Akciók - tudsz róla?

Ó, a képzeletbeli listán sok minden szokott lenni.:rofl:

1 Likes

Az a rúzs, ami naracspiros, rajtam pírként nagyon “odd”. Főleg a zöldes-lilás karikáim mellett. A rózsaszínek, mályvák viszont igazán jók erre is.
Nem teljes szemhéjra kentem (ujjammal) hanem csak a mélyítővonal fölé, illetve a külső v-be a szemem külső sarkánál. Még nem láttam videót róla, rákeresek. Biztos nem ilyen sufnituningban nyomják mint én :laughing:

2 Likes

Hűváó, most kerestem rá a CT Beauty Wandra :star_struck: Basszus, de gyönyörű :heart_eyes:

1 Likes

Megbántad, ugye?:smiley::smiley:

1 Likes

Azért valljuk be, az a kisördög azért sosem alszik :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

Hátizé… :grin: :sweat_smile:

Én amikor élénkebb rúzst akarok krémes pirosítóként használni akkor a kézfejemre kenek belőle, teszek korrektort, összemixelem és utána könnyen tudom használni pírként. :slight_smile: Nem mondom, hogy mindennel működik, de nekem nagyrészt be szokott válni :slight_smile:

5 Likes

Tényleg, akár a szem alatti karikákra is jók lehetnek a rózsaszínes rúzsok!
Biztos jól nézett ki, ne gyere a sufnituninggal.:slight_smile:
Picturresque Reginánál láttam, hogy kvázi alapnak használt folyékony rúzst, nem mertem kipróbálni, mert ha ráköt a mélyítővonalra, sose tudom elsatírozni.

1 Likes

Esze ágában sincs!:rofl: És nem azt mondom, hogy nem veszek ezt-azt, de nem olyan mennyiségben, mint régen (ami tényleg nem baj). Néhány paletta is becsúszott a múlt hónapban, meeeg jön testápoló a Pingvin Patikából, és eléggé folyik a nyálam a Sydney Grace ecsetekre. Ezért írtam, hogy a képzeletbeli listám nem hótiszta.:yum:
De a Beauty Wand nagyon piszkál.
Meg a Clionadh Fruitlights restockja.
Jó vagyok, mi?:grinning:

Neked van valami a kívánságlistádon?

3 Likes

De innovatív vagy! Tegnap láttam erről egy videót, ott közvetlenül az arcra vitték fel mindkettőt és vazelines ecsettel dolgozták el. A te verziód szimpatikusabb.:slight_smile:
Nem mintha nem lenne sok… nagyon sok pirosítóm.:laughing:

2 Likes

Hát már leszűkítettem, mert ugye a nagyobb dolgokat nem azonnal veszem meg. Utánaolvasok, osztok szorzok, így azért kihullanak a “mégse kell olyan nagyon” dolgok.
A legnagyobb vágyam momentán a Rose quartz, csak szegény mindig hátrasorolódik, mert többnyire minden prioritást élvez nálam egy új (és bizony nagyon drága) palettával szemben. Egy termékért ennyit hirtelen kiadni fáj a szívem - na meg aztán kimagyarázkodni, hogy ugyan miért nem tudok élni nélküle :sweat_smile: De beszerzem, ha addig élek is.

4 Likes

Sebaj, addig hátha leakciózzák.:slight_smile:

1 Likes

Sziasztok Csajszik😊

Lenne 1-2 kérdésem hozzátok…

Rendeltetek már a Skinsmart- on kívül Paula’s Choice termékeket? Lehetséges egyáltalán máshonnan hozzájutni ( a Skinen eszméletlenül drága és nuko aji minta stb…)
A saját oldalukon most tök jó akciók vannak, csakhogy ide nem szállítanak…

Köszi a segítséget előre is😘

De szállítanak. Illetve a cultbeautyn rendszeresen van 20%-os akció, ami a PC-re is ervenyes (mondjuk most ert veget a legutolso vasarnap). A saját oldalunkon pedig összeghatártól függően szuper plusz termékeket adnak, azért szeretem. Ez a nagyvonalusag a Skinsmartra sajnos nem jellemzo, igy naluk nem vasarolok;-)

1 Likes

Köszönöm a gyors választ!:blush:

Megpróbálom a saját oldalukról, valószínűleg csak szerencsétlen vagyok, mert a kiválasztásnál nem találtam kis hazánkat…

:pray::pray::pray:

1 Likes

Screenshot_2022-06-10-10-42-16-402_com.facebook.katana

8 Likes

Náluk viszont mintha egyre rövidebb lenne a lista

A 2022.06.11-i Müller szombaton az alábbi termékek vásárolhatók meg extra kedvezménnyel, melyekre a

15% helyett az alábbi kedvezményt biztosítjuk**:

Versace illatok 25%
Women’s Secret termékek 25%
Issey M. illatok 30%
Clinique termékek 25%
Estée Lauder termékek 25%
Toni Gard illatok 35%
Emporio Armani illatok 30%
Valentino Voce Viva illatok 30%

**A kedvezmény kizárólag 2022.06.11-én érvényes. A kedvezmény a kasszánál, a Müller szombat kupon átadásával vagy mobilon történő bemutatásával kerül levonásra. Más akcióval nem összevonható, a készlet erejéig érvényes.

1 Likes

Hú, ezt tényleg rövidre fogták, eddig dupla ennyi márkát szoktak felsorolni :roll_eyes:

Június 13-23. Között 23 % kedvezmény Deciemnél.

3 Likes

IMG_20220614_081225

3 Likes