Nem tudjátok, müllerben kapható Sally Hansen?
Nekem nem rémlik, hogy lenne
Köszi.
Ki honnan szokott Cerave termékeket rendelni? Eddig a Sipo-tól vettem, de tegnapról mára 700 ft-tal lett drágább náluk az arclemosó. Gondolom máshol is, csak kíváncsi lennék, hol nézelődjek
Én pl. innen:
Köszönöm, körbenézek náluk is
Holnap
Most minden második CeraVe termékre 50% kedvezményt adunk az online árból webáruházunkban!
Almost 1000Ft értékű KUPON
A kupon csak az SPF30+ színezett
napfényvédő arckrémre vonatkozik!
KUPONKÓD: SUMMER22
A Pingvinban van Revox, ahogy nézem itt a legolcsóbb. Ha valaki a fényvédőjüket keresi 1749 Ft, ingyen szállítással. A hajápolós Plex is elérhető.
Pont Revox-szal kapcsolatos kérdésem lenne: a bio olajaikat próbáltátok már? Csipkebogyó, ricinus, avokádó olajuk van, úgy láttam.
Notino-n van pár akció, 15-20-30-40% kedvezmény!
Köszi szépen, rendeltem is micivizet és hajformázót
Amúgy ki vagyok akadva rájuk, mert pont van 20% arra, amit kinéztem, de csak a nem akciós termékekre. És nahát, pont az az árnyalat akciós, ami nekem kellene. És az akció itt azt jelenti, hogy 300 Ftal olcsóbb, mint alapból, így buktam a 20%ot, amivel meg -3000 lenne…
Az extra sötét színekre persze jár.
Egen, ez sajnos előfordul, hogy pont az nem jóáras, ami kéne
Hasonló termék ugyanabban a kategóriában? Persze nem akarlak feltétlenül rábeszélni a vásárlásra
Ó engem sosem kell sokáig győzködni, hogy vásároljak .
Viszont megfogadtam, hogy semmi impulzus vásárlás, úgyhogy vagy várok, míg egyszer tényleg akciós lesz, vagy megveszem teljes áron, de másra nem csábulok el