-20% és ingyenes szállítás.
Nem smink, de a múltkor itt ajánlotta valaki, növényi tej készítő otthoni gépek, smoothie, babykaja stb.
Már több kollégám használja és odavannak érte nekem is kell.
Most 20% akció van a gépekre.
(+ ami nem akciós ahhoz kuponkód: VEGITALBONUSZ, 3000 Ft-ot ér, pl. a szűrőkancsó így ingyen lesz)
Én voltam az elkövető
Egyébként egy tipp a szűréshez, a sima nejlonharisnya sokkal több apró kis szemcsét felfog, mint a kancsó. Olyan italokhoz, amiben kókusz van, kifejezetten ajánlom. Hosszú hónapokig én is kerestem a megoldást, aztán teljesen véletlenül jutott ez eszembe.
Hú, ha van kedved írd le nekem valamelyik topikban, hogyan használod, mi vált be? Mindenki másképp csinálja.
Megrendeltem a Baby-t. Rábeszéltek.
Én is nagyon régóta nézegettem @Brunette ajánlására, aztán 2 hónapja csak megrendeltem. Imádom! Gyakran főzök benne krémlevest, ezzel készítem a reggeli smoothie-t, de nagyon finom tejszínt is sikerült már. Úgyhogy növényi tejen kívül is nagyon sokfunkciós, én csak ajánlani tudom.
Összeszedem gondolataimat, és a konyhaműszétes topikba jövök egy csokor tapasztalattal.
A Baby szuper választás, nekem is az van.
@dunaimano nagyon örülök, hogy bevált, szerintem nagy segítség a háztartásban
@Alsace jaj, igen ha lesz fórumtalálkozó, ígérem viszek magammal mindenféle kóstolót, ha már ennyit “reklámozom” őket
De örülök, bíztam benne, hogy valakinek jól jön.
A nagyot vettük, mert levest is lehet benne csinálni
Anyósomnak is az van. Hatalmas darab, de egyébként hasznos. Aki sok levest készít, annak főnyeremény
Igaz csak online, de a Rossmannban is elérhető a comb védő. A ruha topicban nagyot futott nyáron, hátha valaki előre tervez.
Képzeljétek épp most érkezett meg a masina, nemsokára aktuális lesz a magtej, sajna tegnap már megcsináltam a krémlevest Gyors volt a szállítás nagyon
De jó, hogy ilyen hamar megkaptad a készüléket Egyébként viszonylag gyorsak, és ha kérdés van, arra is hamar szoktak válaszolni, általában.
Milyen magtejet fogsz készíteni?
Kesu-rizst az lett a kedvencem végül
Utána meg majd valami levest, majd meglátjuk mi lesz a piacon
Szerintem az szuper kombó, nálam is kedvenc
Sajnos ritkán piacozok, viszont a kiskertünkben néhány zöldséget már elvetettünk, nagyon várom, hogy kikeljenek, ehhez viszont szükség lenne az igazán jó időre…
Köszi szépen! Egyelőre győzött a ráció és nem rendeltem (kb egyszer vettem elő az elmúlt 4 hónapban szemhéjpúdert). Meglátjuk meddig tudom tartani magam.
Éés megérkezett a Lethal cosmetics tojásvadászat. Ugyan nem tudom mit szeretnék venni, de tuti végigviszem a pályákat!
A kisgyermekesektől kérdezném, hogy próbálta valaki a glamouros milumil kupont? Nekem pont azt az egyet nem veszi be a rendszer, pedig érvényes az adott termékre (junior ital)…