Marionnaud akció - készlethiányos, de érdemes körbenézni.
Ha 2 vagy 3 termék együttes vásárlásához kötik a kedvezményt, én arcmaszkokat szoktam venni pluszként, úgyis elfogy, és nincs minimum értékhatár.
Vagy vattakorong, teljes ár 500 Ft/db.
Szombaton Müller szombat:
Húha, jó kis Illamasqua brush szett Lookfantastic-on.
EXTRA kóddal még -10% + ingyenes szállítás.
Kb. 9000 Ft/5db arcecset, tartóval.
(Itthon az ecsetek darab ára 10-11 ezer Ft)
-21 % Almost kupon: HBDALMOST21
-10 % fényvédő akció a Skinsmarton, Evy-re le is csaptam, imádom, továbbra is.
A Pupa-nál -30% kedvezmény van mindenre, épp az egyik üzletből jövök.
Meg kell jegyezzem, hogy nagyon segítőkészek az eladók, régen vásároltam már itt, pozitív tapasztalatokkal távoztam.
Én is pont múlt héten voltam, törzsvásárlói kártya kell hozzá, de csinálnak azonnal. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A kétoldalú folyékony rúzst nagyon tudom ajánlani, ha valaki mindenálló lekoptathatatlan rúzst szeretne.
Még egy szavazat a Pupának, az Árkádban lévő boltjukban szoktam vásárolni, nagyon kedvesek és türelmesek az eladók , sokszor kapok ajándékot is.
Testápolót, testvajat és napozószereket veszek innen többnyire, mindegyiket többször újravettem már, kiváló a minőség és az ár/érték arány.
Pingvinpatika kuponkód 10.000 Ft feletti vásárlásra.
Sziasztok, van Douglas kártyám és kaptam tőlük egy sms-t, hogy ma az aplikációban 20% kedvezmènyt adnak a teljes árú termékekre. A kód APP20.
Már régóta gondolkozom egy-két Mac terméken. Tudja valaki, hogy a Mac cuccok benne szoktak lenni az ilyen leárazásokban? Érdemes letölteni az aplikációt?
Kipróbáltam, nekem adott rá 20% kedvezményt.
Ó szuper, köszi szépen, akkor ma fogok rendelni
Én is rendeltem ma tőlük MAC-et, megadta rá a 20%ot
Majd számolj be róla, hogy mit vettél!
Holiday Discovery Set
Ha esetleg látnátok valahol a weboldalon szereplő ár (225.00€ ) alatt akkor jelezzétek, nagyon köszönöm!
Mit rendeltél?
Egy pirosítót és egy ajakbalzsamot - utóbbit, mert nem vagyok nagy rúzsos és méltatlanul hanyagolom az ajakravalókat. Nézegetni imádom, csak nem nagyon hordom. Egyébként meg akartam várni a black fridayt, de képtelen vagyok rá (sőt, ahogy állunk, addig még a duplájára drágulhat)
Ezeken kívül - még nem annyira indokolt - utánpótlás jön az egyik kedvenc alapozómból és primeremből.
Most szombaton Müller szombat lesz. (-15%)
Két pirosítót, a Sweet Enough és a Blushbaby árnyalatokat