Akciók - tudsz róla?

És hova lettek az 50%-os kuponok??? :thinking:

1 Likes

Pont ezt beszéltük reggel a főnökömmel, hogy régebben az alap volt a 20% de simán adtak 30-40-50-et is, most meg a 20 a maximum amit látunk kirakva.

3 Likes

És már maga a Glamour is 1590 forint.
Nem is tudom, hogy Kiskegyedben van-e még?

Van a Kiskegyedben is, 850 Ft. :blush: Pont azon gondolkozom, melyik üzletet kellene megnézni, hogy az újság ne legyen totális pénzkidobás. Lehet, hogy egy kupont sem fogok felhasználni? :upside_down_face:

2 Likes

Egy 50%-osat láttam eddig, az a finish termékekre volt a Rossmannban.

Sajnos biztos, hogy nem tudnak annyit akciózni a márkák. Emellett a vevők is megválogatják nagyon, hogy mire költenek. Mikor 500 ft a zsebkendő, akkor nem valószínű hogy könyvet fognak venni, csak azért mert akciós. Ugyanez igaz a welness szállókra is (azok szoktak még 50%-osak lenni egyébként…).

Persze aki könyvbolond, vásárolni fog, de őket el lehet érni célzottabban is.

Mi most így vettük. Nagyjából felmértem, hogy mennyit lehetne spórolni a Rossmannban vele. Úgy necces volt (plusz máskor is vannak hasonló akcióik). Nálunk a Diego volt a meggyőző érv, mert függönyt szeretnénk venni. Így már megérte.

1 Likes

Van igen, 850.- az ára… (munkahelyemnek jön, ma láttam pont)

1 Likes

image

2 Likes

Screenshot_20221007-123059_YouTube

2 Likes

DM appban G&G termékekre 25x-ös pont kapható, ha 12-én bekapcsolódsz Rácz Judit LiveShopping adásába.16-áig beváltható. Részletek a csillag után olvashatók. Mondjuk a bekapcsolódás mit jelent, nem tudom. Megnézés, hozzászólás?
https://www.dm.hu/services/dmlive

7 Likes

Ez éppen egy “anti-akció”, de nem találtam másik topikot, viszont szerintem érdekes: a Müllerben megszűnt az ajándékcsomagolás.

1 Likes

Aaa, mekkora királyság. Köszönöm szépen az infót.

Én 10-én kapok remélhetőleg " zsebpénzt",a.k.a fizetést,ezért ezen a hétvégén nem tudtam megvenni a dm es dolgaimat,csak keveset,a szérumokat pont ott hagytam. De akkor 12-én próbálkozom. :smiling_face_with_three_hearts::pray::four_leaf_clover:

1 Likes

CP free shipping, bár ez nem nagy akció a vám miatt…

3 Likes

Remélem nem gond, ha ide teszem, működik, akciós termékre is.

IMG_20221015_100651

4 Likes

Charlotte Tilbury 30% kedvezmény bizonyos termékekre

1 Likes

Douglas

IMG_20221018_070750

5 Likes

Online is érvényes.

IMG_20221018_103817

Skinsmart:

Screenshot_2022-10-18-11-45-59-200_com.google.android.gm

Nem nagyon figyeltem eddig tudatosan, de jól rémlik, hogy ilyesmi akciójuk, vagy az App20 körülbelül havonta van? (A jövőbeli tervekre nézve😇).
30% lenne az igazi, de úgy emlékszem az elég ritka és viszonylag magas összeghatárhoz van kötve. Talán Black Fridaykor? Mert akkor inkább összevárok egy nagyobb rendelést.

1 Likes

Idén nem volt 30%, tavaly igen, 50ezer összeghatárral. De szokott lenni APP 20+5%, de mostanában csak 20%. :frowning:

1 Likes