Akciók - tudsz róla?

@asianlover mázlid van, egy barátomnál átlapoztam az újságot, ezt pont befotóztam.
Libri kupon: J11Y
@Kokapu Unipatikát nem néztem sajnos :frowning:

3 Likes

Köszönöm szépen!

Notino kedvezmények

Lejjebb görgetve látszik, hogy milyen márkákra van 15-20-30% kedvezmény és a telefonos alkalmazásban rendelve ingyenes a szállítás.

3 Likes

A Vera Italy-hoz kupon: SAVE15

11.16-ig érvényes, 15% kedvezményt ad.

1 Likes

Colourpop ingyenes szállítás 24 órán keresztül. 2 órája van kinn a poszt.
Screenshot_20231116_183300_Instagram

4 Likes

Rendeltem magamnak, van még méret, 5495 Ft, Intimissimi, szerintem cuki. Regisztrációval ingyenes szállítás van és akkor látod az akciós árat.
Link alább.

Screenshot_20231117_194256_Chrome

12 Likes

Köszi a tippet. Kb az első cég, ahol érdemi akciók voltak. Jól fel is vásároltam az Intimissimi-Calzedonia-Tezenis akciós készletét.

Ui.: Ha valaki szereti a képregény mintás ruhadarabokat, a Tezenisben van még.

2 Likes

Nekem 50% hoz " csak ", te hogy csináltad ?

Sajnos változott az ára mára, már nekem is 50%-ot mutat. Gondolom, hogy volt rá pár megrendelés.
Sajnálom.

1 Likes

Crystal Noir elég jó (-40%) áron:

https://www.marionnaud.hu/versace/crystal-noir/versace-crystal-noir-edt/p/BP_0029232?varSel=0029232

1 Likes

Tudnátok ajánlani jó bronzosító/púder ecsetet? :blush:
Érdekel természetes, szintetikus és vegyes sörtés is. Előre is köszönöm szépen! :blush:

https://kremmania.hu/kremek/ebelin-professional-bronzosito-ecset

Ez valami egészen zseniális, jó szívvel tudom ajánlani, jó minőségű, tartja a formáját, álom vele felvinni a terméket. :blush:

3 Likes

Nagyon köszönöm! :heart_eyes:

1 Likes

Szívesen, remélem beválik neked is :blush: :blush: :blush: Én azóta vettem másfajta Ebelin ecsetet ebből a fajtából, azok is mind szuperek.

1 Likes

Megerősítem, tényleg szuper ecsetek! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Skinsmarton, elyn’s labon és theordinary.com-on is BF.

2 Likes

Már túlvagyok rajta, Skinsmart, de csak visszafogottan.

2 Likes

Skinsmarton a kedvenc EVY fényvédő, és két G&G termék csúszott a kosaramba. Elyn’s Labot szkippeltem, mert 15 e Ft felett van ingyen szállítás. Ordinaryről meg sokkal olcsóbban jön a cucc ilyenkor és ajándék hidratáló krém is jár a rendeléshez.
jajj, nagyon pénzt el lehet ilyenkor verni…

2 Likes

Müllerben Black friday, mindenre -20%.

1 Likes

kép

2 Likes