Akciók - tudsz róla?

Köszi az infót! Nagyon durva, már fel is adták, holnap megkapom. Csak ragtapasz meg vitaminok, szemcseppek, semmi bjúti. :joy:
Reggel rendeltem, nagyon gyorsak. :slight_smile:

2 Likes

Douglasnál Anastasia Beverly Hills-re, meg úgy viszonylag sok mindenre most eléggé jó akciók vannak. Akinek aktuális, nézegessen :wink:

2 Likes

Én a Primus ajakbalzsamot rendeltem, ami itt a lányok szerint nagyon jó.

3 Likes

Notino-n ingyenes szállítás mindenre.

3 Likes

Nem tudod, meddig érvényes?

1 Likes

Nem találtam semmit róla, de feltételezem, hogy heti akció.

1 Likes

Èn pont tegnapelőtt rendeltem :rofl:

Müller szombat | MÜLLER (mueller.co.hu)

2 Likes

image
Vajon mi benne a turpisság? Tényleg mindenre érvényes megkötés nélkül? Kivétel: leértékelt áruk?

1 Likes

image

*A kedvezmény 2023.06.21-én online 18:00-tól 23:59-ig, szaküzleteinkben az egész nap folyamán nyitvatartási időben vagy a készlet erejéig érvényes, egyéb kedvezménnyel nem összevonható. A kedvezmény nem vonatkozik a Luxury Collectionre, a Re-Nutriv termékcsaládra, mini termékekre, újdonságokra és már leárazott termékekre. Az ajándék 25 000 Ft feletti vásárlás esetén kerül hozzáadásra a rendeléshez. Készleteink online és szaküzleteinkben eltérőek lehetnek.

1 Likes

Igen, mindenre, kivéve persze a már egyébként is akciós árú termékeket.
Gyakran csinál 20%-os akciót a Douglas: vagy a havi 1 db Night Shopping keretében, vagy az appos vásárláshoz kötik, vagy valami eseményhez. (Legutóbb Apák napján volt, meg nőnap, meg anyák napja, és persze karácsony, húsvét. De nincs semmi ilyen alkalom, akkor kitalálnak valamit. :grinning_face_with_smiling_eyes:)
Én ezért nem vettem már náluk évek óta semmit teljes áron. Elég gyakran van ahhoz 20%-os akció, hogy ki tudjam várni.

4 Likes

Így van, szinte minden héten van 20%, teljes áron semmit.

3 Likes

Ja, nem nagyon vagyok most otthon a “nagyok” akciós játékaiban :sweat_smile:
Szóval említésre se méltó az a 20% , ha ilyen gyakran van :grin:

1 Likes

De, olyan szempontból említésre méltó, hogy nagyobb kedvezményt nem adnak. Tavaly még azt hiszem, a Night Shopping alatt a vásárlás összegétől függően lehetett 30%-ot is kapni, idén 20% a max. :slight_smile:

1 Likes

Igen, akkor még vásároltam tőlük. Ha az emlékezetem nem csal 25 % kedv. volt 25ezer felett és 30 % volt 30ezer felett. Régi szép idők…

1 Likes

Igen, pontosan annyi volt. :slight_smile:
Ennél több a Marionnaud-nál van (most is), de olyan szegényes a választék, és annyira gagyi a weboldaluk, hogy inkább nem is próbálkozom…

5 Likes

A márkahét akció jobb, minden héten más, -25% akció. Sajnos a 30% megszűnt, az árak emelkedtek, kb. az akciós a tavalyi rendes ár. :neutral_face:

2 Likes

Meg az új app, felbasz mindig. :rofl:

4 Likes

Hú, a marianyós weboldal :exploding_head: Nem is értem hogy engedheti meg magának egy ilyen cég ezt a bénaságot.

6 Likes

@Gloria - Na igen, amikor először akartam ott rendelni, nem is tudtam, de konkrétan a termék kosárba helyezése is kivitelezhetetlen volt. :sweat_smile:
És igen, igazad van, a márkahét során picit nagyobb a kedvezmény. Nekem az azért nincs a fejemben, mert soha nem rendelek csak egy márkától. :slight_smile:

@umpalumpa - Azt én sem… 1.) Alapozóknál esetenként nincs kiírva a színkód, csak a név, 2.) adott márkától alig van termékválaszték, 3.) nagyon kevés márkát fogalmaznak, 4.) soha semmi újdonság nincs.
Már elengedtem őket, nem megyek velük semmire, és ezen a nagyobb kedvezmény sem segít.