Lookfantastic, az OUTLET kòddal több terméknél 30-40 % kedvezmény
Lookfantastic, az OUTLET kòddal több terméknél 30-40 % kedvezmény
Clinique Magyarország Hivatalos Oldala | Clinique Hungary E-Commerce site
Vásárolj most 2 terméket 20%,
3 terméket 30%,
4 vagy több terméket 40% kedvezménnyel!*
*Ajánlatunk 2022.06.08-ig online és üzleteinkben érvényes teljes kiszerelésű termékek vásárlása esetén és egyéb kedvezménnyel nem összevonható.
A kedvezmény nem érvényesíthető:
mini termékekre, szettekre,
Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream, Take the day off Balm 200 ml,
High Impact Easy Liquid Eyeliner, High Impact Zero Gravity mascara, High Impact Lash Amplifying serum, Black Honey, Superdefense Cityblock SPF50, Clarifying Do-Over Peel termékekre.
A 20% kedvezmény 2 termék kosárba helyezését
követően, 30% kedvezmény 3 termék kosárba helyezését követően, 40% 4 vagy annál több termék kosárba helyezését követően automatikusan levonásra kerül.
Azon azért csodálkozom hogy szettekre se érvényes. Hiszen az egynek minősül, pedig több dolog van benne…
Értem, hogy manapság nehéz már újdonságot kitalálni, de kínai bizsut árulni durván 50x áron… (aztán leárazva csak a 15szörösére :D) Durván pofátlanság.
vs.
De ez csak egy példa!
Eleve az egész oldal nagyon átverősnek néz ki, régebben ilyenek vásárlásra buzdító idiótaságokért bírságot is kapott másik cég pl. mint ez:
300 forintos gyűrű 100x-os áron:
Gondolom az összes termékük megtalálható aliexpressen. Sajnálom azokat az embereket, akiket ilyennel átvernek Mindig elképzelem, hogy egy fiatal vagy idős ember, aki összespórolta a pénzét és csalódottan tapasztalja, hogy milyen gagyit kapott a pénzéért…
Zöld hétfő- ingyenes szállítás a Fodrászkellékek webshopban.
Ma akartam rendelni. Erre kiderült, hogy kedd van.
Ez ugyan nem akció, de nekem újonnan felfedezett weboldal, ami rettentően csábító
https://www.niche-beauty.com/en-de
Ismertétek?
Szállítás ingyenes (jelenleg) 9716 Ft felett.
Most van BFFDAY kóddal 20% kedvezmény.
Oh no!
Bocsi
Kell a púder pigmentekre 40 %-os akció a készlet erejéig. Imádom őket, jó szívvel ajánlom Nektek!
Nem, de a pénztárcám mottója az, hogy “A tudatlanság áldás”.
Ajajajaj.
Te miket néztél ki?
Bocs
Ó, hát én sokmindent A stick highlightekere teljesen rá vagyok pörögve, de oly’ drágák, hogy nnna.
Aztán van ez a marhaság, tényleg értelmetelen, mégis tetszik: https://www.niche-beauty.com/en-de/products/niche-beauty-moreisbetterbag/MoreIsBetterBag
Ezt régebben használtam, k… drága, de imádtam: https://www.niche-beauty.com/en-de/products/herbivore-rose-hibiscus-hydrating-face-mist/243-018
Ezért odavagyok: https://www.niche-beauty.com/en-de/products/vapour-highlight-stick-moonlight/523-135
Ezt talán meg is venném, ha lenne raktáron: https://www.niche-beauty.com/en-de/products/honest-beauty-magic-beauty-balm-stick/497-046
Erről csak álmodom: WESTMAN ATELIER Lit Up Highlight Stick » buy online | NICHE BEAUTY
És az arcápolást még át se néztem igazán
Persze semmire sincs szükségem
A Westman bronzer gyönyörű, régóta fáj a fogam rá, de sajnos ne fogadja el rá a kódot, pedig most lehet elcsábultam volna egy 15-dik bronzerre.
Ó, sajnálom!
Kipróbáltam én is és sajnos csak a pénztárnál közli, hogy mire nem érvényes a kód. Elég sok kivétel van:
Aesop, amika, Byredo, Cosmetics 27, DALUMA, Diptyque, Dr. Barbara Sturm, Dr. Levy Switzerland, Dyson, Fugazzi, FURTUNA SKIN, gitti, goop, HoliFrog, IRÉN Skin, Irene Forte, Macrene Actives, MDO by Simon Ourian M.D., Monika Blunder, MZ Skin, Nature of Things, NICHE BEAUTY, Olivia Palermo Beauty, Orveda, Prof. Dr. Steinkraus, Róen Beauty, Les Filles en Rouje, Serumkind, Shani Darden, Slim Cera, Spectacle Skincare, Susanne Kaufmann, Tata Harper, The Nue Co., This Place, U Beauty, Venn, Vintner’s Daughter, WelleCo, Westman Atelier, Niche Voucher, Indeed Labs, Dr. Duve Medical, Bodyologist
Azta, szép lista. Én nemrég az ABH stick highlighterével szemeztem, de azt olvastam róla, hogy darabos, brr. Nézegettem a pirosító stickeket is, aztán rájöttem, hogy egy halom pirosító stickem van: rúzsok… úgyhogy múlt héten azzal szórakoztam, hogy rúzsokat használtam pírként.
A Charlotte Tilbury Beauty Wand viszont nagyon piszkálja a fantáziám.
A Te listádra került valami innen?
Hogy váltak be a rúzsok pírként? A tartósabbak igazán jók tudnak lenni. Mondjuk jártam már úgy, hogy ami ajkakon szuper volt, annak a színe pirosítóként nagyon furcsán hatott. Viszont volt rá példa, hogy csak egy rúzs volt minden sminkcucc, ami nalam volt és meg kellett oldani vele a száj, orca és a szemhéj színezését is. A szükség nagy úr
Ja, a Beauty Wand a listán van, nem figyeltem. Van még más is?
Nem, hála istennek. Most nincs nagy beszerzési vágyam, egy MAC Love Me rúzst vettem át tegnap, nagyon jó a formulája.
Nos, azt állapítottam meg, hogy a matt, élénk rúzsok nem annyira praktikusak pirosítás céljából (igen, egyszer sikerül oroszosra venni a figurát), a többivel nem volt problémám.
Melyik rúzs volt furcsa pirosítóként, emlékszel rá?
Juj, szemhéjra még nem próbáltam rúzst kenni, csak videóban láttam ilyet.