Akciók - tudsz róla?

Nem állítom, hogy nem hozol kísértésbe @Gloria :sweat_smile:, de eddig állom a sarat. Nem tántorodok el a sziklaszilárd kívánságlistámtól, eddig vállon veregethetem magam :blush:

5 Likes

Pedig nagyon igyekszem. :joy:

2 Likes

Minden CeraVe termék -25%

2 Likes

🎈ELJÖTT A NAGY NAP! 🎈

Szeptember 26-án megnyitjuk legújabb, Cherry Garden Árkád nevű üzletünket az egyik legnépszerűbb budapesti bevásárlóközpontban.

A nyitó napon sok újdonsággal és meglepetésvendéggel várunk Titeket egyedi arculatú, csodaszép boltunkban, melyben az első héten 15%-os kedvezménnyel vásárolhattok.

Időpont: 2022.09.26. 10:00
Helyszín: ÁRKÁD Budapest
1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a, 1. emelet

„Tűnj ki velünk a tömegből!”

3 Likes

Ott vár a T-Rex , régóta vágyom kipróbálni :relieved:

1 Likes

Ha esetleg összefutnánk meghívlak egy teára. Jól jönne a tapasztalt orr, meg hogy valaki visszafogjon. :rofl:

Csak valami izgalmas mintaválogatást tervezek vásárolni, és remélem nem lesz semmi váratlan aminek nem tudok ellenállni. :sweat_smile: elértem ahhoz a mennyiséghez ami nem igazán indokolható. :grimacing:

1 Likes

Köszönöm, igazán kedves Tőled :relaxed:, pont nicheben nem vagyok otthon , csak nézelődni mennék.
Az oldalukon fent van, többféle mintacsomagot és szóló mintát is lehet vásárolni, teljesen jó áron adjàk őket , illetve az Institute Karite csomagok is szuper àron vannak.

1 Likes

igen, szerintem is korrekt áraik vannak, meg még ki tudja milyen meglepetések lesznek… :sunglasses: :cowboy_hat_face:

1 Likes

Kíváncsiságból benéztem én is ma az üzletbe. Teljesen amatőr vagyok parfüm téren de nekem nagyon tetszett a hely.

A bolt tágasabb, mint amire számítottam. Ennek ellenére van elég ember, így mindenkire jut valaki aki segít választani. Én teljesen koncepció nélkül érkeztem. Annyit tudtam csak mondani, hogy egy hétköznapra hordható illatot keresek, ami nem sok (tehát nem nehéz és nem nagy a hatótávolsága sem). Elindultunk ezen a vonalon, kaptam 3-4 csíkot, ami után kiderült, hogy nagyjából milyen illatok tetszenek. Utána bőrön próbáltam kettőt. Közben meghallgattam a koncepciót ami alapján készültek az illatok. Mivel nem ismerem a megálmodókat/házakat, így ezzel kapcsolatban nem terheltek plusz információval. De hallottam, hogy aki nyitott volt rá, erről is beszéltek.

Abszolút segítőkész volt mindenki. Nem akartak rám tukmálni semmit se. Sőt bátorítottak, hogy nyugodtan jöjjek be máskor, fújjak újra, hogy megnézzem mi tetszik rajtam, mielőtt elköteleződnék.

12 Likes

Screenshot_20220930-083755_Chrome

1 Likes

Jöttem a Rossmann kuponokról puffogni.
Az előző félévben volt online is egy 10%-os végösszegi kupon amit be lehetett váltani. Gondolkodtam szuper, most pont jó a glamour napok mellé (elvileg igénybe lehet venni együtt a márka kuponokkal). Erre megszűtették/most nincs online 10%. :angry:

Akkor én is puffogok, csak én a Glamour-ról. Nagyjából ua., mint tavaly, csupa Rossman, Auchan, Emag-ban beváltható, viszont idén NINCS egy darab könyves se. :disappointed:

2 Likes

Hogy én azt, hogy rühellem ha már valamit egyszer odaadtak akkor azt elveszik, sajnálom. :frowning:
Nekem LUSH törzsvásárlóim ugrott, egyszer csak szóltak, hogy megszüntetik a programot, de választhatok helyette egy szappant. Kérdeztem, hogy ez most akkor egy 60 ezer Ft-os szappan? Mert kb. 15 éve még annyiért kellett vásárolni, hogy megkapd a törzsvásárlóit.
Aztán ezt tetézték azzal, hogy kértem egy ökoszatyit, az eladó háta mögött lógott,nem adta oda , mert nincs készleten ez a táska ebben ők a bárakármit tartják.
Vevőbarát boltban ez ilyenkor úgy van, hogy bárakármi kipakol, táska odaad , vevő boldog, na ők még ezzel 19-re lapot húztak, azóta be nem tettem a lábam hozzájuk, pedig előtte a szappantól , az arckrémen át a testápolóig és minden lánynak a környezetemben ajándékot is csak onnan vettem, hatalmas nagy fan voltam.
Szerintem a rezsiárak + euró elszállás miatt egyre kevesebb kedvezményt fognak adni, pedig pont azzal lehetne becsalogatni az embereket a boltokba, elszálltak az árak és aki eddig nem , mostantól az is keresni fogja, hogy mi hol olcsóbb. Szűkül az árrés …

8 Likes

IMG_20221005_161604

3 Likes

Ha már az online vásárlást ekéztem, el kell mondjam személyesen a Rossmann nagyon pozitív élmény (Budapest, Sibrik). A polcok dugig feltöltve, az eladók azonnal segítenek, visszatöltenek, új kasszát nyitnak. Amit éppen kell.
Listával érkezve szerintem 15 perc alatt végeztem.

3 Likes

Kérdés ez kinek a kérésére van így. A magazin döntött vagy a könyvesboltok?
Kíváncsi lennék egyébként mivel jár ez a cégeknek. (fizetnek-e az újságban megjelenésért stb) Lehet hogy jobban megéri a számukra megszokott módon akciózni/reklámozni?
Azért jutott ez most eszembe mert a Pagony pont tegnapig tartott egy nagyobb akciót. Véletlenül sem mától kezdve…

1 Likes

Esetleg egy Douglas online kuponnal megdobna valaki?

Előre is köszönöm!

Biztosan kell érte fizetni, és valószínűleg nem is keveset. De már csak azért is, mert nemcsak a kupon van, hanem a táblák/matricák, amik hirdetik, hogy az adott üzletben Glamour-napok vannak.

Kérdés, hogy a könyvesboltok készülnek-e olyasmivel, mint néhány más üzlet, hogy pl. Libri-napok. Kupon nélkül, de kedvezménnyel.

1 Likes

Egyre több üzlet tart ilyenkor önállóan akciós napokat, olyanok, amik régebben glamour napokon szerepeltek. Online is látom. Szerintem nem éri meg nekik annyira a glamour kupon, néhány facebook hirdetéssel is célba érnek.

3 Likes

Meg akik egyébként is a plázában vannak, ha meglátják ott is kitéve az akció szót, akkor bemennek.

2 Likes