Akciók - tudsz róla?

A bőrápolási termékeknél valóban nagyon idegesítő az ilyen. Sminkek esetében viszont rengetegszer csinálják azt, hogy amit megszüntetnek később visszahozzák más néven, ami szintén irritáló.

1 Likes

A tarte honlapján a mai napon 7 db-os akciós szettet lehet összeállítani 70%-os kedvezménnyel. Még elég sok alapozó árnyalat van :wink:

Bocs @zalla , ez az akció csak az amerikai Tarte honlapra érvényes? Ez esetben a vám miatt számomra felejtős.
Ha nem csal a memóriám, mintha itt, valamelyik topikban egyszer valaki belinkelte volna a tarte eu-i honlapját, ami az Uk-ból postázik, … létezik ez a variáció és ha igen, ez az akció ott is érvényes?

Leárazàs van de nem látom a 7 db- os akciòt
Ez az angol oldal https://www.qvcuk.com/tarte/beauty/_/N-1z13yoeZlfm0/c.html
Az első rendelèsnèl 5 £ engedmèny van a kòd:
FIVE4U

1 Likes

A tartecosmetics automatikus át szokott engem irányítani az európai oldalra, ott is látható ez az akciós csomag (remélem jó a link):
https://tartecosmetics.com/EU/en_HU/custom-kits/beauty-kit/custom-beauty-kit/1200.html

A vám kérdés több alkalommal felmerült a tarte honlapjáról történő rendeléssel kapcsolatban. Azt hiszem egyértelmű állásfoglalás a fórumon sem született. Így nem tudom megmondani, hogy van-e vám, vagy nincs. :frowning: Én azt hiszem két alkalommal rendeltem innen, és egyik alkalommal sem kellett fizetnem. De egyik rendelés sem volt sokkal nagyobb értékű, mint a vámhatár, szóval ez lehet merő szerencse is.

1 Likes

Köszi @Isabelle e @zalla :innocent:, bár nem hiszem, hogy hírtelen ennyi új termékre szükségem lenne, de a kíváncsiság nagy ùr :wink:, így megnézem a kínálatot, … és miről mondok le, mint egy "hős":grin:.

PUPA INGYEN SZÁLLÍTÁS 2 TERMÉK ESETÉN :slight_smile:
Ez tök jó mert a Pupánál szemtelenül drága a házhozszállítás :slight_smile:

1 Likes

A Rossmann-ban 1.700 valamennyiről le van árazva 1.349.- ft-ra, mínusz nekem lejött 10%, így 1.214.- ft-ért hozhattam el a boltból.
https://kremmania.hu/kremek/lovely-k-lips
Ajakceruzával együtt adják. Korábban már megvettem a Magic Lips árnyalatot, most a Pink Poison-t választottam. Nagyon meg voltam elégedve vele, ezért is szereztem be belőle még egy árnyalatot. Tartós (a tegnapi kézilabda meccs előtt ezt kentem fel, és utána ettem, ittam is, és mégse kopott), és annak ellenére, hogy mattra szárad, nem szárítja ki a számat. Hétköznapi viselet, ugyanakkor mégis figyelemfelkeltő. Remélem, a mai árnyalat is tetszeni fog magamon! Egyetlen bajom az illatával van, de ezt csak felvitelkor érzem, ezért elviselem és a rúzst örömmel viselem! :slight_smile:

1 Likes

Valaki írja a KM-án véleményben, hogy a smacizást nem jól bírja. Na megmondom őszintén, ezt még nem próbáltam benne! :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Szerintem nem is kellene elvárni tőle, hogy azt is bírja. Nekem három színem van belőle, és én is szeretem.

1 Likes

Juvia’s Placenél 40%os akció van szemhéjpalettákra :slight_smile:

3 Likes

Pupa-nál ingyen szállítás van két termék vásárlása esetén.

:bellhop_bell: Június 15-én Müller szombat!

A kedvezmény a kasszánál, a kupon átadásával vagy mobilon történő bemutatásával - honlapról letölthető - kerül levonásra.

A Müller szombati 15%-os kupon kizárólag ezekkel a kedvezményekkel vonható össze 2019. június 15-én:

|Bellinda Invisible unisex zoknik|15% + 15%|
|Coconutoil Cosmetics|15% + 15%|
|Givenchy termékek|15% + 15%|
|David Beckham termékek|15% + 15%|
|Himalaya fogkrémek|15% + 15%|
|Estée Lauder termékek|15% + 15%|
|Clinique termékek|15% + 15%|
|DKNY, Tommy Hilfiger, Michael Kors termékek|15% + 15%|
|Jennifer Lopez termékek|15% + 20%|
|Lamborghini termékek|15% + 20%|
|Playboy termékek|15% + 20%|
|L’Oréal dekorkozmetikai termékek|15% + 35%|
|Maybelline dekorkozmetikai termékek|15% + 35%|
|Armani Gioia illatok|15% + 10%|
|Armani Sí illatok|15% + 10%|
|YSL Black Opium illatok|15% + 10%|
|Lancome Tresor illatok|15% + 10%|
|women’secret testpermetek|15% + 15%|
|women’secret your lovely little collection (30ml termékek)|15% + 15%|
|Trussardi termékek|15% + 15%|
|Dr. Organic csiga gél termékek|15% + 25%|
|Logona termékek|15% + 25%|
|Calvin Klein termékek|15% + 15%|
|Yamuna levendulás termékek|15% + 10%|
|Make Up Factory termékek|15% + 15%|
|Paco Rabanne termékek|15% + 15%|
|Carolina Herrera termékek|15% + 15%|
|Jean Paul Gaultier termékek|15% + 15%|
|Nina Ricci termékek|15% + 15%|
|Prada termékek|15% + 15%|
|Azzaro termékek|15% + 15%|
|Mercedes-Benz termékek|15% + 15%|
|Chevignon termékek|15% + 15%|
|Nuxe termékek|15% + 15%|
|Yardley termékek|

2 Likes

A lookfantasticon az UPLIFTING koddal
1 termekre -15%, 2-re -20% kedvezmeny van.
Kapható @Kokapu és @Natulcien altal kedvelt Màdara is.

@anon27689852, beszerezheto a Sigma is (az “ecsetszakertok” szerint ez jobb a Zoeva-nal).:wink:

3 Likes

Húúú, nagyon köszi, de most egyelőre az ecsettémát jegelnem kell. :sob:

Cult Beauty-n ingyenes szállítás van a Drunk Elephant termékekre.

1 Likes

Én is pont most láttam, az új szettek már kifogytak. Aki ismeri a márkát melyik terméküket ajánlaná? Biztos mind kellemes termék, de melyik éri meg ténylegesen a magas árat?

2 Likes

Én ezt a szettet rendeltem meg, mert a C-Firmát már régen szeretném kipróbálni, illetve a hidratáló szérumom a harmadánál tart, ha az elfogy, teszek ezzel egy próbát.

Ez a szett van még meg, és a Framboos nagyon szuper, ha elfogy, megveszem a nagy kiszerelést is, mert nagyon szeretem. A Marula olaj is klassz, bár itt a csajok azt túlárazottnak tartották a TO-hoz képest.

Nekem van még az Umbra sheer fényvédő, őszintén szólva én attól másra számítottam. Nem rossz, de nekem nem az a hűha…

Egyébként a legtöbb termék amúgy is az ingyen szállításos kategória, de pont ezt a rendelte szettet már kinéztem egy pár hete. :slight_smile:

1 Likes

Este 9-kor érek haza, remélem még kapható lesz, szerintem hamar lerabolják most a nők a raktárkészletet.

1 Likes

Bocs, ha nem pont ebbe a topikba illő a kerdesem. A CB-is a DE-ra ingyenes ptk. akció kapcsán kérnék veleményt.
Akinek van HOURGLASS blusha, melyik szint favorizálja? A Mood Exposure ill. a Luminous Flush (travel size) között “tipródok” :blush:.