Akciók - tudsz róla?

image

Ők kik?

Ó az lemaradt, pótoltam :slight_smile:

1 Likes

Köszi. :slight_smile:

Douglas

image

3 Likes

Douglas applikációban, és nem kell 2 termék, elvileg minden vásárlásra 20% kedv. van
image

1 Likes

App18

Screenshot_20231103_083902_Gmail

Múltkor valaki Deichmann kuponkódot keresett:

dei-joy-napok-osz-eshop-231019-Mobile-new

Screenshot_2023-11-04-08-04-03-328_com.android.chrome

2 Likes

-20% van az osztrák Douglas oldalán szinte mindenre, kód nélkül. Adventi kalendáriumokra is.

3 Likes

Kinéztél valami finomat? :wink:

Egy naptárat, megyek érte holnap, már csak üzletben kapható, lefoglaltam. Előző héten rendeltem már valamit, ami tegnap odaért az üzletbe, csak időm nem volt elmenni érte, (sajnos teljes áron).

1 Likes

Nézegettem az osztrák D. kínálatát és kicsit drágának találtam még akciósan is. Volt persze néhány termék, ami így olcsóbb, mint az itthoniban, de pont nem azokra fáj a fogam :sweat_smile:

A német Sephora olcsóbb (de nincs ingyenes postázás ide), Németországban alacsonyabb az adókulcs, de a Douglasban gyakoribb az akció és szélesebb a választék. Minden nagyon drága lett. Most akciósan kerülnek a dolgok annyiba, mint tavaly akció nélkül.

1 Likes

20231108_164829
Ha esetleg valakit érdekel :slightly_smiling_face:
Szívesen odaadom a papír alapú kupont is, ha valaki a boltban szeretne vásárolni (Zuglóban átvehető).

2 Likes

image
Notino. Csak ma, csak most, 18:00-24:00 között, akciósakra nem érvényes. És még ingyenes a szállítás majd’ mindenre.

50% kedvezmény a Clinique-nél megjelölt termékekre november 12-ig: https://www.clinique.hu/11-11
Moisture Surge 100H 50ml, Even Better Clinical Foundation, Smart Clinical Repair Serum 30ml, Take The Day Off™ Cleansing Balm 125 ml, High Impact Mascara, Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+ 125 ml, Clarifying Lotions 1-4, 200ml, Black Honey ​Almost Lipstick

3 Likes

Au, jaj nekem.

Screenshot_20231110_173359_Gmail

1 Likes

https://m.maccosmetics.hu/products/36359/termekek/singles-day-2023?fbclid=PAAaZItXUyfeDNJPDLkOmtt9RMHoPHThfyEn_nRuXUbSHUE3m3IM3HjZB0iXY

1 Likes

Sziasztok! Meg tudna valaki osztani egy Joy-os Libri kupon kódot? Nagyon köszönöm!

Sziasztok!
Én Unipatikás kuponkódot szeretnék, ha tudna valaki megosztani!
Előre is köszönöm!