@asianlover mázlid van, egy barátomnál átlapoztam az újságot, ezt pont befotóztam.
Libri kupon: J11Y
@Kokapu Unipatikát nem néztem sajnos
Köszönöm szépen!
Lejjebb görgetve látszik, hogy milyen márkákra van 15-20-30% kedvezmény és a telefonos alkalmazásban rendelve ingyenes a szállítás.
A Vera Italy-hoz kupon: SAVE15
11.16-ig érvényes, 15% kedvezményt ad.
Colourpop ingyenes szállítás 24 órán keresztül. 2 órája van kinn a poszt.
Rendeltem magamnak, van még méret, 5495 Ft, Intimissimi, szerintem cuki. Regisztrációval ingyenes szállítás van és akkor látod az akciós árat.
Link alább.
Köszi a tippet. Kb az első cég, ahol érdemi akciók voltak. Jól fel is vásároltam az Intimissimi-Calzedonia-Tezenis akciós készletét.
Ui.: Ha valaki szereti a képregény mintás ruhadarabokat, a Tezenisben van még.
Nekem 50% hoz " csak ", te hogy csináltad ?
Sajnos változott az ára mára, már nekem is 50%-ot mutat. Gondolom, hogy volt rá pár megrendelés.
Sajnálom.
Crystal Noir elég jó (-40%) áron:
https://www.marionnaud.hu/versace/crystal-noir/versace-crystal-noir-edt/p/BP_0029232?varSel=0029232
Tudnátok ajánlani jó bronzosító/púder ecsetet?
Érdekel természetes, szintetikus és vegyes sörtés is. Előre is köszönöm szépen!
https://kremmania.hu/kremek/ebelin-professional-bronzosito-ecset
Ez valami egészen zseniális, jó szívvel tudom ajánlani, jó minőségű, tartja a formáját, álom vele felvinni a terméket.
Nagyon köszönöm!
Szívesen, remélem beválik neked is Én azóta vettem másfajta Ebelin ecsetet ebből a fajtából, azok is mind szuperek.
Megerősítem, tényleg szuper ecsetek!
Skinsmarton, elyn’s labon és theordinary.com-on is BF.
Már túlvagyok rajta, Skinsmart, de csak visszafogottan.
Skinsmarton a kedvenc EVY fényvédő, és két G&G termék csúszott a kosaramba. Elyn’s Labot szkippeltem, mert 15 e Ft felett van ingyen szállítás. Ordinaryről meg sokkal olcsóbban jön a cucc ilyenkor és ajándék hidratáló krém is jár a rendeléshez.
jajj, nagyon pénzt el lehet ilyenkor verni…
Müllerben Black friday, mindenre -20%.