Notino-n ingyenes szállítás van.
Valaki kereste a Catrice Kaviar Gauche kontúr palettát, az is van már.
Nekem kezd gyanús lenni a Marionnaud ezzel a sok akciójával!
Arra gondolsz amire én? 🕵🏻♀️
Ja, tényleg durva! Lassan már olyan napot nehéz találni, mikor nincs legalább 25% kedvezmény a Marionnaud-nál!
Viszont a Douglas-nál nagyon karcsú a 20%… kérem vissza a régi 30%-at!
Mire gondolsz?
Ha nem megy jól a bolt, akkor szoktak ennyi akciót bedobni, a vége meg, ki tudja?
Persze, sokkal jobb lenne, ha más nemzetközi láncok is megjelennének, mint azt megélni, hogy esetleg valaki ismét eltűnik a palettáról.
Mondjuk így sem túl nagy a paletta amiből válogathatunk. Remélem nem kivonulásra készülnek.
És nem is bővült érdemben jó ideje a kínálat. De szurkolók, hogy ne ilyen okok álljanak a háttérben!
Nekem is az volt az első gondolatom erre a sok akcióra, hogy esetleg kivonulást terveznek, de mindenképpen rezeg a léc alattuk.
Az üzletekben sem látok annyi embert vásárolni, mint a Douglas-nél szoktam.
Én sajnálnám ha így lenne.
Akciós a BPerfect Carnival III.
Valahogy nem olyan jó a marketing, mindenki a Douglast ismeri, mint első számú drogériát, de szerintem még a Notinot is többen említenék.
Ha egyszer feliratkoztál, akkor ok, nagyon sok hírlevelet küldenek, de ha eddig nem jutsz el, akkor nagyon marginális. Vizuálisan is sokkal gagyibbak a boltjaik, meg eleve kevés is van. Valahogy olyan kis bénább…
Igen, én is így látom, hogy nem emelkednek ki semmivel…
Lehetnének kiemelkedők egy normális webshoppal. Számomra mindig megdöbbentő, hogy 3 eladó vár a kis üzletükben, de a honlapon a forgalmazott termékek fele nem elérhető. Pedig kevesebb pénz a webshop fenntartása, és hozzáférhető a vidékiek számára is. A covid idején különösen szembetűnő volt a dolog.
Szerintem a magyar piacon ezen lehetne javítani, mert nem tudok jelenleg olyan drogériás/parfümériás webshopot mondani, amivel maradéktalanul elégedett lennék.
Igen, vidéken (Debrecen) például csak Douglas van, nekem ezért is esik ki a látóteremből. Online is csak egyszer rendeltem (amikor bejöttek a Jeffree Star termékek hozzájuk), valahogy nekem olyan idegesítő a webshopjuk, nem tudok normálisan keresni, szűrni, mindig előbb adom fel, mint ahogy eljutnék a vásárlásig.
Off komment: én a Libri vs Líra könyvesboltokról gondolom ugyanezt. A Líra tudna hova fejlődni…
A Librire meg megharagudtam.
Skinsmart EVY akció