Idén nyáron nem lesz a szokásos kuponfüzet az Yves Rocher-nál…
A Space Nk oldalán -40%(-ig) akció. Kb féláron vannak pl. bizonyos Charlotte Tilbury ruzsok, Nars pirosítók. Gyorsan fogynak a készletek.
Jolse-n csak ma (15-én) free shipping összeghatár nélkül.
Kezdem öregnek érezni magam. Szállnak itt az akciók én meg inkább a gyereknek rendelek a h&m-ről zoknit…
Remélem más is átérzi a fájdalmam.
Ez nem az öregség, ez az anyaság!
Én átérzem.
Sőt, amíg otthon voltam gyesen, én konkrétan semmit nem vettem magamnak, ruhát is csak a turkálóban.
Detto
Najó, kencét vettem, ha maradt rávaló
Barnängen Oil Intense Tárolódobozos csomag, Tusfürdő 400ml, Testápoló 400ml, Kézkrém 75ml - eMAG.hu
5.249 Ft
2.990 Ft
Megtakarítás: 43%
Rendelj az appról és ingyen szállítunk eMAG easybox csomagautomatába!
Meg is rendeltem, köszi! Pont kifogytam a testápolóból.
Én is, és a jó hír, hogy nagyon közel van a csomagautomata is!
Douglasban kaptam. Webes és appos vásárláshoz lehet felhasználni. Én inkább személyesen vásárolok náluk, úgyhogy remélem valakinek jól jöhet.
Azt nem tudom, hogy egyszeri kód e, vagy tömeges. Ha egyszeri, akkor a leggyorsabbé a lehetőség
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom a fórumot, olykor reagálok dolgokra is. Remélem nem probléma ha pár dolgot közzéteszek itt a termékeimmel kapcsolatban. 3 vagy több paletta ill. ecsetkészlet vásárlásakor (akár vegyesen tetszés szerint lehet mindkettőből) ajándék termékeket adok illetve van lehetőség összevárni több mindent egyszeri átvétellel vagy küldéssel csökkentve a foxpost ill.posta költségeit. Le is lehet rögtön ütni a terméket vagy kiírom, hogy foglalva az adott termék ez eddig jól működött. Rendszeres akciók is vannak nálam érdemes figyelni az oldalamat. Köszönöm.
Ide, aki rajongó:
Ma a 30ml-es ANR szérum a 15 ml-es áráért kapható!
Niche Beauty: 20% kedvezmény teljes árú termékekre az INSIDER kóddal. Ingyenes szállítás 9.932 Ft felett.
https://www.niche-beauty.com/en-de
(Sajnos A Westman Atelier most sincs az akcióban )
Colourpopnál elég jó akció van, érdemes ránézni.