Akciók - tudsz róla?

Iherbes csomaggal ugyanígy jártam tegnap…

1 Likes

Én sem szeretek fizetni a szállításért,csak ha nagyon muszáj.
Mondjuk szerencsém van, mert pl. A Notinoba is be tudok menni, mert akkor úgy intézem, hogy azon a héten járjak a Mammut felé.
De a közelemben van sokféle csomagautomata és átvevőhely is.
A futáros kiszállítást mindig utolsó lehetőségként választom, mert nem akarok miatta itthon ülni. Kivételt képez az Expressz one, mert ők jönnek már reggel fél 9 előtt.
Ma pl. a UPS jön elvileg, az értesítés szerint “péntek nap végéig” várhatom.
(Igaz, ebben az esetben ez az egyetlen lehetőség volt, ingyenesen.)

2 Likes

:upside_down_face: Felénk az expressone a legszemetebb futár, dél és 2 között jön és mindig muforc (ha van ha nincs borravaló)…4 éve ugyanaz, ha lehet, kerülöm :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

A miénk nagyon rendes, pedig általában előre kifizetem a csomagjaimat, szóval még borravalót sem kap. Talán egyszer kapott, amikor valami dögnehezet vettem. Ennek ellenére, ha véletlenül nem vagyok otthon (mert elkísértem a gyereket az iskolába) ő meg hamarabb jön az értesítésnél, akkor felhív, és találkozunk. Nálunk ő a legrendesebb futár.

Van olyan dpd-s, aki megáll a ház előtt, és lehívja magához a pácienseket. :smiley:
Mondjuk a dpd amúgy is leírta magát, ahogy most a Glamshop doboz kinézett (persze zacskóban volt, úgyhogy csak kibontás után kaptam kisebb agyvérzést).

3 Likes

Az “én” DPD-sem egy aranyember. Mindig hív, tudok vele egyeztetni mikor jó, mikor nem. Mindig kap valamit jutalmat, mert felmászatom a 4. emeletig (egyet hajlandó vagyok lejjebb menni az ötödikről) :laughing:

2 Likes

Nálunk a GLS futár nagyon cuki, el is van mentve a száma a telefonomban :sweat_smile: Mindig hív (vagy én hívom, ha látom az értesítést és tudom, hogy nem leszek otthon és variálni kell), nagyon rugalmas. Van, hogy leteszi a csomagot a lépcsőházban az ajtó elé, de ha kérem, akkor behozza a munkahelyemre. Én is előre szoktam fizetni, viszont mivel másfél havonta felcipeltetek vele 12 kg kutyakaját a harmadikra, időről időre szoktam neki adni nagyobb összegű borravalót (párezer forintot). Most karácsonyra a borravaló mellé házi sütit is tervezek adni neki, ami miatt a férjem jól kiröhögött, de én nagyon értékelem, hogy ennyire rendes és rugalmas, sosem kell aggódnom, hogy valamit nem tudok vele megbeszélni :smiley:

12 Likes

Ez a süti nagyon kedves dolog, biztos örülni fog. :smiling_face_with_three_hearts:
Előfordul, hogy kapok vagy küld a hálás ügyfél csokit, bonbont, azért jól tud esni.

4 Likes

IMG_20231207_091446

9 Likes

13850 forintért rendeltem meg a vágyott Lancome alapozót a Notino alkalmazásban a wish23 kóddal, 23 %-kal olcsóbban.
Néztem már régóta, de most a legolcsóbb. Más márkáknál is használható a kód, 10-éig.

4 Likes

Az osztrák Douglas oldalán - 25% van szinte mindenre, kód és minimális rendelési összeg nélkül.

2 Likes

Ők szállítanak Magyarországra?

Nem, mivel otthon is van Douglas.

Sipo patika, ingyenes szállítás ma. Gyorsan rendeltem Primus ajakbalzsamot, amit itteni ajánlásra szereztem be és nagyon megszerettem. A Premium verziót használom.

https://sipo.hu/

Screenshot_20231213_081253_Chrome

8 Likes

A Facebookon ajánlották a csajok, koreai kencéket árulnak:

masKO Hungary

Egész jó áraik vannak.
A Facebook link:
Csoport

2 Likes

Az Aldiban :rofl: a Neutrogena Hydro Boost arckrém 3200 Ft-ra van leárazva, ha valakit érdekel.

1 Likes

Nekem ez ma jött fel a Facebookon, és a hirdetésben ma estét ír, viszont a honlapon 21-e estét írnak.
Szóval a lényeg: ma vagy holnap két óránként emelkedő kedvezmények.

*Úgy tűnik, 21-én lesz érvényes

IMG_20231220_172651

1 Likes

Screenshot_20240104-192451_Gmail

3 Likes

Beszippantott a ND I need a nude palettája :roll_eyes::face_with_hand_over_mouth:
Tudok rá valamilyen jó akciót vagy kedvező árú beszerzési lehetőséget?

2 Likes

Angol webshopokban érdemes nézelődni, Cultbeauty, Feelunique, Lookfantastic.
De egyedül a Feelunique-on fogad el kódot ND-re, persze a Nude paletta most nincs raktáron.
A Feelunique 30%, hónap végén mindig van payday akció, de 99 euró kell legyen a kosárérték.
Most jutott eszembe, van 20% kedvezmény, ami nincs értékhatárhoz kötve, URSPECIAL20 a kód.
+1 SURPRISEME kód, 25%

5 Likes

Hú, köszönöm szépen! Böngészek :smiling_face_with_three_hearts: :hugs:
A kódok a Feelunique-hoz tartoznak?