Akciók - tudsz róla?

Marionnaud akció - készlethiányos, de érdemes körbenézni.
Ha 2 vagy 3 termék együttes vásárlásához kötik a kedvezményt, én arcmaszkokat szoktam venni pluszként, úgyis elfogy, és nincs minimum értékhatár.
Képernyőfotó 2023-02-12 - 10.09.05

2 Likes

Vagy vattakorong, teljes ár 500 Ft/db.

3 Likes

Szombaton Müller szombat:

https://www.mueller.co.hu/aktualitasok/akciok/mueller-szombat/?utm_source=email&utm_medium=intern_newsletter&utm_campaign=all_muellernews_20230216

4 Likes

Húha, jó kis Illamasqua brush szett Lookfantastic-on.
EXTRA kóddal még -10% + ingyenes szállítás.
Kb. 9000 Ft/5db arcecset, tartóval.
(Itthon az ecsetek darab ára 10-11 ezer Ft)

6 Likes

-21 % Almost kupon: HBDALMOST21

1 Likes

-10 % fényvédő akció a Skinsmarton, Evy-re le is csaptam, imádom, továbbra is. :slight_smile:

A Pupa-nál -30% kedvezmény van mindenre, épp az egyik üzletből jövök. :grinning:

Meg kell jegyezzem, hogy nagyon segítőkészek az eladók, régen vásároltam már itt, pozitív tapasztalatokkal távoztam.

7 Likes

Én is pont múlt héten voltam, törzsvásárlói kártya kell hozzá, de csinálnak azonnal. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A kétoldalú folyékony rúzst nagyon tudom ajánlani, ha valaki mindenálló lekoptathatatlan rúzst szeretne.

4 Likes

Még egy szavazat a Pupának, az Árkádban lévő boltjukban szoktam vásárolni, nagyon kedvesek és türelmesek az eladók , sokszor kapok ajándékot is.
Testápolót, testvajat és napozószereket veszek innen többnyire, mindegyiket többször újravettem már, kiváló a minőség és az ár/érték arány.

2 Likes

Pingvinpatika kuponkód 10.000 Ft feletti vásárlásra.
Screenshot_2023-03-10-19-06-00-801_com.google.android.gm

2 Likes

Sziasztok, van Douglas kártyám és kaptam tőlük egy sms-t, hogy ma az aplikációban 20% kedvezmènyt adnak a teljes árú termékekre. A kód APP20.

Már régóta gondolkozom egy-két Mac terméken. Tudja valaki, hogy a Mac cuccok benne szoktak lenni az ilyen leárazásokban? Érdemes letölteni az aplikációt?

Kipróbáltam, nekem adott rá 20% kedvezményt.

Ó szuper, köszi szépen, akkor ma fogok rendelni :slightly_smiling_face:

Én is rendeltem ma tőlük MAC-et, megadta rá a 20%ot :slightly_smiling_face:

1 Likes

Majd számolj be róla, hogy mit vettél! :slight_smile:

image

Holiday Discovery Set

Ha esetleg látnátok valahol a weboldalon szereplő ár (225.00€ ) alatt akkor jelezzétek, nagyon köszönöm! :hugs: :slight_smile:

Mit rendeltél?:slightly_smiling_face:

Egy pirosítót és egy ajakbalzsamot - utóbbit, mert nem vagyok nagy rúzsos és méltatlanul hanyagolom az ajakravalókat. Nézegetni imádom, csak nem nagyon hordom. Egyébként meg akartam várni a black fridayt, de képtelen vagyok rá (sőt, ahogy állunk, addig még a duplájára drágulhat)
Ezeken kívül - még nem annyira indokolt - utánpótlás jön az egyik kedvenc alapozómból és primeremből.

2 Likes

Most szombaton Müller szombat lesz. (-15%)

2 Likes

Két pirosítót, a Sweet Enough és a Blushbaby árnyalatokat

2 Likes