Akciók - tudsz róla?

@Vicus: Örülük neki, hogy találtál valamit :slight_smile: Őszintén szólva sokszor azért érzem a késztetést, hogy ide írjak egy akcióról, hogy más is s bűnözzön velem :rofl: Egyébként régóta szemezek sok mindennel a Makeup Geek honlapjáról, de a szállítás + vám elég elrettentő volt. Így, hogy nincs szállítási költség,nyugodt szívvel rendeltem meg egy négyes szettet 12 dollárért.
A KathleenLights highlighter egy régi dolog, de évek óta elérhető a márka honlapján. Szerintem egyszerűen kevesebb fogyott belőle, mint tervezték (anno emlékszek rá, hogy sokan mérgesek voltak, mert elég drága volt a highlighter a márka többi terméhez képest).

A colourpoptól pedig félek. Kevés márkánál érzek erős késztetést, hogy a virtuális polcot besöpörjem a kosaramba. De a colurpop árai annyira kedvezőek, hogy nehéz megállni 2-3 terméknél. Aztán néhány héttel később tancstalanul állok a csomag előtt, hogy mit kezdek már megint ennyi mindennel…

1 Likes

Én is néztem a négyes palettákat, nagyon szépek azok is!
Colourpoptól én 3 dolgot tervezek rendelni, szerencsére sikerül megállni. Sőt, igazából elég megfontolt vásárló vagyok, ritkán rendelek egyből, mint pl. az előbb, de hát sikerült megfertőzni :smiley:

Melyik oldalra gondoltok? Makeupgeek.com? Nekem azt ìrja ki, hogy free shipping international 75 dollàr felett

Igen, ez a cím, sajnos a főoldalon nem egyértelmű mi a helyzet. Viszont a fizetésnél automatikusan felajánlotta az oldal az ingyenes szállítást.

Köszönöm @zalla :kissing_heart:, csàbìtò az ajánlat

Köszönöm, aztán megrendeltem a Zoeva Offline-t is. Még nagyon csak kezdő vagyok a szemhéjsminkek terén, így - gondoltam - gyakorolni egyelőre talán mégiscsak minőségibb, mint amikkel eddig próbálkoztam. :blush:

2 Likes

Nekem Zoeva volt az első komolyabb palettám. Nagyon markáns volt a különbség az általam próbált drogériás palettákhoz képest, de nem annyira puha/porózus/stb., hogy nagy gyakorlatot igényelt volna. A Naturally Yours azóta is megbízható társam.:slight_smile:

1 Likes

Igen, 2 db drogériás (Makeup Revolution) palettám van eddig, amikkel rájöttem, hogy sajnos nem lehet csodákat művelni.
Épp ezért egy hete úgy döntöttem, hogy megrendelem a Nabla Dreamyt, illetve ebben a hétvégi nagy leárazásban (köszönet még egyszer @Kokapu -nak az infóért) a Soul Blooming-ot is. A Zoevákat pedig már oly rég nézegettem, hogy nem tudtam róla lemondani. :grinning:

3 Likes

Hát, sokan szeretik a MUR-t… nekem egy palettám volt tőlük, ajándék volt a rendelés mellé, de egyszer se használtam (hiába voltak szépek a színek), tovább adtam.
Jaj, a Nabla paletták fantasztikusak, a fényesek különlegesek, mattok vajpuhák, öröm belemászni.:slight_smile:
A Zoevának remek az ár-érték aránya, még teljes áron is megéri, na de akciósan… ellenállhatatlanok.

2 Likes

Nem tudom mi lesz, de remélem free shipping :blush:
android

4 Likes

Jó lenne, de én már nem reménykedem benne. Szerintem inkább új termék lesz.

1 Likes

Igen, én is így sejtem…

@BlackXentric @dunaimano :slightly_frowning_face:

2 Likes

Ajj, ne már :frowning:
20karakter

2 Likes

Nem hiszem el… 20karakter

Legalább nem költöm a pénzt :smiley: Hihetetlen, hogy hogyan tudnak ilyen sebességgel új termékeket kiadni. Elképzelni nem tudom mi lehet náluk a gyárban, meg az egész helyen ahol csinálják a termékeket. Kezd ellenszenves lenni a cég. Imádom a termékeiket, de az, hogy kb. hetente új termékeket adnak ki szerintem sok. Nem hiszem, hogy ez nem megy a minőség rovására.
Tudom zagyvaság amit írtam és lehet nincs igazam, de kezdenek irritálni az új termékek folyamatosan.

3 Likes

Bennem is feltámadtak már hasonló érzések… :confused: Szerintem is túlzás.

2 Likes

Örülök, hogy nem vagyok egyedül :slight_smile:

Ma megnéztem a swatchos videót és rájöttem, hogy lehetett ilyen könnyű nekik elkészíteni ezeket. A pirosítók és highlighterek árnyalatainak egy része megegyezik a super shock formulás társaikkal. Szóval a pigment arány adott volt, a ház az alapozó stickek miatt kész volt. Viszont amit nem értek, hogy mi szükség volt rájuk? Mert kb. hasonlóan lehet felvinni és eldolgozni őket mint a super shockokat. Az eredmény is hasonló, talán a stick kicsit vizesebb hatást ad. De emiatt külön terméket gyártani? Kicsit azt érzem, hogy azért kellett, hogy elmondhassák, hogy mindig van náluk valami új…

2 Likes

Nekem ezzel az a fő bajom, hogy ugyanebben az ütemben szüntetik is meg egy csomó terméküket/árnyalatukat… nekem a tudat, hogy valamit jó eséllyel soha többé nem fogok tudni megvásárolni (bár ez főleg olyan típusú termékeknél jellemző rám, amiket napi szinten, rendszeresen használnék, és bőrállapot-fenntartásba segítene be, pl. egy szérum, lemosó vagy hidratáló) néha épp elég ok ahhoz, hogy ki se próbáljam, mert ha megszeretném, úgyse tudnám újravenni, és csak fájna utána a szívem (tudom, ez is bután hangozhat bizonyos szempontból, de változást nem igazán kedvelő ember vagyok, és így is nagyon utálom, ha egy rendszeresen használt, kedvelt termékemet kivonják, de már az is épp elég para, ha csak megújítják)…

1 Likes