, ha lehet, kerülöm
A miénk nagyon rendes, pedig általában előre kifizetem a csomagjaimat, szóval még borravalót sem kap. Talán egyszer kapott, amikor valami dögnehezet vettem. Ennek ellenére, ha véletlenül nem vagyok otthon (mert elkísértem a gyereket az iskolába) ő meg hamarabb jön az értesítésnél, akkor felhív, és találkozunk. Nálunk ő a legrendesebb futár.
Van olyan dpd-s, aki megáll a ház előtt, és lehívja magához a pácienseket.
Mondjuk a dpd amúgy is leírta magát, ahogy most a Glamshop doboz kinézett (persze zacskóban volt, úgyhogy csak kibontás után kaptam kisebb agyvérzést).
Az “én” DPD-sem egy aranyember. Mindig hív, tudok vele egyeztetni mikor jó, mikor nem. Mindig kap valamit jutalmat, mert felmászatom a 4. emeletig (egyet hajlandó vagyok lejjebb menni az ötödikről)
Nálunk a GLS futár nagyon cuki, el is van mentve a száma a telefonomban Mindig hív (vagy én hívom, ha látom az értesítést és tudom, hogy nem leszek otthon és variálni kell), nagyon rugalmas. Van, hogy leteszi a csomagot a lépcsőházban az ajtó elé, de ha kérem, akkor behozza a munkahelyemre. Én is előre szoktam fizetni, viszont mivel másfél havonta felcipeltetek vele 12 kg kutyakaját a harmadikra, időről időre szoktam neki adni nagyobb összegű borravalót (párezer forintot). Most karácsonyra a borravaló mellé házi sütit is tervezek adni neki, ami miatt a férjem jól kiröhögött, de én nagyon értékelem, hogy ennyire rendes és rugalmas, sosem kell aggódnom, hogy valamit nem tudok vele megbeszélni
Ez a süti nagyon kedves dolog, biztos örülni fog.
Előfordul, hogy kapok vagy küld a hálás ügyfél csokit, bonbont, azért jól tud esni.
13850 forintért rendeltem meg a vágyott Lancome alapozót a Notino alkalmazásban a wish23 kóddal, 23 %-kal olcsóbban.
Néztem már régóta, de most a legolcsóbb. Más márkáknál is használható a kód, 10-éig.
Az osztrák Douglas oldalán - 25% van szinte mindenre, kód és minimális rendelési összeg nélkül.
Ők szállítanak Magyarországra?
Nem, mivel otthon is van Douglas.
Sipo patika, ingyenes szállítás ma. Gyorsan rendeltem Primus ajakbalzsamot, amit itteni ajánlásra szereztem be és nagyon megszerettem. A Premium verziót használom.
A Facebookon ajánlották a csajok, koreai kencéket árulnak:
Egész jó áraik vannak.
A Facebook link:
Csoport
Az Aldiban a Neutrogena Hydro Boost arckrém 3200 Ft-ra van leárazva, ha valakit érdekel.
Nekem ez ma jött fel a Facebookon, és a hirdetésben ma estét ír, viszont a honlapon 21-e estét írnak.
Szóval a lényeg: ma vagy holnap két óránként emelkedő kedvezmények.
*Úgy tűnik, 21-én lesz érvényes
Beszippantott a ND I need a nude palettája
Tudok rá valamilyen jó akciót vagy kedvező árú beszerzési lehetőséget?
Angol webshopokban érdemes nézelődni, Cultbeauty, Feelunique, Lookfantastic.
De egyedül a Feelunique-on fogad el kódot ND-re, persze a Nude paletta most nincs raktáron.
A Feelunique 30%, hónap végén mindig van payday akció, de 99 euró kell legyen a kosárérték.
Most jutott eszembe, van 20% kedvezmény, ami nincs értékhatárhoz kötve, URSPECIAL20 a kód.
+1 SURPRISEME kód, 25%
Hú, köszönöm szépen! Böngészek
A kódok a Feelunique-hoz tartoznak?