Ők kik?
Ó az lemaradt, pótoltam
Köszi.
Douglas
Douglas applikációban, és nem kell 2 termék, elvileg minden vásárlásra 20% kedv. van
App18
Múltkor valaki Deichmann kuponkódot keresett:
-20% van az osztrák Douglas oldalán szinte mindenre, kód nélkül. Adventi kalendáriumokra is.
Kinéztél valami finomat?
Egy naptárat, megyek érte holnap, már csak üzletben kapható, lefoglaltam. Előző héten rendeltem már valamit, ami tegnap odaért az üzletbe, csak időm nem volt elmenni érte, (sajnos teljes áron).
Nézegettem az osztrák D. kínálatát és kicsit drágának találtam még akciósan is. Volt persze néhány termék, ami így olcsóbb, mint az itthoniban, de pont nem azokra fáj a fogam
A német Sephora olcsóbb (de nincs ingyenes postázás ide), Németországban alacsonyabb az adókulcs, de a Douglasban gyakoribb az akció és szélesebb a választék. Minden nagyon drága lett. Most akciósan kerülnek a dolgok annyiba, mint tavaly akció nélkül.
Ha esetleg valakit érdekel
Szívesen odaadom a papír alapú kupont is, ha valaki a boltban szeretne vásárolni (Zuglóban átvehető).
Notino. Csak ma, csak most, 18:00-24:00 között, akciósakra nem érvényes. És még ingyenes a szállítás majd’ mindenre.
50% kedvezmény a Clinique-nél megjelölt termékekre november 12-ig: https://www.clinique.hu/11-11
Moisture Surge 100H 50ml, Even Better Clinical Foundation, Smart Clinical Repair Serum 30ml, Take The Day Off™ Cleansing Balm 125 ml, High Impact Mascara, Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+ 125 ml, Clarifying Lotions 1-4, 200ml, Black Honey Almost Lipstick
Au, jaj nekem.
Sziasztok! Meg tudna valaki osztani egy Joy-os Libri kupon kódot? Nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Én Unipatikás kuponkódot szeretnék, ha tudna valaki megosztani!
Előre is köszönöm!