Akciók - tudsz róla?

Azt tudjátok esetleg, hogy a douglas-nél tudom-e ellenőrizni, hogy egy adott termék csak online elérhető-e, illetve ha üzletben is fellelhető, akkor melyikben?
Van egy Douglas ajándékkártyám, de persze online nem használható fel, bolti átvételnél meg az utánvétes fizetés nem elérhető.
Btw, Douglasben megjelölt termékekre Cyber Monday, 30% kedvezmény.

Szerintem nincs ilyen, telefonálj oda az üzletbe, hogy van-e? Amúgy ez a halálom, hogy se pontot, se ajándékkártyát nem lehet online használni a Douglasban.

3 Likes

Köszi, én sem találtam, de a telefon jó ötlet. Eszembe nem jutott volna :smiley:

https://glamourbeauty.hu/shiseido-nap-2023-11-29-minden-oraban-mas-termek/?fbclid=IwAR07EVHHj2CtKeeem4NiT70-kLivSc-l3XFtSs97AP0LXY1Vu7ICgcY5Gd8

1 Likes

Notino, app, ingyenes szállítás vasárnapig.

1 Likes

Jajne, már megint? :roll_eyes: :nerd_face:
Fogalmam sincs miért ilyen vonzó ez a lehetőség MINDIG?! :sweat_smile:

2 Likes

Vadászat :smiley:

1 Likes

Ez egy elég jó deal, Notino, Tom Ford bármely termék mellé testpermet ajándék.
Gyakorlatilag egy áráért kettőt.

Screenshot_20231130_111900_Notino

5 Likes

Én pont fordítva vagyok, az ingyenes szállítás egyáltalán nem ösztönöz, mert általában inkább be szoktam menni a rendelésekért. (Bezzeg black fridaykor a kedvenc - és az egyetlen, amit tudok használni - hajfestékem 1635 forintért…)

1 Likes

Engem sem ösztönöz, mert jellemzően ilyenkor nem olyan jók az áraik.

1 Likes

Én utálok szállításért fizetni, és a múltkor pont egy ilyen akcióban csaptam le 3 apróságra, össz. 2e ft-ért, amikre már rég vágytam, csak valamiért mégse rendeltem meg eddig… úgyhogy én beugrottam a csapdába.

3 Likes

Legszerencsésebb kombó, akció + free shipping.
(Amúgy tegnap láttam egy pár napos hírlevelemet, hogy volt free ship, ami amúgy 15 euro szokott lenni, nagyon nem örültem hogy lemaradtam róla.:smirk:)

1 Likes

A Notino most a Sprinterrel szállíttat. Pocsék, 1 napot ülnek rajta, “szortírozzák” és aztán a futár nem adja át, holott nála van a motyó. Aztán este kapok egy emailt, hogy a kiszállítás sikertelen volt, az ok miatt keressem az ügyfélszolgálatot.
Más is járt így?

1 Likes

Notino-ról szólva: ez egy nagyon jó ajánlat! 50 ml + 10 ml utazós olcsóbb, mint a sima 50 millis.

https://www.notino.hu/elie-saab/elixir-ajandekszett-holgyeknek/

1 Likes

Az Pick-Pack Pont vagy Packetás átvétel nem opció, esetleg? Tudom, nem mindenkinek van ilyen a közelében.
(Nem hozatok haza semmit, ha van más lehetőség, régebben szívtam sokat mindenféle futárral. :unamused:)

Lehetne opció, de nem találtam ilyet a rendelésnél. :face_with_raised_eyebrow:

Asztali gépen:
image
Bal oldalon, amikor a szállításhoz érsz megrendelésnél.

Telefonos alkalmazásban:
Screenshot_20231130_174040_Notino
Screenshot_20231130_174053_Notino
Screenshot_20231130_174127_Notino

1. átlépés a megrendelésre
  2. válassza ki a szállítási módot
  3. a személyest válaszd ki! Ott a bolti átvételt: “N” betű vagy a Packetát, kis csomag kép, ajánlja fel. A Pick Pack Pont nem tudom itt hol van.
1 Likes

A személyes átvétel nem játszik, de a Packeta jó ötlet. Csak alkalmazásban rendelek, nem is vettem észre. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Köszönöm szépen a segítséget! :hugs:

1 Likes

Szívesen :slightly_smiling_face:
Nekem is ki kellett gubizni először, mert nagyon nem egyertelmű.

1 Likes

Én viszonylag sokat rendelek Sprinterrel és nem szokott gond lenni, max. időben megcsúszik a futár, de hozza a csomagot. Szerintem helyfüggő, hol, ki kézbesít. :neutral_face:

1 Likes