Akciók - tudsz róla?

Erről a termékről tudtok valami infót? KM oldalon nincs fent, csak a nappali krém.

Én pont ma láttam :slight_smile:

A C vitaminos lemosójukat néztem, de nagyon jó termékeik vannak, bár nem néztem még meg az összetevőiket.

Az enyémet most törölték. Szép lehetett volna… :pleading_face:
image

1 Likes

Elyn’s Lab -20% mindenre

2 Likes

Rákerestem, google barátom szerint az internetes megrendelés csak egy ajánlattétel a vásárlásra, így sajnos teljesen jogszerű, hogy nem szállítják.

2 Likes

Ki kellene végre már próbálni a lemosójukat, hogy leadhassak egy nagyobb rendelést. :upside_down_face:

1 Likes

Sajnos nekem is törölték, de azonnal vissza is adták az árát.

2 Likes

Kár, jó deal volt :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Sebaj, fájdalomdíj cserébe, hogy Notinorol megrendeltem az Orgyt. :grinning: Velem nem b@sznak ki alapon. :rofl::rofl::rofl:

19 Likes

Feldobtad a napomat :joy: :rofl:

1 Likes

:rofl::rofl: akkor már megérte. :grinning::grinning:

1 Likes

Én kénytelen voltam jó drágán (alapáron) máshonnan megrendelni a micellás vizet, de én is raktam még hozzá ezt-azt. :smiley:

2 Likes

Te is jól megmutattad nekik :wink: :sweat_smile:
Amúgy jól tetted :+1:

2 Likes

Ha a Benunek nem kell a pénz… a Notino viszont mindig örül neki!:grinning_face_with_smiling_eyes:
Én is jót nevettem.

4 Likes

Oh, én meg a Star Weddinget…végre lehet itthon is kapni🤩

2 Likes

Ezt a micellás vizet próbáltátok már?

> idézetblokk

https://kremmania.hu/kremek/nivea-energy-micellas-viz-c-vitaminnal

Nekem nagyon bevált, szerintem egy szuper drogériás alternatíva.

1 Likes

Szép INCI.
Még sehol nem láttam ilyet.

almost_nyereményjáték (1900 × 900 képpont)

Itt a nyereményjáték linkje:
Nyereményjáték

1 Likes

Dm-ben vettem. :blush: Nálam óriási kedvenc lett. Nem szárít, nem irritál (de nekem nem érzékeny a szemem), és nem hagy maga után semmilyen réteget. A BHT kicsit “zavar”, de a legvégén kullog, és pl az Uriage is használja a termékeiben…

https://the-body-shop.hu/lamour-day?gclid=EAIaIQobChMIn9OBjrOP_QIVhrt3Ch3n8gf0EAEYASAAEgJMOPD_BwE