Akciók - tudsz róla?

Ó, nagyon szeretem a Blushbaby-t :slight_smile: Bár mostanában méltatlanul hanyagolom, mert valamiért az elmúlt fél évben úgy érzem, hogy nem úgy néz ki rajtam, mint szokott. Olyan arcidegen. Más is járt már így? :slight_smile:

IMG_20230320_092344

7 Likes

A VIP parfümnél 6 db Bobbi brown termék akciós. Hátha van közte olyan, amit kerestek és jó az ára.

Akció

1 Likes

Thesilkyway, -15% mindenből, kód: okosszepseg

Hát Lányok, ez a mostani notinos “akcio”…gyakorlatilag egy beetetes, hogy toltsd le az app-ot. A megadott akcios kod semmit sem visz a kosaramban, mert ugye pont 3-6%-kal mar le van arazva minden termek, ami erdekelne…eddig sem voltam nagy velemennyel errol az oldalrol, de mindig megerosit hogy inkabb kulfoldrol vagy Douglas/Marionnaud a nyero…es meg osszeghatartol fuggoen sincs ingyenes szallitas…ahh😂 vicc

7 Likes

Régen voltak értékelhető akciók a Notinón, de egyetértek, hogy az utóbbi időkben tényleg egy vicc az egész. Egy 20%-os akció a Douglas-on sokkal jobban megéri, főleg amikor a Notinón akcióval is drágábban adják a terméket, mint a Douglasban teljes áron.

4 Likes

Érdekes az árképzése a Notinonak az biztos.
Eddig azt csináltam, hogy kivalasztottam az ingyenes szállítás fülön lévő termékekből a legolcsóbb 200-300 forintosat és hozzaadtam a kosárhoz, de rajöttek a trükkre és már 2000 ft körül van minden termék azon a fülön. :joy:

8 Likes

Én is észrevettem , hogy az utóbbi időben már nem nagyon van ingyenes szállítás és az utolsó rendelésemhez ami úgy 18 ezer Ft volt, egy darab ajándékot nem kaptam. Az árak pedig már nem annyira jók mint régebben, van amikor egyáltalán nincs különbség más boltokhoz képest. Egyre inkább csalódás :frowning:
A Glamour Shopból rendelt Shiseido BB - hez úgy megszórtak mintákkal, hogy csak pislogtam és persze örültem neki.
Én idáig általában tőlük rendeltem, de van élet rajtuk túl is, egyre inkább elérhetőek azok a màrkák máshol is amiket eddig csak tőlük tudtam jó áron megvenni.

4 Likes

Diort pl. a Marionnaudbol idokozonkent 30%-kal veszek, annal jobb nincs;-)

2 Likes

Jaja, megneztem a Glamourshopon most eppen akcio van, inkabb rendelek onnan, meg kiprobalom ezt a makeup.hu-t. Igy kell a konkutenciat bereklamozni😉

3 Likes

Makeup.hu meg a Parfimo is jók :slight_smile:
A Glamourtól még csak 1x rendeltem, fel vagyok iratkozva hírlevélre , gyakran van 30%- os akció, szóval ha Shiseido kell akkor azt ezentúl onnan fogom venni az tuti.
Amin nagyon kiakadtam, hogy a VS testpermetek ára úgy elszállt…. tavaly előtt kb. 3500 - ért vettem, tavaly már felment az áruk úgy 6500 - ra , idén meg már 11000 - ért is láttam. Egy testpermet… ezek beverték a fejüket valahová….
Tavaly helyettesítőnek Rihannát vettem, idén kaptam egy Pupát, nyárra majd megint keresek VS alternatívát , mert ennyit nem adok ki értük az biztos.

1 Likes

A strandra en is body mistet hordok magammal, tavaly a VS-rol atalltam a bath&body worksre. Rajtam tartosabb, igy az 5-6ezer kozotti arat ar-ertekaranyosnak erzem.

1 Likes

Igen, első a Marionaud, mert náluk még van 30%. Bár a weboldaluk időnk használhatatlan, emlékszem, a Dior Skin Glow-t úgy kellett a színminta hexadecimális kódja alapján beazonosítanom, mert se a száma, se az árnyalat név nem volt odaírva. :joy:
Aztán Douglas, náluk havonta párszor van 20%, de csak olyasmit veszek náluk, ami a Marionnaud-ban nincs.
Aztán jön a többi webshop. Néha a Notino-n is ki lehet azért fogni egy-két dologra jó árat vagy valami ajándék akciót, ami megéri, de azért évekkel ezelőtt sokkal jobb volt.

3 Likes

Screenshot_20230326_170427_com.android.chrome
Elég sok termék árából lejön ma - 30%, én leadtam egy rendelést. Az osztrák oldal szállít Magyarországra is. Arra ügyeljetek, hogy 2 akciós kód beírása esetén, csak az utolsót használja a rendszer, nem mindkettőt. Nézni kell, melyik éri meg jobban.

7 Likes

Nem biztos, hogy én ezt beletenném a kádba… Ez földgombóc virágmagokkal. :smiley:

Ingyenes szállítás a Notino-n, csak app.

Notino-ról, Uriage fényvédő 20% kedvezmény, kód: week20 + ingyenes szállítás.

4 Likes

Douglas 20%, APP20

5 Likes

Valaki a Huda-t kereste a múltkor, megint van a Douglasban és tart a 20% akció.

2 Likes

A DrChen patika weboldalán ingyenes a szállítás a FREECHEN2023 kóddal.

1 Likes

IMG_20230331_130443

2 Likes