Akciók - tudsz róla?

Kemény vagy :muscle::smiley:

Azért ki van találva rendesen ez a dolog, a Mixa Atopiance testápoló a dm-ben 2000 Ft, itt most 4160, és ebből jön le a 40%…2500 Ft. Nekem újabban az ilyenek miatt el is ment a kedvem a Notinotól. Kíváncsi lennék, a nagy “akció” előtt mennyi volt :smiley:

7 Likes

Én meg arra vagyok kiakadva, hogy akció előtt felemelik a termékek árát, és abból jön le a 20%, így persze ugyanannyiba kerül, mint amikor nem akciós… több termékkel is így jártam, amit előre kinéztem… az emag is ezt játszotta, kaptak is tavaly egy milliárdos bírságot a tisztességtelen akciózás miatt, lehet a notino lesz a következő, mert itt is jó ideje ez megy

2 Likes

Nekem is feltűntek ezek, ránéztem a Notinos kívánságlistán pár hete elmentett termékekre és az akcióval együtt is drágábbak most, mint előtte. :zipper_mouth_face:
Nemrég bevezettek valami olyasmit, hogy kötelező feltüntetni a webshopokban az utóbbi 30 nap legolcsóbb árát, de Notinon nem látok ilyet. (Pl. az AboutYou ruhás oldalon így van már)

2 Likes

Múlt hét végén néztem Mugler parfümöt és szettet náluk, akkor olcsóbb volt mint most.
Nagy Notino fan voltam de az utóbbi időben sokszor rendelek máshonnan, mert árban jobban jövök ki.

2 Likes

Rafináltak a Notinonál azért. Amikor ingyenes szállítás van mindenre akkor érdekes módon az árak kicsit feljebb mennek. Milyen érdekes… Először azt hittem egyszeri eset, de nem. Több terméknél az akció után visszament arra az árra amennyi eredetileg volt.

1 Likes

A purish.com 5 éves, ezért sok termék 5 Euros áron van. Érdemes böngészni amíg van mit.
https://purish.com/collections/purish-big-5

1 Likes

Én sem rendelek már tőlük, legfeljebb ha csak náluk kapható és tényleg nagyon szeretném az adott terméket. Amennyiért a Notino-n teljes áron kapom, azt a Douglas-on egy 20%-os kedvezménnyel is el tudom érni, sőt néha ott olcsóbban jövök ki.

Egyébként @blessed-nek igaza van: törvényellenes, hogy nem írják ki az elmúlt 30 nap legolcsóbb árát. Mi a munkahelyemen vért izzadtunk, hogy a webshopon és a számlázóban is bevezessük és működjön rendesen a kötelező határidőre. A NAV meg bármikor kijöhet és ellenőrizheti az akciós árakat, tehát a számlázóban is van olyan funkció amivel ezt pillanatok alatt be tudjuk nekik mutatni. Egyszer a Notino is meg fogja üti a bokáját emiatt…

2 Likes

IMG_20220712_055445

5 Likes

Screenshot_2022-07-15-09-00-17-303_com.google.android.gm

A Marionnaud osztrák oldalán - 30% van a nem akciós termékekre (pár márka kivételével). Az osztrák Douglas oldalán - 25% van 89Euro felett, - 20% 59Euro felett.
Jövő vasárnap megyek haza ha valakinek valami…

4 Likes

A Kiehl’s márka elérhető a Notinon. Ha 15500 forint felett vásárolsz a márkától, 3 mini bestsellerüket adják ajándékba.

3 Likes

Ideteszem, hátha valaki olyasmit talál, ami VALÓBAN akciós. Ugyanis fentebb vannak az akciós árak, mint 1 hete a “sima” árak, szóval nem éppen akciós. A szállítási költség is bele van kalkulálva sztem :disappointed:
image

Lányok, Douglasban érdemes megnézni az akciós parfümöket, sok 50% kedvezmény! Siessetek, gyorsan elfogy. :loudspeaker:

7 Likes

Mármint a boltban vagy online?

Bocs, nekem csak online létezik.:joy:
Az árat nézzétek, van hogy nincs ott a -50%, de a termék féláron van.

4 Likes

A rapid áremelés rá fog kényszeríteni, hogy ne gondolkozzam néha szó szerint évekig 1-1 terméken , mert akkor kell megvenni ha:
1.) tényleg szükségem van rá
2.) odahaza nincs
3.) akciós
Bevallom mindig nézegetem a topicot de az ilyen shopping night meg ma éjfélig és társainál én csak befeszültem, mert ha nincs időm rendesen átnyálazni az oldalt és 2 hétig kérődzni a rendelésen akkor úgy érzem, hogy kapkodok :smiley:
Na erről most leszokok, a múltkor olyan büszke voltam magamra, hogy fél nap alatt eldöntöttem, hogy megveszem az Olympea Solart.
Tegnap már leültem a Douglas oldal elé, hogy akkor nekigyürkőzök a parfüm és púder szekciónak, remélem ma a végére érek.

10 Likes

Ezt úgy szoktam megoldani, hogy egész hónapban gyűjtögetem a kosaramba azokat a termékeket, amiket Night Shopping alatt szeretnék beszerezni, aztán aznap végignézem, kiszelektálom, ami mégsem kell, a többit pedig rendelem.
Szerencsére a Douglas weboldalán a kosaradat nem ürítik ki bizonyos időközönként, szóval lehet pakolgatni egy hónapon keresztül. :slight_smile:
Marionnaud-nál ugyanez, és ha éppen valami jó akció van amivel megéri, akkor már rendelem is.

9 Likes

Köszi! Most nagyon vakmerő voltam és megvettem egy olyan parfümöt amit életemben nem próbáltam, de féláron nem lehetett kihagyni.
Kíváncsi vagyok mennyire fogom megbánni a vásárlást. :thinking::upside_down_face:

6 Likes

Melyik az???:heart_eyes:

1 Likes