Akciók - tudsz róla?

A Plaisir boxról egyébként tényleg csak jókat hallottam…

1 Likes

Tényleg csodás, nagyon szeretem, de aki az élénk színeket kedveli, annak szerintem olyan semmi extra. Festékek sem annyira “vajpuhák”.

1 Likes

Amúgy itt lelkesen beírtam, de most én sem veszek semmit. Egyszerűen semmi nem érte el az ingerküszöbömet. :smiley:

2 Likes

@Kokapu hogy tehetted ezt?:smiling_face_with_three_hearts::see_no_evil::exploding_head: Te nem rendelsz semmit a többieket pedig kìsèrtèsbe taszìtod ìgy hònap vègén :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Azta de jó vagy, nagyon köszönöm a biztatást:). Amúgy az sokat segít, hogy csinosítgatom a virtuális wishlistem. Neked van?

2 Likes

Azta, mi lehet nálad otthon, ha egy BB akción semmi nem éri el az ingerküszöböt:D:D:D.

2 Likes

Ráadásul nálunk pont hó eleje van, mert férjem ilyenkor kap fizetést. :smiley:

Végre kézbe vettem ma a Nabla Secret palettát, persze, hogy semmi nem érte el az ingerküszöböm. :smiley:

De amúgy az az igazság, hogy még ezt a Nabla palettát megvettem, de mostanában már nem akarok több palettát venni (remélhetőleg). Most itt a Violet Voss Flamingo palettát néztem, de arra jöttem rá, hogy kb. az összes szín megvan már, ami meg nincs, az nem is kéne. Arcápolás terén el vagyok látva most. A Jeffree Star folyékony rúzsokat nézegettem meg, de egyedül a Jeffree Who?-n gondolkodtam el, viszont most azért az 1 darab rúzsért nem rendelek.
Na, hát így. :smiley:

1 Likes

Ezt teljesen megértem. Ez a Secret paletta nekem is nagyon tetszik, kíváncsian várom majd a sminkeket vele, használd egészséggel:).

2 Likes

A Jeffree Who még nincs meg neked? Vagy rosszul emlékszem?
Amúgy nekem se nagyon dobogtatta meg a szívemet az akció, ami tetszik, már megvan, a MUG szemfestékekből meg már alig maradt (aminek a pénztárcám örül).

1 Likes

A Calabasas van meg, és a Scandal.
Meg azt hiszem, van is a Jeffree Who-hoz hasonló színű rúzsom, szerintem. De mindegy, ezért az egy rúzsért nem veszek még valamit, hogy ingyen legyen a posta (amivel ráadásul felszállok megint a szopórollerre :rofl:).
Persze, ha 4,60-ért meglettek volna még a rózsás ecsetek, akkor megvettem volna, de hát… :smile:

1 Likes

Ja, bocsi… olyan fáradt vagyok, hogy hirtelen abban se vagyok biztos, nekem milyen Jeffree rúzsaim vannak.:smiley:

1 Likes

Naná hogy van, nem is kicsi :smiley:
A Nabla Secret pl rajta van, és idő kérdése, hogy hogy a kívánságlistámról a sminkasztalomra kerüljön, de szigorúan elhatároztam, hogy ha még egy palettát veszek, egytől meg is kell válnom, mert nem fogom tudni kihasználni (jelenleg 5 darab van).
Nekem a július a határom fejben. Addig össze kell szedjem, mit szeretnék megvenni Párizsban, Londonban, ráhagyni valamennyit (impulzus vásáslásnak is kell teret hagyni…), és aszerint gondolkodni. Valamiért a drogériás vonalból történő kilépést is ehhez időzítem. Így pl. hiába tudom, hogy a Nabla palettát már előbb is beszerezhetném, nem is gondolkodom rajta. De majd júliusban…
A másik meg, hogy elégedett vagyok az elmúlt hónapokban összegyűlt készletemmel. Van rajta mit csinosítani még, persze, de inkább azon dolgozom, hogy minél jobban kihasználjam, amim van. A szerzés örömének tudatosan nem akarok behódolni. Így is parázok, ha a Colourpopnál ingyen szállítás lesz, nekem végem… :smiley:

5 Likes

4,60-ért én is megvettem volna őket.:smiley: A tavaly nyári akcióban egyszer újratöltötték az akciós készletet, hátha ezt is fogják és lesz ecsetkészlet.

1 Likes

:D, jaj de átérzem, de olyan okosan csinálod. Szerintem ez teljesen élhető, és kivitelezhető terv, amit felvázoltál. Biztos jobban fogod értékelni a szerzeményeket, ha kicsit vársz rá. Szuper júliusod lesz:).

1 Likes

Nekem is hasonló terveim vannak, mert nemsokára megyek Skóciába, utána meg Berlinbe, szóval oda tartalékolok fejben, viszont a CP ingyenes szállítástól én is tartok :smiley: Mondjuk nem hosszú a listám tőlük, egy szemceruza már tuti, ezen kívül több rúzs van a kívánságok között, amik közül max. kettőt fogok választani.

1 Likes

A Cocoa Blend jó minőségű, de az En Taupe nekem csalódás volt. Végül eladtam mindkettőt.

1 Likes

Zoevàbòl 1- et vennèk meg szìvesen: az eclectic eyes palettát de a francia sephorán kìvül nem látom sehol. Van esetleg valakinek ? Mièrt nem kaphatò sehol nem èrtem.

Míg a colourpop international free shipping nem aktuális: A Makeup Geek honlapján ma ingyenes szállítás van. :slight_smile:.

1 Likes

Pedig már megdobbant a szívem a mondat elejét olvasva :smiley:
Amúgy a KathleenLights x Makeup Geek paletta csak 15 dollár, holott Krémmánián 39 dollár van feltüntetve és én is arra emlékeztem, hogy drágább. Pedig nincs írva, hogy akciós lenne. Érdekes. Talán mert régi gyártmány? Amúgy gyönyörű ez a paletta és anno beautybay-en €51-ba került, közben el is kezdtem olvasgatni róla… Pedig nekem bőven elég az a 2 db highlighterem ami van :smiley: Nekem olyan egyformának tűnnek, ha felteszem, számomra minden highlighter csak egyfajta fényt ad, akkora különbségeket nem látok az arcomon. Ráadásul Kathleen arról beszél a 2016-os videójában mikor megjelent ez a paletta, hogy limited edition. Or not? :smiley: Vagy ez még onnan maradt meg?

Szerk. (már vagy ötödször :no_mouth:): Végül meg is rendeltem, mert egyrészt Kathleeeen :two_hearts:, másrészt jó minőségű paletta csodálatos csomagolásban, és még 10%-os promo kód (BEAUTYCULT) is működött, amit alig akartam elhinni…:smiley: Köszi a tippet @zalla, pedig ebben a hónapban nem akartam ilyesmire költeni, mert elutazunk és majd ott nézelődök. Sebaj, nem nagy kiadás szerencsére :slight_smile:

1 Likes