Akciók - tudsz róla?

Vichy deo rajongóknak :slight_smile:
Mire megfogalmaztam magamban, hogy meg kellene venni a szokásos éves duo- packot addigra erősen fogyni kezdett a meglévő darabom. Egyelőre fejen áll amíg meg nem érkezik a rendelés. :upside_down_face:

1 Likes

Ha valaki éppen meg akarná ismerni a Plié márkát, menjen el ma vagy holnap hozzájuk a Fény utcába. A régi kollekciós darabokat árusítják ki - magyar márkához képest - baráti áron. Szuper anyagú pólók 5 ezer forintért, elegáns nadrágok 15-20 ezerért, hosszú szövetkabát 50-ért.

Én ezt a ruhát vettem meg.

IMG_20230414_105446

Elvileg a Facebook eseményen várják a jelentkezést, de szerintem a hagyományos módon is be lehet jelentkezni hozzájuk.

8 Likes

Screenshot_20230418-123804_Samsung Internet

1 Likes

Cultbeauty, 3 fényvédő 2 áráért. Kód: SUN

1 Likes

Teljesen védhető szándékkal voltam az Etele plázában lévő Müllerben. Az egyik állvány polca tele volt sérült csomagolású de amúgy bontatlan dobozos Chanel és Lancome sminkekkel, nagyon jó áron. Emberfeletti önfegyelmet gyakoroltam, de hátha valaki kincsre lel (na jó, az az igazság, hogy a rúzsok nem az én színeim voltak…). Egész jó akciók voltak más kategóriákban is.

Ugyanitt akciós a kilós Haribo gumicukor (itt már nem tartott a legendás önfegyelem).

17 Likes

Notino, 20%, csak app, kód: beauty20, mostanában nem nagyon dobálóznak a 20% kedvezménnyel.
Van Autralian Gold szinezett spf, light árnyalat is, így már elég jó áron.

4 Likes

Screenshot_20230428_210259_Instagram
Screenshot_20230428_210305_Instagram

2 Likes

Pedig csak a számlákat akartam befizetni ma… hát, így jártam, 90 eurónyi szemfesték jön felém
Screenshot_20230430-173805_Chrome

16 Likes

Bocsi :grin:

1 Likes

Mi önuralmat gyakoroltunk (kivételesen) barátnőmmel, és a 40%-osra gyúrunk :see_no_evil:

6 Likes

De mennyivel izgalmasabbak, mint a számlák!
Hidd el, téged is elvarázsolnak!

1 Likes

Nem tudja valaki, Joy napokon szokott lenni Pingvin patika kupon?
Köszönöm :blush:

Screenshot_20230503-180550_Gmail

1 Likes

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Rossmann akciói meddig szoktak tartani? Úgy értem, van egy fix nap, hogy például pénteken vége mindig?

A Nivea arcápolók elég jó áron vannak most, és kíváncsi lennék, hogy pénteken még él-e az akció, akkortól lesz 15%-os anyák napi kupon.

1 Likes

12 napig tartanak az akciók, tehát ami most van az május 5-ig. :slightly_smiling_face:

Erre gondolsz?
Screenshot_20230503-192624

1 Likes

Szuper, köszönöm! :heart_eyes: Akkor az még pont belefér. :relaxed:

Igen, erre gondoltam! :slightly_smiling_face:

2 Likes

A hónapban több patikában (a Benuban biztos, de szerintem több más franchiseban működő gyógyszertárban is) fényvédő akciók vannak:
La Roche-posay: -1500 ft
Vichy: -1500 ft
Bioderma: -1500 ft
Uriage: -25%
Eucerin: -25%

Utóbbi azért érdekes, mert ugyanúgy a Beiersdorf ernyője alá tartozik, mint a Nivea. És függetlenül attól, hogy szállnak rá a 40%-os akciók, az Eucerin darabok ml-re még így is olcsóbbak. (Legalábbis a most felkapott cellular luminous fényvédő arckrémhez hasonlítva).

4 Likes

Sipo patika, ingyenes szállítás ma.
https://sipo.hu/

1 Likes