Akciók - tudsz róla?

Screenshot_20230403_133439_com.android.chrome
-20% és ingyenes szállítás.

Nem smink, de a múltkor itt ajánlotta valaki, növényi tej készítő otthoni gépek, smoothie, babykaja stb.
Már több kollégám használja és odavannak érte nekem is kell. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Most 20% akció van a gépekre.
(+ ami nem akciós ahhoz kuponkód: VEGITALBONUSZ, 3000 Ft-ot ér, pl. a szűrőkancsó így ingyen lesz)

5 Likes

Én voltam az elkövető :grin: :raising_hand_woman:
Egyébként egy tipp a szűréshez, a sima nejlonharisnya sokkal több apró kis szemcsét felfog, mint a kancsó. Olyan italokhoz, amiben kókusz van, kifejezetten ajánlom. Hosszú hónapokig én is kerestem a megoldást, aztán teljesen véletlenül jutott ez eszembe.

7 Likes

Hú, ha van kedved írd le nekem valamelyik topikban, hogyan használod, mi vált be? Mindenki másképp csinálja. :slightly_smiling_face:
Megrendeltem a Baby-t. Rábeszéltek. :sunglasses:

1 Likes

Én is nagyon régóta nézegettem @Brunette ajánlására, aztán 2 hónapja csak megrendeltem. Imádom! Gyakran főzök benne krémlevest, ezzel készítem a reggeli smoothie-t, de nagyon finom tejszínt is sikerült már. Úgyhogy növényi tejen kívül is nagyon sokfunkciós, én csak ajánlani tudom.

3 Likes

Köszi szépen Gloria, azóta ácsingózom rá amióta @Brunettee “megfertőzött” :rofl: :heart:

2 Likes

Összeszedem gondolataimat, és a konyhaműszétes topikba jövök egy csokor tapasztalattal. :slight_smile:
A Baby szuper választás, nekem is az van.
@dunaimano nagyon örülök, hogy bevált, szerintem nagy segítség a háztartásban :slight_smile:
@Alsace jaj, igen :grin::heart: ha lesz fórumtalálkozó, ígérem viszek magammal mindenféle kóstolót, ha már ennyit “reklámozom” őket :slight_smile:

5 Likes

De örülök, bíztam benne, hogy valakinek jól jön. :slightly_smiling_face:

2 Likes

A nagyot vettük, mert levest is lehet benne csinálni :pleading_face:

1 Likes

Anyósomnak is az van. Hatalmas darab, de egyébként hasznos. Aki sok levest készít, annak főnyeremény :slight_smile:

1 Likes

Igaz csak online, de a Rossmannban is elérhető a comb védő. A ruha topicban nagyot futott nyáron, hátha valaki előre tervez.

IMG_20230405_223420

3 Likes

Képzeljétek épp most érkezett meg a masina, nemsokára aktuális lesz a magtej, sajna tegnap már megcsináltam a krémlevest :pleading_face: Gyors volt a szállítás nagyon :slight_smile:

2 Likes

De jó, hogy ilyen hamar megkaptad a készüléket :slight_smile: Egyébként viszonylag gyorsak, és ha kérdés van, arra is hamar szoktak válaszolni, általában.
Milyen magtejet fogsz készíteni? :slight_smile:

1 Likes

Kesu-rizst az lett a kedvencem végül :blush:
Utána meg majd valami levest, majd meglátjuk mi lesz a piacon :smiley:

1 Likes

Szerintem az szuper kombó, nálam is kedvenc :blush:
Sajnos ritkán piacozok, viszont a kiskertünkben néhány zöldséget már elvetettünk, nagyon várom, hogy kikeljenek, ehhez viszont szükség lenne az igazán jó időre… :slight_smile:

@zalla
Screenshot_20230407-110936_Samsung Internet

7 Likes

Köszi szépen! Egyelőre győzött a ráció és nem rendeltem (kb egyszer vettem elő az elmúlt 4 hónapban szemhéjpúdert). Meglátjuk meddig tudom tartani magam. :innocent:

1 Likes

Éés megérkezett a Lethal cosmetics tojásvadászat. Ugyan nem tudom mit szeretnék venni, de tuti végigviszem a pályákat! :nerd_face:

2 Likes

A kisgyermekesektől kérdezném, hogy próbálta valaki a glamouros milumil kupont? Nekem pont azt az egyet nem veszi be a rendszer, pedig érvényes az adott termékre (junior ital)…

unnamed

3 Likes