A book24 oldalon 33%-os kedvezmény van BOOKSZÜLINAP kuponkóddal.
Csak ma érvényes.
Szépség szerda a Glamour beauty oldalán, 30% kedvezmény az alapozókra.
Köszi! Ez jobb, mint a Glamour napok
Igen, én is örülök, hogy vártam az illusztrált Harry Potter könyv előrendelésével.
Én imádom a book24et. Nagyjaból 2 hetente van 30-31%'os akció. Az ügyfélszolgálatuk gyors, segítőkész, 3 nap alatt mindig nálam a csomag. És ezt az akciót is kihasználom, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet!
Jajj de jó ajánlat lenne, ha lennének azok a márkák, amikből szemezgetnék
Pinkpandán 30% kedvezmény minden NYX termékre. Nem éri meg, notinon az alapár alacsonyabb, mint pinkpandán, és itt is van kedvezmény: 2 termékre 20%, 3 termékre 30%, 11200 Ft esetén + ajándék NYX, Garnier, Essie, stb. márkákra vegyesen.
Douglas night shoppingkor személyes atvetellel rendeltem. Azota semmi hír a rendelésem felől. Ez normális?
Nekem is volt ilyen egyszer. Nem kaptam semmi visszajelzést azon kívül, hogy a Douglas fiókomban “A megrendelés lett küldve” státusszal volt. Bementem megérdeklődni, és már ott volt a csomag egy ideje. Érdemes egy próbát tenni szerintem.
Én is így jártam legutóbb. Kedvezménnyel vásároltam, előre kifizettem, majd kiírta a weboldal, hogy nem keletkezett rendelés visszaigazolás. A fiókomban ott volt a vásárlás ténye csak a státusza nem változott 3 napig. Először úgy voltam vele, hogy biztos sokan vásároltak, de aztán írtam az ügyfélszolgálatnak. Egy órán belül jött az email, hogy feladták a csomagot.
Szerintem írj nekik, vagy hívd fel őket.
Felhívtam őket, ott a csomagom…
Köszönöm a tippet!!!
Hihetetlen, hogy nem értesítenek…
A Douglas és Marionnaud webshop katasztrófa, talán a Marionnaud még rosszabb, szinte használhatatlan a felület, szűrőzni lehetetlen. Ha információ kell a termékről ott a gugli.
Nem is értem, hogy miért nem fejlesztik vagy miért nem tűnik fel az illetékes munkatársaknak? 🤦
Egyetértek! Mindkét webshop nagyon nehezen használható… pedig nem kis cégek. Most én is rendeltem a Night shopping alkalmával és nézelődés közben mindig elakadtam valahol. Csomó olyan termék megjelenik az oldalon, amire, ha rákattintunk, hibát ír ki, mivel nem elérhető… A kosár összegzésénél meg például automatikusan ugrált tovább a lépéseknél és hasonló dolgok…
Rajtatok felbuzdulva én is bementem ma az üzletbe hátha megérkezett a csomagom. És lám ott volt ,de én sem kaptam üzenetet .
Tudtok segíteni, hogy a MAC-nél szokott e lenni nagyobb akció? (30-50%) és kb melyik szezonban?
Még nem rendeltem a webshopból, de kinéztem pár dolgot és hajjaj $$$. Tudom Douglasnál is van, de ott sokszor az az árnyalat nincs készleten, amit kinéztem. Köszi előre is!
Hello, ha megtartják a jó szokásunkat és lesz blackfriday week, akkor minden nap más-más kategória lesz -40%-kal kapható. Karácsony utan van a másik nagy akció, amikor a karácsonyi dolgokat szorják ki ugyanezzel a kedvezménnyel.
Jaj én nem bírom ki karácsonyig!
De a Black Fridayt várom, reménykedek. Köszönöm
Több kicsi Natasha Denona paletta akciós a lookfantastic oldalán. Pl. a mini gold.