Akciók - tudsz róla?

Douglas
image

1 Likes

Még pár óráig, clarins termékek 40-50% kedvezménnyel: https://glamourbeauty.hu/clarins-nap-2023-08-25-minden-oraban-mas-termek/

Nem tudom mennyire éri meg, de a hétvégén Beautylish akció lesz.

IMG_20230829_072006

2 Likes

Notinon most -15% van babás cuccokra, hajápolási termékekre és férfi parfümökre, valamint 30% van sminktermékekre és szépségápolásra.

A Salamanderben már 50% az akció :slight_smile:

2 Likes

Screenshot_20230906_072530_Gmail

1 Likes

szuper hírrel érkeztünk, ugyanis ha mától 2023.09.15-ig , legalább 7000 Ft-ért (melybe a szállítási költség nem számít bele) vásárolsz Elyn’s Lab kozmetikumokat webáruházunkban, ajándékba választhatsz rendelésedhez egy Game Changer, vagy egy Must-have arctisztítót.

Fontos tudnod: Az ingyenes Game Changer vagy Must-have arctisztítót a megrendelésed véglegesítésénél a kosár oldalon kell majd kiválasztanod. Egy 7000 Ft feletti termékösszegű rendeléshez maximum egy ajándék arctisztítót kaphatsz ajándékba.

2 Likes

ha valaki lemaradt a múltkor

Screenshot_20230911_123458_Instagram

2 Likes

Októberben glamour napok keretében -20% lesz a Skinsmarton a PC termékekre. @legallybrunette

5 Likes

OMG, kódot majd írjon vki légyszíves. :pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

@zalla honnan van az infó?

1 Likes

Meddig tart ez az akció? :slight_smile:

Pemdelian? Sajnos vége. De elég sűrűn akcióznak.

Akkor még várok egy kicsit, az utolsó nyalintásokat használom a GG-ből, helyette szeretnék venni.
Beregelek hozzájuk, hátha kapok első vásárlás örömére is valamit :slight_smile:

Az újságból. Elküldtem a részleteket üzenetben.

1 Likes

Kösziii :sparkling_heart:

1 Likes

Screenshot_20230925_170135_Instagram

3 Likes

image

2 Likes

Almost weboldala:
image

1 Likes

image

5 Likes

https://sipo.hu/
Sipo patikában 25-50 % kedvezmény és Eucerin rendeléshez ingyenes szállítás van ha vasárnapig rendeltek.
Szerintem én akkor most újra tervezek és a PemDelian helyett Eucerint és Vichyt fogok venni.

4 Likes